Bulharsko all inclusive

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5.8.20 15:00

Bulharsko all inclusive

Zdravím,
byl teď někdo v Bulharsku? ☺️ Vyplatí se brát hotel s All inclusive nebo je lepší chodit na jídlo do města?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
carsa
5.8.20 15:18

Obecně bych v Bulharsku nikdy do all inclusive nešla. Bulharská kuchyně je výborná, levná. Bulhaři jsou velmi pohostinní.

• Citovat
  • Upravit
55926
5.8.20 15:55

Ja byla loni, ale zajezd holek, cviceni. Plus sebou deti, takze to bylo fajn. Ze porad si mohly neco vzit. Rozdil ceny nebyva velky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6363
5.8.20 16:34

Na dovolené odmítám vařit. Takže i v Bulharsku před pěti lety jsme byli AI - děti tehdy 5 a 7 let. Bylo to fajn. Každý si vzal co chtěl. Ceny jídla byly příznivé. Dalo by si i stravovat v místě. My byli v Primorsku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2326
6.8.20 08:14

Na dovolené odmítám zásadně vařit a tahat s sebou paštiky. Pokud máš děti, vyplatí se all inclusive. A hotely s All Inclusive jsou teď docela levné. Za 11 tisíc s bazénem na týden ideální stav.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.8.20 07:00

Souhlasím s tím co píše carsa. Je nesmysl brát v Bulharsku all inclusive. Proč se uvazovat na jedno místo, když se skvěle najíš všude kam se pohneš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
8.3.24 13:46

Ahoj holky, obnovují diskuzi. Můžete mu některá doporučit nějaký hotel v Bulharsku s all inclusive za rozumnou cenu? Pojedeme na vlastní pěst, tak zjišťuji. :) děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2326
8.3.24 15:11

@NelcaZ Asi Nessebar beach, kousek od pláže, All Inclusive do 23 hodin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
8.3.24 15:53

Slunečné pobřeží - hotel Kotva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3580
8.3.24 16:03

Byli jsme v Primorsku, hotel Jeravi. Super. All samozřejmě, byť se najíš všude bez problémů, ale zkrátka tohle je pro mě dovolená, né furt někdě shánět jídlo. Jak někdo píše, že bulharská kuchyně je výborná, tak že chodit po restauracích,,,však v tom hotelu jsme se i jí užili, bylo to výborný. Dcera byla tehdy menší, prvostupňová, a zároveň jsme měli seniora, tak jsme to s výlety moc nepřeháněli, tak možná i proto all in,,,ale snídaně a večeře je minimum. Výlety byly při stravě zohledněny, byly balíčky apod.,,trošku možná sranda, ale hodilo se,,,kor s těma malýma dětma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9012
8.3.24 16:12
@FraDeu píše:
@NelcaZ Asi Nessebar beach, kousek od pláže, All Inclusive do 23 hodin.

Jak se ti tam líbilo? Co jídlo? Loni jsem o něm přemýšlela a nakonec jsem sehnala Mallorcu. V Bulharsku jsem byla naposledy pred 5 lety, na Zlatých pískách hotel Atlas. Ale tento hotel Nessebar se mi líbil o cenově, letos ještě nemám koupeno a pro Bulharsko je to můj favorit. Takže mě určitě zajímá vše :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
9.3.24 02:07
@Fíbí 106 píše:
Slunečné pobřeží - hotel Kotva

Tak ten bych za zadnou cenu nedoporucovala. Smrad a spina vsude. Ten jejich aquapark silene ledovej, vse opriskane a znicene. Za me hrozna dovolena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí