Bulharsko 2019 - je vhodné i pro děti, jaké to tam je?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3224
26.11.18 13:54

@herinkoj Ahoj prujem mužeš mít i v ČR tak to je otázka trochu smuly/štěstí. Jinak Bulharsko je masovka tak já osobně bych tam v sezoně nejela. ale bohužel tam mimo sezonu je počasí velký riziko… Moře v červnu muže být docela nepříjemně studený. Osobně bych jela někam jinam. Mužu se zeptat kolik za to jako rodina dáte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17306
26.11.18 14:01

S Alexandrií jsem byl vícekrát a to i v Bulharsku v jejich klubovém hotelu. No je to něco jako si koupit Opla, žádný zázrak, ale do cíle tě vždycky doveze. Slunečné pobřeží znamená hromady lidí, v daném období ještě Němci nemají prázdniny, takže nejvíce Rusů a Poláků. Moře by mohlo být ještě chladné. A zažívacích problémů bych se moc nebál, jezdím tam často už bez cestovky a stravuji se všude možně z okýnek na ulicích nebo na tržišti a v pohodě. Krmím tím i děcka a zatím nikdy nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
26.11.18 14:05

Bulharsko nemá tak čisté moře jako např.Řecko.Bývají trávy,medůzy.Samozřejmě čistota okolí hotelu není na naší úrovni-ale to je asi problém většiny dostupných destinací.Ale není to nic hroného,patří to k jejich kultuře a tak to beru.Nevadí mě to.
Hotel je all incl a je 350 m od pláže.Což je docela dost.Na to abyste docházeli z pláže s dětmi na svačinku,oběd,pití,to je daleko.Spíš to sklouzne k tomu,že se vám nebude chtít odcházet z hotelového rezortu a budete v centru dění-jídlo,pití,animační programy.Ale vy chcte k moři.
Jinak si myslím,že hotel nebude špatný.Alexandia má dobrou kvalitu služeb.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3580
26.11.18 14:29

S Alexandrií jsme byli, ale v Primorsku,,, je to klidnější. Musím pochválit, moc hezký, all inclusive, k moři kousek. S Alexandrií bych se vůbec nebála do jejich klubového hotelu. Jídlo vynikající, střevní problémy vůbec žádné, vše ok. Akorát v moři byly vlny, mají tam vyrobené i vlnolamy, záměrně, což mně nevyhovuje, ale všichni ostatní, i děcka, z nich byli šílení a čekali jen na vlnu, aby do ní mohli skočit. Jedna pláž /je tam severní a jižní, nevím která je která/ je klidnější, téměř bez vln. Byl to hotel Žeravi.
 https://www.alexandria.cz/…xandria-club

Na Slunečném pobřeží jsem nebyla, ale kamarádka se vloni vyjádřila, že nikdy víc… ale opravdu nevím. Do Primorska bych se klidně vrátila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1804
26.11.18 14:42

S alexandrii nemám nic moc zkušenost. Objednali sjme si pokoj s klimatizací, klimatizace nebyla, celý týden jsme litali za delegátem, který nás neustale přesvedčoval že přijde to vyřešit a nic. Nikdo to neřešil, příplatek zpatky nam taky nedali. Plus delegát třeba slíbil že přijde v 5, a neukazal se ani se neozval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
674
26.11.18 14:45

@axelina 3 dospělí, 2 děti (7 a 10) 81000 na 12 dní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.11.18 15:03

Jsem vdaná za Bulhara, takže jezdíme do Bg velmi často (děti tam mají dědečka a já Bg miluju. Osobně bych na Sluneční pobřeží nejela - komerční cirkus na kolečkách. A hotel s all inclusive už vůbec ne - v Bg je úžasná kuchyně a stojí za to chodit do místních restaurací. Nesebar je nádherné historické město. Pláže jsou za mě OK - naše děti je preferují - nelíbilo s ejim v Chorvatsku, Itálii, Španělsku ani Řecku - že na Bulharský písek nic nemá. Ale logicky - jemný písek znamená, že je moře jakoby kalné. Jo a Bulharsko má krásné hory…

• Citovat
  • Upravit
3224
26.11.18 15:25

@herinkoj hele tak bych ti taky doporučila se na to vykšlat…:-) za ty prachy to nemuže stat. budete tam jak v králíkarne a fakt ance že chytnete třeba 3-4 dny větrno a nebude se dát koupat tad je… jela bych někam na vlastní pěst za poloviční naklady. Sardinie-nadhera. Recke ostrovy,kreta.nejteplejsi moře je teda kypr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21483
26.11.18 16:00

ve vami vybranou dobu bude studene more. bazeny tam jsou ledove vzdy. dala jsem bulharsku sanci dvakrat a uz fakt ne. alexandria je dobra cestovka, specializuje se prave na bulharsko. byli jsme tam s nimi jednou a sluzby byly vyborne. za uvedenou cenu sezenete turecko sr sluzbami o uroven jinde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1334
26.11.18 16:28

Preferovala bych Turecko, lepší úroveň, zaručenější počasí a mnohdy i nižší cena. V moři v Bulharsku mě vždy kously „štípalky“ , nic příjemného, jinde nejsou jen v Černém moři. Alexandria je dobrá cestovka, byli jsme s nimi v Primorsku , tam už bych nejela - ale to není vina cestovky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1894
26.11.18 16:43

@mamoch a myslíš že je to vhodné pro děti? taky chceme jet k moři a dost uvažujeme o Bulharsku, děti budou mít v té době 11 a 4 roky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1334
26.11.18 16:48

@Diggy teď nevím co myslíš ,co je vhodné - Turecko? To je určitě vhodné, jezdíme tam už více než 15 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1894
26.11.18 16:51

@mamoch ano Turecko jestli je vhodné pro děti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1334
26.11.18 16:59

@Diggy Určitě doporučuju, mám projetou oblast od Alanye přes Side do Kemeru, někdy jen s mužem ,někdy s vnučkami /jezdíme s nimi od 2 let- teď už jsou podstatně starší:)), jsou tam jak písečné pláže, tak oblázkové. Jídlo skvělé, nikdy žádný problém. Letos si braly sebou i paddleboard a vyřádily se báječně. Příští rok jedem znovu. Jestli chcete víc, napište mail: mamoch7@centrum.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.11.18 17:08

Ale ja bych to taky doporučila…pokud by to vyšlo celou rodinu do max 40 tis tak ok…za ty penize co pani uvedla my lítáme na měsíc na Floridu jako 4člená rodina , přijde mi to šílená cena

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí

Juno Fix