Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Dneska jsem se šla do KIKA podívat na postýlky, kolíbky, košíky a nemohla jsem odejít aniž bych se podívala zda mají bugaboo a mutsy. Hbitá paní prodavačka na mou otázku zda je dostávají, odpověděla,že mají jeden, který je také super - hned ukázala a předvedla Hartan VIP - hluboká korba se dá po sudnání splácnout úplně na placku, takže se dá vozit opravdu v každém autě (i plně naloženém na dovču), sportovní sedačka se dá otáčet po i proti směru jízdy, dá se sklopit až do roviny a opěrka pro nožičky má takovou tu zarážku, aby fusak neklouzal dolů nebo si dítě v sedu opřelo botičky. Škoda, že neměli i bugaboo, protože by určitě bylo zajímavý, vidět je vedle sebe, ale třeba jste je někdo už porovnával??? V případě nasazené hl. korby mi přišel VIP dost podobný.
Tak to jen abych teď měla v hlavě ještě větší chaos - už jsem si myslela, že vyřadím mutsy a beru bugaboo a teď je tu další … Váhově nevím, přišlo mi to podobné a co se týče skládání nemůžu si vzpomenout jak to bylo u bugaboo,ale myslím, že rychlé a jednoduché, u VIP to bylo hned. A CO TEĎ????
Těším se na vaše postřehy, Macík
Máte zkušenost s Hartan VIP?
Přidejte zkušenost s Hartan VIPmňa zaráža,že sa bugaboo najprv nikomu nepáčil a teraz si začínam všímať,že sa dosť kočíkov naňho začína podobať.
ako bugaboo je bugaboo,ale ak niekto musí pozerať aj na peniaze,tak si myslím,že hartan,je k tomu celkom dobrá alternatíva. vraj je aj celkom dobrý,tak neviem.
ale podľa mňa bugaboo a mutsy je jedna úroveň a potom to už ide smerom dole.aj ked pri niektorých značkách len minimálne.
ahoj, tak bugaboo jsem na vlastní oči neviděla, já bych jej nechtěla kvůli tomu, že se sportovní sedačka nedá dát do lehu,ale je prý lehký a snad i trochu odpružený a hartan vip se mi taky líbil a byla jsem se na něho podívat, měli jej pouze jako sporťák, šířka i délka byla super, dokonce ta podnožka šla vysouvat, aby byl kočárek delší,šla otáčet sedačka pro i proti směru jízdy, šel dobře skládat, vzadu dobře odpružený a lehký, ale když jsem se dívala na uchycení sedačky,tak tam drží jen na jednom bodě a nedržela napevno,byla tam vůle a celá sedačka se nakláněla dopředu, dozadu a to byl kočárek prázdný, měla jsem obavu, že až tam bude sedět dítě,tak to tou váhou bude ještě horší,na to, že je to německý kočár, čekala bych lepší zpracování,ale možná to byl špatnej kousek,jiný tam neměli jen na objednávku,tak si jej pořádně omakej a vyzkoušej, mě tohle odradilo, jinak bych jej brala, přeji pěkný výběr ![]()