Bulharsko - hotel Roubin

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
6
5.6.14 22:47

Bulharsko-hotel Roubin

Dobrý večer, tak jsme se konečně rozhodli a dnes zaplatili dovču.17.6. Odlétáme do Bulharska do hotelu Roubin. Našel by se tu někdo kdo zde už byl a napsal cenné rady? :) moc děkuji za případné odpovědi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6
12.6.14 21:31

Opravdu nikdo z vas nebyl v tomto hotelu? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2405
20.5.15 20:34

Ahoj, oživuji diskusi.
Jak se vám v hotelu líbilo? Máme ho letos ve výběru. Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19746
20.5.15 22:21

Pokud je to v malém letovisku Sv. Konstantin, tak tam byli moji rodiče s naší tehdy 4letou dcerkou. Líbilo se jim moc a všechno - jak služby hotelu, jídlo, moře, bazén. Na „kartu“ se dalo večeřet i jinde, večer animace pro děti a hlavně klid ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
20.5.15 22:31

Ahojky, my tam byli loni v červenci. Spokojenost. Jídlo bezva, dobrý výběr. Obědvat hranolky, hamburgery apod. se dalo na pláži, takže pokud byste nechtěli chodit se převlékat na oběd, dalo se to řešit takto :-) Zmrzka, ovoce a nějaké další věci zdarma v určitou hodinu v areálu. Dětské hřiště, vnitřní herna, večer v areálu dětské disco a pak dospělácký program - ale ne přímo před hotelem, takže pokud máte malé dítě, nerušilo to. Akorát teda mnoho Rusů, nechovali se zrovna skromně, zabírali ručníky lehátka. Ale lehátek fakt hodně takže nějaké místečko jsme vždycky našli, i když jsme si nic nezabrali a dorazili celkem pozdě. Kdyžtak se ptej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2405
21.5.15 23:21

Moc děkuji za postřehy. Zajímá mě hlavně pláž. Podle fotek to vypadá, ze tam není moc otevřené moře, přišlo mi to spíš jako nějaká zátoka? A jaký byl vstup do vody? V nějaké recenzi jsem četla, že jsou tam kameny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19746
22.5.15 10:35

Otevřené moře, písečná pláž, bazény. Fotky mohu zaslat případně do zprávy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2405
22.5.15 19:43

Děkuju, kdyžtak se připomenu v pondělí. Mám ještě do pondělka rozjednaný jeden hotel, který se mi líbí víc. Tak uvidím, jak to dopadne. Jedeme tři rodiny a už je právě dost problém sehnat tři čtyřlůžáky :( Rozhodli jsme se bohužel až takhle narychlo a myslím, že na last už to bude uplně nereálný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
23.5.15 14:04

Ahojky, vstup do moře je parádní, po písku. Pláž je písečná. Kameny jsme tam neměli. Ono se do vody dá jít ze dvou stran - jedna je je jakoby zátoka díky molu, jedna tam to molo nemá, takže moře rovnou před tebou. Vysloveně zátoka to ale není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
674
24.5.15 09:04

@Adélky Taky uvažujeme o tomto hotelu, mohla bych poprosit o nějaké fotky do sz? Děkuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí