Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Bulharsko nikdy více,hnusný moře,ledove bazeny,nejistý počasí a sluneční pobřeží-silenost,jeden panelák na druhym,mraky lidí a neskutečný kravál ve dne v noci,připadala jsem si tam jak na pouti. A za ty peníze ani nahodou,to je předražené. Střevní potíže měla půlka hotelu,prý je to tam časté,oni jsou takoví ne moc čistotni.
@Anonymní píše:
Ale ja bych to taky doporučila…pokud by to vyšlo celou rodinu do max 40 tis tak ok…za ty penize co pani uvedla my lítáme na měsíc na Floridu jako 4člená rodina , přijde mi to šílená cena
Opravdu vás pobyt na Floridě s letenkama, ubytováním a stravou vyjde na 80 tis. ? To se mi nějak nechce věřit, jen letenka pro jednoho stojí 40 tis.
@herinkoj píše:
Opravdu vás pobyt na Floridě s letenkama, ubytováním a stravou vyjde na 80 tis. ? To se mi nějak nechce věřit, jen letenka pro jednoho stojí 40 tis.
Letenka na floridu nestojí 40000 kdes to vyčetla, seženeš letenky už celkem levně ale za 40 000 to pro rodinu asi není. Bulharsko hnus byli jsme tam jednou a nikd více, spoustu lidí, moře hnusný, jídlo nedobré a všude spoustu atrakci jak na pouti
Dobry den muzu se zeptat jake to v hotelu bylo? nemuzu nikde najit recenze dekuji
Byli jsme s dvěma dětmi na 9 dní, ale jeli jsme autem a moc se nám to líbilo. Výhodou je, že naše děti milují i cestování a tak jízda autem nebyla promarněným časem ale úžasným dobrodružstvím. Hotel jsme si objednávali přez Booking a stravovali se v restauracích. Celkem to vyšlo (benzín, dálniční známky, ubytování, strava) 26 000,–.
PS: letenky na Floridu seženeš bezproblémů i kolem 8 tisíc
Ale ja bych to taky doporučila…pokud by to vyšlo celou rodinu do max 40 tis tak ok…za ty penize co pani uvedla my lítáme na měsíc na Floridu jako 4člená rodina , přijde mi to šílená cena