Kočárek Easywalker Harvey vs Bugaboo Fox - zkušenosti v terénu?

13
30.1.22 11:09

Kočárek Easywalker Harvey vs Bugaboo Fox - zkušenosti v terénu?

Ahoj, má, prosím, někdo z vás zkušenosti s těmito typy kočárků? Oba mi byly přímo na prodejně doporučeny do terénu, samozřejmě Bugaboo byl prosazován mnohem více 😁 zajímají mě, jak se kočárky ovládají na polní cestě, kde budu jezdit nejvíce. Také co byste nejvíc vyzdvihly, že je fakt na kočárku top :) Pokud máte tip i na jinou značku kočárku s dobrým odpružením a většími koly (ne trojkolku) jsem s nimi :palec:

Děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1375
30.1.22 11:48

My máme abc salsa 4 air a zvládá asfalt, kostky, les, pole, louku, snih. jeste nikde jsme neměli problém, ale teda nevím, jak by to bylo, když by byl převážně na polní cestě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
30.1.22 12:41

Tohle nejsou kocary do terenu, ale do „terenu“, treba prejet travnik v parku ;).
Na rozblacene polnacce se z toho zblaznis.
Mala kolecka, slabe odpruzeni, teleskopicka rukojet (kdyz je hodne vytazena, kocar se hur ovlada), dite z toho brzy vyroste (maly sedak), a co nejhorsi - nema polohovatelnou sedacku, dite je neustale vsede, spi vsede.
Kdyz uz ctyrkolka a Easywalker, tak Qtro.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12979
30.1.22 13:30

Oba jsou to kostitřasy, ten easywalker do terénu ani náhodou, bugaboo má zase sporťák, který by, dle mého názoru, měli zakázat.
Svým způsobem nechápu, jak to někdo s jen základním praktickým myšlením může koupit. To je tak na popojezd do obchodu a to je vše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
13.2.22 20:08

Tyhle kočárky vyloženě do terénu moc nejsou a zrovna na Bugaboo jsem četla dost odstrašující recenze (nelíbí se mi, ale vzhledem k ceně mě to zajímalo), myslím si že vám ho tak doporučovali hlavně kvůli vysoké ceně. Do terénu se celkem doporučují třeba kočárky ABC, případně prý není špatný Moon Nuova nebo jiné Moony s nafukovacími koly, ale ono taky záleží jakou máte sílu, jak jste vysoká kvůli rukojeti, pro někoho může být polňačka s jedním kočárkem úplně v pohodě a pro druhého s tím stejným horor :nevim: já jsem třeba drobek, 150 cm, ani ne 40 kg a kvůli tomu by mě nenapadlo chodit s kočárkem do terénu, naštěstí bydlíme ve městě a řešit to nemusím. Jinak, jak psali ostatní, korýtko není moc vhodné, maximálně na přejetí z bodu A do bodu B, ale není vůbec vhodné z hlediska zdraví a vývoje, aby v tom dítě bylo třeba dvě hodiny, to bych taky zvážila jak dlouhé chci dělat procházky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
13.2.22 20:12

@Sany80s Přesně tak, to vám řekne i každý aspoň trochu dobrý fyzioterapeut :palec: taky nechápu jak může být povoleno to vyrábět a prodávat, zrovna v Bugaboo v létě v kempu měli několik dnů vkuse asi roční holčičku, celé dny prořvala, bylo vidět jak tam nechce být, jak jí nejde pořádně spát, ale pro rodiče bylo jednodušší ji prikurtovat u stanu a jít hrát karty, bylo mi ji strašně líto 🤦🏼‍♀️ a o této značce jsem četla i hodně recenzí že je to spíš takový sranda kočárek, žádná extra kvalita materiálů za ty peníze, košík na suchý zip atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí