Bulharsko 2019 - je vhodné i pro děti, jaké to tam je?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
26.11.18 17:08

Ale ja bych to taky doporučila…pokud by to vyšlo celou rodinu do max 40 tis tak ok…za ty penize co pani uvedla my lítáme na měsíc na Floridu jako 4člená rodina , přijde mi to šílená cena

• Citovat
  • Upravit
9489
26.11.18 18:27

Bulharsko nikdy více,hnusný moře,ledove bazeny,nejistý počasí a sluneční pobřeží-silenost,jeden panelák na druhym,mraky lidí a neskutečný kravál ve dne v noci,připadala jsem si tam jak na pouti. A za ty peníze ani nahodou,to je předražené. Střevní potíže měla půlka hotelu,prý je to tam časté,oni jsou takoví ne moc čistotni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
674
27.11.18 08:26
@Anonymní píše:
Ale ja bych to taky doporučila…pokud by to vyšlo celou rodinu do max 40 tis tak ok…za ty penize co pani uvedla my lítáme na měsíc na Floridu jako 4člená rodina , přijde mi to šílená cena

Opravdu vás pobyt na Floridě s letenkama, ubytováním a stravou vyjde na 80 tis. ? To se mi nějak nechce věřit, jen letenka pro jednoho stojí 40 tis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3409
27.11.18 08:45
@herinkoj píše:
Opravdu vás pobyt na Floridě s letenkama, ubytováním a stravou vyjde na 80 tis. ? To se mi nějak nechce věřit, jen letenka pro jednoho stojí 40 tis.

Letenka na floridu nestojí 40000 kdes to vyčetla, seženeš letenky už celkem levně ale za 40 000 to pro rodinu asi není. Bulharsko hnus byli jsme tam jednou a nikd více, spoustu lidí, moře hnusný, jídlo nedobré a všude spoustu atrakci jak na pouti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
7.10.19 14:11

Dobry den muzu se zeptat jake to v hotelu bylo? nemuzu nikde najit recenze dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
528
7.10.19 16:53

Byli jsme s dvěma dětmi na 9 dní, ale jeli jsme autem a moc se nám to líbilo. Výhodou je, že naše děti milují i cestování a tak jízda autem nebyla promarněným časem ale úžasným dobrodružstvím. Hotel jsme si objednávali přez Booking a stravovali se v restauracích. Celkem to vyšlo (benzín, dálniční známky, ubytování, strava) 26 000,–.
PS: letenky na Floridu seženeš bezproblémů i kolem 8 tisíc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario