Kočárek při jízdě zatáčí

269
21.3.07 10:40

Kočárek při jízdě zatáčí

Maminky, dokážete mi poradit?

Po 8 měsících užívání kočárku (Bebetto Joker) začal zničeho nic zatáčet při jízde doleva. Předtím žádné problémy nebyly, s kočárkem jezdíme denně, ale teď cca 14 dní takhle „zlobí“

Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
574
21.3.07 11:39

Nevím jestli jsou u tohohle kočárku nafukovací kolečka, ale můj kočárek to dělal pokud praskla pružina v kole a nebo když byl málo nafouknutý.

Jinak neporadím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4498
21.3.07 12:43

Mám podobný problém - zatáčí nám doprava :lol: Ale docela dost cca na 10m tak o tři čtvrtě metru až o metr :x Máme nafukovací kola,ale uprostřed ne drátky, ale plastový střed. Tím nafouknutím by to mohlo být - vyzkoušíme, ale manžel je nafukoval všechny naráz - zlobí to odzačátku … :?: Co myslíš tou pružinkou? - ty středové drátky? :o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
21.3.07 12:56

Ne ne, ty středové drátky ne, ale myslím tím pérko pod kolečkem.

Jednoduše.

Ať manžel vezme kočár obrátího naruby a tam u koleček jsou pružiny. A ta jestli je prasklá tak to je ten problém. Nechá se to snadno vyměnit. Několik pružin jsme dostali na výměnu když jsme kočár kupovali, ale pokud je nemáte tak se nechají snadno koupit.

A taky záleží na tom zda tvůj kočár má pérování nebo ne, jestli pérování nemáte, pružiny tam nejsou. Pak se musí hledat příčina jinde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7592
21.3.07 13:51

Ahoj holky,
mě to také kočárek dělá (Babyactive Breaker) je to trojkombinace. Zkusila jsem se zeptat v obchodě, kde jsme to kupovali a napsali nám toto:

Občas se to u sportovních kočárků stává a je to velice jednoduché, ale spíše pro šikovného chlapa.
Představte si, že je konstrukce jako žebřík a ten stojí na křivo. Postavte kočárek na rovnou čáru a na jakou stranu táhne, tak tam konstrukci trošku roztáhněte. Zkoušejte tak dlouho, dokud po čáře nepojede rovně a když pojede ok - dotáhněte všechny boční šrouby , které dotáhnout jdou.

Musím říct, že to funguje !!! Sice je to umění sladit to, ale stojí to za to. My například nemáme šrouby, ale nýty, což je horší, ale manžel zkrátka ručně roztahoval dole tu konstrukci a funguje to také. :wink: :D

Takže to chce šikovné ručičky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
21.3.07 14:39

Ahoj, měli jsme Deltim travel a také nám po čase zatáčel na jednu stranu. Že je to běžné u kočárků s áčkovou konstrukcí, tj. že přední kolečka se zadními nejsou po stranách dole spojeny pevnou tyčkou, třeba u kovových košíků to je. No a na tý straně, kam ten kočárek zatáčí jsou ty boční kolečka u sebe blíž a tak je potřeba seřídit „geometrii“, jak u auta. Šikovný tatínek to zvládne za pár minut a je po problému.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8603
21.3.07 16:29

ahoj

my máme Nestor a taky mi šíleně zatáčel doleva, nedalo se s ním skoro ani jet,tak jsme ho reklamovali, a prý tam jen něco utáhli a je to dobrý. Tak zkusit jen"něco utáhnout" jen nevím kde.

M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
22.3.07 08:24

zatáčí do strany??

ahoj,
já měla taky podobný problém, Verče je půl roku, má 8 kilo, tak jsem si řekla, že to reklamuju…jednalo se o opotřebení a prasknutí pér, na což se reklamace nevztahuje, ale bez keců mi to nad rámec záručního servisu vyměnili ( bezplatně ) a je to dobrý.
Chovám se ke kočáru celkem ohleduplně, ale obrubníky a různý schůdky jsou mor pro kočárky, takže čekám, že se to stane znova :-((
 katka

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí