Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky. Mám dotaz ohledně kočárků. Chci si koupit trojkombinaci, jenže když se mi nějaký líbí tak má vepředu velké kolečka a v zadu malé kolečka. Můj dotaz zní jak je to s malými kolečky? Co všechno zvládnout. Děkuji ![]()
Jedna hlavní rada, pořiďte raději dvojkombinaci a kvalitní vajíčko zvlášť. Kolečka mám taky vepředu větší a vzadu větší. Zvládám s ním jízdu v terénu i ve městě.
Neni to obracene? Vzadu velka?
Muzes dat nejaky priklad?
Sanozrejme, ze mala jsou v terenu nebo na rozbitych chodnicich vyrazne horsi.
Asi si se spíš upsala, že? Vzadu velká, vepředu menší. Je to tak v pořádku, v terénu totiž kočár nadlehčuješ a jedeš víc po těch zadních, takže ta musí být stabilní a silná. Měli jsme to taky tak a kočár zvládl naprosto vše ![]()
Já to měla obráceně. Vzadu velká, vpředu malá. A byl to hrozný kočárek. Musela jsem ho koupit přes internet v době, kdy bylo vše zavřené. A po 14 dnech šel kočár pryč. Do obchoďáku super do terénu nebo na kočičí hlavy děs a hrůza. Mimčo naklapané jako řízek. Měla jsem G mini Grand
Tak záleží kde budeš jezdit. Na nějaký terén jsou ta malá kola za trest, to je tak na chodník do města. A trojkombinaci neber, ty mají blbá vajíčka.
To teda netuším, co jsem vybirala ja, tak vepředu malá, vzadu velká. Tedy takový mám a zvládne město, kočičí hlavy, les i vesnickou polní cestu. A taky doporučím trojkombinaci nebrat
Opravdu tak jak jsem psala vepředu větší v zadu menší a průměr kol 25 a 16 cm. Když ne trojkombinaci jde koupit nějaké vajíčko, které se dá upevnit na kočárek?
Za sebe muzu doporucit velky kola. Jeden s mensima jsem ted prodala, na nas teren tady v Jizerkach na prd. Zustal mi stary dobry xlander s velkyma kolama, ten zvladne fakt vechno…a pak mame lonsky novy Thule kross, a ten je vubec pecka…ale ten nechci ted tahat do snehu atd, to jeste odjezdi xlander.
@Dejna4 píše:
Opravdu tak jak jsem psala vepředu větší v zadu menší a průměr kol 25 a 16 cm. Když ne trojkombinaci jde koupit nějaké vajíčko, které se dá upevnit na kočárek?
Nepletes si co je vpredu a co vzadu?
Na ty lepsi vajicka mivaji kocarky adaptery. Maxi Cosi, Cybex, Britax…to musis zjistit co bude pasovat.
@Dejna4 píše:
Tak třeba Cybex má kvalitní vajco, lze při prohlížení v parametrech kočáru aj vyčíst na který jaké vajco sedne. Pak dáváš jen ty adaptéry ![]()
@Dejna4 firmy mají adaptéry k autosedačce na kočárek. Já mám kočárek jedo Koda a firma má přímo k dispozici adaptéry na vajíčko cybex.
Nektere kocary ani adaptery nepotrebuji a konkretni sedacka pasuje rovnou.
@Dejna4 píše:
Napiš, co je to za kočárek, nějak si neumím představit tuhle konstrukci ![]()