Kočárek Moon Rocca 2022

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3039
20.3.22 08:45

Kočárek Moon Rocca 2022

Ahoj všem, v září se nám narodí miminko a vybíráme kočárek. Měla jsem dlouho favorita Britax Römer smile 3, ale ted když se opravdu detailně rozhlizime po tom, co chceme, zaujala nás i novinka Moon Rocca 2022 Edition. Vím, ze je opravdu nový a asi s nim ještě nebude moc zkušeností, ale pokud někdo nějakou zkušenost má (ať už s tímto kočárkem, tak třeba s jinými Moon z předchozích let), rada si ji přečtu. Zajímá me ovladatelnost, zda se materiál nevyšisuje, poruchovost atd atd. Díky moc ☺️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
50
20.3.22 16:51

My už jej máme doma(Moon Rocca edition 2022),byla to srdcovka❤️,je super odpružený, skladný, lehký, manžel je vyšší do podvozku nekope a nás prostě nadchl. Váhali jsme ještě mezi Cybex 2022 a ABC design ale tento vyhrál, tak jsem taky zvědavá jak nám bude sloužit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3039
20.3.22 17:57

@svancarka my se na nej byli podívat dneska v Trendy baby a oproti Britaxu vyhrál, byl daleko pevnější, hezčí design, krásně lehounce se ovládal, fakt super. Zaujala nás varianta Rose gold tak do ní asi na 90 % půjdeme! 😇 jsem malinká a hezky ke mně pasoval, žádný jiný mě takhle nezaujal. Tak doufám, ze budeme spokojeni 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
20.3.22 21:38

Ano, také máme rose gold👍,super manipulace, pevnější, design a pevnost taky dostačující.
No, my jsme byli celkem ve třech obchodech, a stejně vyhrála ta první volba, v obchodě jsme byli celkem 3×, poprvé nás zaujal, podruhé jsme se jen ujistili a potřetí jsme už objednávali.
Už je doma komplet i s autosedačkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
10.6.22 09:34

Moon Rocca 2022

My máme také Moon Rocca 2022. Sice je lehký, krásně se s ním jezdí, ale vše, co je v rose gold na kočárku, se hrozně škrábe. I přes to, že jsme kočárek naimpregnovali, tak barva na sluníčku bledne…Bohužel na to se reklamace nevztahuje. Z tohoto jsem velmi zklamaná. Počítala jsem, že budu mít kočárek i pro druhé dítě a po pár měsících vypadá opravdu hrozně, ač s ním zacházíme velice opatrně (dokonce i balíme do deky při dávání do auta :D).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
12.7.22 21:49

Moon Rocca 2022

Pro představu, jak vypadá kočárek po 5 měsících užívání, ale na to už vás nikdo při prodeji neupozorní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
22.7.22 10:51

Ahoj, chtela bych se zeptat jak jste spokojeni s kocarkem Moon rocca edition? Nikde k nemu nejsou recenze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
5.10.22 10:55

Zkušenosti Moon Rocca Edition 2022

Zdravím vás holky, oživuji diskuzi ohledně kočárku Moon. Jaké jsou vaše zkušenosti za dobu užívaní? Také mě zajímá údržba a případné řešení píchnutí nafukovacích kol?

Děkuji Vám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4