Malá kola na kočárku

22
26.1.22 17:58

Malá kola na kočárku

Ahoj holky. Mám dotaz ohledně kočárků. Chci si koupit trojkombinaci, jenže když se mi nějaký líbí tak má vepředu velké kolečka a v zadu malé kolečka. Můj dotaz zní jak je to s malými kolečky? Co všechno zvládnout. Děkuji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2095
26.1.22 18:16

Jedna hlavní rada, pořiďte raději dvojkombinaci a kvalitní vajíčko zvlášť. Kolečka mám taky vepředu větší a vzadu větší. Zvládám s ním jízdu v terénu i ve městě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
26.1.22 18:18

Neni to obracene? Vzadu velka?
Muzes dat nejaky priklad?

Sanozrejme, ze mala jsou v terenu nebo na rozbitych chodnicich vyrazne horsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
26.1.22 18:29

Asi si se spíš upsala, že? Vzadu velká, vepředu menší. Je to tak v pořádku, v terénu totiž kočár nadlehčuješ a jedeš víc po těch zadních, takže ta musí být stabilní a silná. Měli jsme to taky tak a kočár zvládl naprosto vše :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3322
26.1.22 18:41

Já to měla obráceně. Vzadu velká, vpředu malá. A byl to hrozný kočárek. Musela jsem ho koupit přes internet v době, kdy bylo vše zavřené. A po 14 dnech šel kočár pryč. Do obchoďáku super do terénu nebo na kočičí hlavy děs a hrůza. Mimčo naklapané jako řízek. Měla jsem G mini Grand

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
26.1.22 18:45

Tak záleží kde budeš jezdit. Na nějaký terén jsou ta malá kola za trest, to je tak na chodník do města. A trojkombinaci neber, ty mají blbá vajíčka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19982
26.1.22 18:50

To teda netuším, co jsem vybirala ja, tak vepředu malá, vzadu velká. Tedy takový mám a zvládne město, kočičí hlavy, les i vesnickou polní cestu. A taky doporučím trojkombinaci nebrat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
26.1.22 19:04

Opravdu tak jak jsem psala vepředu větší v zadu menší a průměr kol 25 a 16 cm. Když ne trojkombinaci jde koupit nějaké vajíčko, které se dá upevnit na kočárek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5084
26.1.22 19:08

Za sebe muzu doporucit velky kola. Jeden s mensima jsem ted prodala, na nas teren tady v Jizerkach na prd. Zustal mi stary dobry xlander s velkyma kolama, ten zvladne fakt vechno…a pak mame lonsky novy Thule kross, a ten je vubec pecka…ale ten nechci ted tahat do snehu atd, to jeste odjezdi xlander.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10860
26.1.22 19:10
@Dejna4 píše:
Opravdu tak jak jsem psala vepředu větší v zadu menší a průměr kol 25 a 16 cm. Když ne trojkombinaci jde koupit nějaké vajíčko, které se dá upevnit na kočárek?

Nepletes si co je vpredu a co vzadu?

Na ty lepsi vajicka mivaji kocarky adaptery. Maxi Cosi, Cybex, Britax…to musis zjistit co bude pasovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
26.1.22 19:11
@Dejna4 píše:

Tak třeba Cybex má kvalitní vajco, lze při prohlížení v parametrech kočáru aj vyčíst na který jaké vajco sedne. Pak dáváš jen ty adaptéry :hug:

• Citovat
  • Upravit
2095
26.1.22 19:11

@Dejna4 firmy mají adaptéry k autosedačce na kočárek. Já mám kočárek jedo Koda a firma má přímo k dispozici adaptéry na vajíčko cybex.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
26.1.22 19:16

Moc vám všem děkuji :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
26.1.22 21:39

Nektere kocary ani adaptery nepotrebuji a konkretni sedacka pasuje rovnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
27.1.22 06:52
@Dejna4 píše:

Napiš, co je to za kočárek, nějak si neumím představit tuhle konstrukci :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4