Bugaboo Lynx

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
17.4.22 12:22

Bugaboo Lynx

Ahoj všem,

ráda bych se zeptala, zda máte někdo zkušenost s kočárkem Bugaboo Lynx, případně budu ráda i za srovnání s jinou řadou Bugaboo.

Také mi třeba někdo poradí, zda jít do dražšího kočárku a nebo levnější s tím, že později koupíme dražší sporťák, který bude více do přírody atd…

Termín máme koncem srpna. Moje představa je lehký kočárek a snadno ovladatelný. Líbí se mi více styl bugaboo kočárku než ty kulaté př.: *** TENTO TYP SE MI VŮBEC NELÍBÍ (Korbičky)

Prosím, poraďte mi nějaký kočárek podle zde napsané představy. Cena není tak důležitá, pokud za to ten kočárek opravdu bude stát. NEHLEDÁM KOČÁREK NA PARÁDU ale hledám především kočárek, který je do města i do terénu, který bude lehký a dobře ovladatelný vzhledem k tomu, že budu chodit na procházky i se psem.

Moc vám všem předem děkuji za rady a tipy.

Edit aminem: smazán odkaz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7673
17.4.22 13:25

To bych pořídila thule urban glide 2, ten je na terén super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
17.4.22 15:51

S Bugaboo v terenu mam velmi spatne zkusenosti, i kdyz to byl jiny typ. Potrebujes velka nafukovaci kola idealne. Lehky je i Valco, tady tusim sezenes mozna jen Snap, ja mela od nich trikolku, ktera v CR myslim neni, ale kamaradka si Snap chvalila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2066
17.4.22 18:24

Podle mého tedy kočárky Bugaboo celkově nejsou vyloženě moc terénní :nevim: Pokud ti nezáleží na ceně tak bych spíš volila třeba thule nebo tfk, eventuelně ještě třeba easywalker sky. Kočárky Bugaboo mají na terén prostě moc malá ty přední kolečka mi přijde :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3010
17.4.22 18:39

@DominikaRich Já s podobnými požadavky nejspíš půjdu do Hartanu Viva. Ještě si ho zajedu osahat do obchodu a uvidím.
Hodně jsem zvažovala Thule Urban glide, ale je pro mně nepřekonatelné, že nemá polohovací opěrku nohou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí