Jaký top kočárek?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
64
10.4.22 17:20

Jaký top kočárek?

Ahoj mamky,
abych začala od začátku. Nechci čistě sportovní kočárek, ani úplně městský, takže mi vychází univerzální, co využiji všude :) jsem docela náročná na vzhled, ale u první dcery jsem měla Cybex Priam a ten mi teda příliš nevyhovuje, protože je dost tvrdý a opravdu tak na parádu do města. Jenže od konkurence koukám hlavně na Foxe, jenže ten nemá sezení do plného lehu, což mi trochu vadí. Takže jsem stále na začátku a chtěla bych nějaké doporučení :) mám už jen 2 měsíce, tak čas letí a já v tom tápu víc a víc. :,(
Už jsem si říkala, že si koupím Thule UG2 s černým podvozkem a otočným kolem, ale mému oku zrovna moc nelahodí :nevim: navíc mi to přijde jako moc velká kráva :)
Díky za jakékoliv info o spokojenosti a zkušenostech :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1522
10.4.22 17:48

Hele tohle je těžký….já mám teď pro syna Britax Smile3 a jsem spokojena, čekáme druhé a chci k němu dokoupit právě ten Thule Urban glide 2, protože je doopravdy lehký a malý na něm bude mít skejtík a každé kilo je znát a chtěla bych s ním i běhat a oba kočárky budu střídat….Po zkušenosti s prvním mi jde doopravdy spíš o tu váhu, abych se co nejmíň natahala. A přesně jak píšeš Priam je do města, Fox je krásný, ale nebrala bych kvůli kolíbkovému sporťáku. Vzhledově se mi ještě líbí i Joolz(myslím že teď dělaj snad i nekolíbkové sporťáky).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
316
10.4.22 18:14

Nuna mixx next - mrkněte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
252
10.4.22 18:17

Já jsem spokojená s ABC Design Salsa 4 air… mám ten z Diamond edice hlavně kvůli designu, jde do úplného lehu. Když jedeme k tchýni na hory v lese to dává v pohodě… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
10.4.22 18:27

Mám britax Smile 3 a jsem spokojená. Ale budu dokupovat urban glide 2. Na běhání a brusle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2065
10.4.22 18:31

To se říká hodně o ABC design viper že je takový nějaký univerzální ;) ale některé mamky si stěžují že je dost těžký :think: Ale zase to také každému nevadí nebo nemusí vadit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
316
10.4.22 21:07

Já jsem spokojená s Thule Urban Glide 2. Má samozřejmě pár nevýhod, ale to asi každý. Na běhání je perfektní, v terénu jede hezky, je lehký :palec:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
161
10.4.22 22:09

Thule urban glide 2, vozi mi uz 2. Dite❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
11.4.22 09:43

@Reny28 já chci právě s ohledem na první dceru také co nejlehčí kočárek. Už jsem se dívala, že na Foxe existuje takový klín, co srovná nožičky, na Thule stejně tak. Joolz jsem koukala na jeden, co nemá korýtko (také ho nechci), ale zase si myslím, že to nebude absolutně do terénu, což teda alespoň lehčí projet musí. Musím to omrknout osobně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
11.4.22 09:49

@LucaObr ta Nuna nevypadá zle, jak se s tím jezdí v lehčím terénu? :)

@Eloa Super, děkuji, podívám se po něm :)

@Fojtisek Též jezdíme občas na brusle, ale to s námi zvládnul i Cybex Priam, tak nevím, zda to nezvládneme případně s čímkoliv lepším :) a jelikož starší moc ježdění (zatím na odrážedle) neholduje, asi to nebude tak žhavé 😅

@kulíšek_s_bambulí Právě si myslím, že bude moc těžký. Zvlášť pro časté skládání do auta, ale určitě se podívám, děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
11.4.22 09:51

@Mína91 a do auta se vejde v pohodě? Hodně jezdíme právě 🥺

@Speku super, děkuji za info :) je to jeden ze tří favoritů zatím :) děsí mě jen rozměry

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
316
11.4.22 17:46

@Kristy.rez Ano, vejde. Skládá se lehce. Tedy záleží samozřejmě jaké máš auto, do Brouka by se nevešel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí