Zakynthos v květnu s dětmi

5.8.20 09:31

Zakynthos v kvetnu s detmi

Ahoj holky, uvazujeme o dovoleny v Recku, konkretne Zakynthos zacatkem kvetna. Byl nekdo? Neni tam zima? Jak je to s koupanim? Vim, ze more bude jeste studeny, ale co bazeny? Vyhrivaji je napr solarama? Detem bude 3 a 1 rok. Jedeme tam hlavne kvuli nim, tak bych nerada zjistila, ze z koupani nic nebude???? diky! A kdyby nekdo mel doporuceni na nejaky hezky hotel se snidani, budu taky rada :) chteli bysme asi do neceho mensiho s bazenem a se snidani kousek od plaze a aby se taky dalo nekam projit (promenada by byla super) moc dekuju za rady :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8866
5.8.20 09:42

To bude ještě zima. Není to Egypt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.8.20 09:44

Koukam ted na letenky 22/5-2/6. To uz by mohlo byt teplo. Ja jsem na Reckych ostrovech v kvetnu byla, ale bez deti a na Corfu a bylo to super. Nemam zkusenost se Zakynthosem… hlavne to koupani v bazenu… s morem ani nepocitam😃

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6422
5.8.20 10:00

Je to hotel od hotelu, některé mají bazény teplé, některé ne. Koukni na recenze hotelu, třeba na Invii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1709
5.8.20 10:03

My byli na zakynthosu v půli června a voda byla teplá. V květnu bych se asi ještě bala, ze bude studená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.8.20 10:10

@ZuzaM takze nejaka sance na najiti hotelu s teplym bazenem je😃 to jsem chtela vedet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.8.20 10:12

@Enicka no ja doufam, ze ten konec kvetna snad bude ok. Ten zacatek je asi mazec, ale ten konec snad :think: a mas nejaky doporuceni na oblast/hotel na zakynthosu pro deti? Ja se jeste poradne nezacetla-tak je to az pristi rok, ale uz ted se tesim! :mrgreen: je zakynthos hezky ostrov pro deti nebo je lepsi jiny recky ostrov? Letenky budu teprve kupovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1709
5.8.20 21:44

Já byla na hodně řeckých ostrovech, ale zakynthosu se mi líbil asi nejvíc.. My byli laganas, říká se, že je to tam hlučné, ale nebylo. Aspoň tam, kde sme bydleli, nebylo. Zkusím pohledat, jak se jmenoval hotel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.8.20 22:17

@Enicka dekuju! Ja uz koupila letenku a easyjet me pekne natahnul. Tak snad to bude stat za to!😃 bude super, kdyz posles nejaky tipy, to budu urcite rada :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1709
6.8.20 12:49

My bydleli v hotelu Astir Beach.. Takový normální hotel, jídlo dobrý je to přímo u pláže. Náš kamarád bydlel v hotelu Luis zante Beach. Ten byl o něco peknejsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.8.20 13:03

Dekuju, mrknu na to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat