Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj, zatím jsem ve fázi průzkumu trhu a tak bych se vás ráda zeptala, zda můžete doporučit nějaký kočárek pro vyšší rodiče. Diskuze co jsem našla jsou staršího data.
Ráda bych velkou korbu a aby byl kočár i do terénu. Díky ![]()
Ja 180 cm, manzel 200 cm a vybrali jsme ABC desing salsa 4 air. Vysoka rukojet a i kocar lezi vys nez napriklad cybex, britax nebo moon.
My mame 180 a 183 - ABC Design Viper 4. Do terenu znamena co? My jezdili po nezpevnenych cestach, ale do lesa na koreny bych to nebrala, resp to zadny kocar
@VitaminC píše:
Ja 180 cm, manzel 200 cm a vybrali jsme ABC desing salsa 4 air. Vysoka rukojet a i kocar lezi vys nez napriklad cybex, britax nebo moon.
Potvrzuji. A je i do terénu.
Taky jsme měli ABC design Viper, je sice těžší, ale to je holt daň za to, že zvládne fakt skoro jakýkoli terén a taky velké a těžké dětičky
Odjezdili jsme s ním asi 6 let a jednu dobu se na něm vozily děti obě - na stupátku 25kg syn, v kočárku dcera třeba 10kg a nebyl problém
Já 183cm, manžel 190 ![]()
Mam Baby Jogger Summit, je vyssi a prostorny.
Ja teda vysoka moc nejsem, chtela jsem ho kvuli terenu, vaze a skladnosti, ale vozil se mi dobre a pro nekoho vysokeho by byl urcite v pohode.
Manžel má 200 cm, já 167 a plně nám vyhovuje Thule urban glide 2. Je do města i do terénu.
Měla jsem roan maritu, dokupovala jsem větší kola. Byl super, mám 177cm. Do terénu nepřekonatelný….
Moc všem děkuji. Jsem zvědavá, jaký nakonec vybereme. I s ohledem na cenu.
Thule UG2, vyhovuje obema jak mne “prckovi” tak manzelovi s lehce pod 200 cm.