Buggypod

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
843
21.3.07 14:02

Buggypod

Ahoj holky,
chcela by som sa opýtať, či niektorá náhodou nemáte toto príadvné sedátko ku kočíku - http://www.buggypod.com/ . A ak áno, tak ku akému kočíku? :wink:
Kedysi sa tu o ňom písalo, tak či ste si ho náhodou niektorá nekúpila, ja nad tým vážne uvažujem… :)

Díky!

S.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9674
7.8.08 18:05

Ahojte,

oživuju diskuzi. Najde se nějaká spokojená uživatelka buggypodu? http://www.dvojcatka.cz/detail.php?…
Zajímá mě hlavně ovladatelnost. Dočetla jsem se, že se u trojkolky musí jezdit se zaaretovaným předním kolem. Pak si ale neumim představit tu dřinu, když bych při každým zatočení musela kočár i s buggypodem a 2 dětma nadzvedávat…Mám Jané Slalom Pro.

Původně jsem měla v plánu koupit Phil and Teds, ale tohle mi přijde jako zajímavá alternativa. Děti budou od sebe 18 měsíců.

Děkuji za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
7.8.08 22:41

ahoj, kamaratka ho pouziva ku Cam Cortina trojkolke a je spokojna, babo ma 3 mesiace a starsia bue mat teraz 2 roky.

• Citovat
  • Upravit
414
19.8.17 21:33

Ahoj, máte někdo aktuální zkušenost se sedátkem buggypod? Jak jste spokojené?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
414
20.8.17 07:04

@Judithkaj díky za alespoň nějaké info :) právě tyhle praktické věci jako co v zimě a jestli je dítě v sedačku spokojené mě taky zajímají… já ho osobně ještě ani neviděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
10.9.17 21:14

Ahojky, take se pripojuji k diskusi.rada bych poridila, ale moc nazoru jsem nenasla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí