Kdo jede letos do Chorvatska? Cena na noc?

12327
4.6.14 08:37

Kdo jede letos do Chorvatska? Cena na noc?

Ahoj holky chtěla bych vědět kdo jede do Chorvatska, kam kdy a za kolik Eur na noc?
My už se po něčem díváme, ale nestačíme se divit kolik chcou peněz? Jedem 2 dospělí, dítě 2 roky a pes. Hledáme přímo kontakty na majitele, přes žádný agentury, cestovky určitě ne…Min. rok sme platili konec srpna 50 eur na noc, letos sme viděli od 65 eur až do 200 eur za noc 8o, to už myslí vážně? A vybavení jak z roku raz dva…my kvůli prckovi budem hodně trávit i na pokoji tak chci aby trošku vypadal, aby nebyl jen na velkou postel, ale trošičku prostoru…
Chtěli sme jet letos v půlce července do Vodice, ale myslím že přehodnotíme datum…
Sme náročnější apartmán chceme teda přímo u moře, max druhou řadu :oops: :mrgreen:

Příspěvek upraven 04.06.14 v 08:51

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5345
4.6.14 08:46

Jedeme do Duće u Omiše, byli jsem tam i loni, ceny nezvedl, apartman přímo na pláži jedem dva plus dvě děti, cena za noc 45 euro.
loni jsem to hledala přes www.ubytovanivchorvatsku.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12327
4.6.14 08:53

@kubykula v Duče sme byli min rok…jako pláž pro děti super, ale letos už ne..moc nás to nenadchlo…celkem hluk s hlavní silnice, navíc velký provoz, když sme se chtěli někam projít jen kolem hlavní silnice…přímo v Omiši tam bylo pěkně, ale moc lidí, a v restauraci člověk pomalu nenašel volné místo navíc s kočárkem tam projet byl děs…
Jako byla to pěkná dovolená, ale jednou stačilo :mrgreen:. Nám se strašně líbilo v Tučepy jenže tam je pro dvouleťáka moc vysoká voda :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5345
4.6.14 08:57
@Petruskabmw píše:
@kubykula v Duče sme byli min rok…jako pláž pro děti super, ale letos už ne..moc nás to nenadchlo…celkem hluk s hlavní silnice, navíc velký provoz, když sme se chtěli někam projít jen kolem hlavní silnice…přímo v Omiši tam bylo pěkně, ale moc lidí, a v restauraci člověk pomalu nenašel volné místo navíc s kočárkem tam projet byl děs…
Jako byla to pěkná dovolená, ale jednou stačilo :mrgreen:. Nám se strašně líbilo v Tučepy jenže tam je pro dvouleťáka moc vysoká voda :think:

jasný :-) nám to zas vyhovovalo, takže jedem zas tam :-)
jj Tučepy jsou moc pěkný, hlavně ta promenáda, ale to je na Makarské všude.
Blbý je, že na Makarské máš ty apartmany dál od pláže, u pláže jsou vyloženě hotely a tím že to je hotelové městečko, tak ty ceny apartmanů jsou taky bohužel jinde :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
4.6.14 09:05

Tučepi od 60 euro noc. Tam bylo hezky. Byla jsem tam 5×, ale už nikdy víc Chorvatsko. Mám to dost procestovaný, ale poslední dobou mi vadí, že tam je fůra čecháčků, a navíc jsou Chorvati čímdál víc nenažraní.

• Citovat
  • Upravit
12651
4.6.14 09:10
@Petruskabmw píše:
Ahoj holky chtěla bych vědět kdo jede do Chorvatska, kam kdy a za kolik Eur na noc?
My už se po něčem díváme, ale nestačíme se divit kolik chcou peněz? Jedem 2 dospělí, dítě 2 roky a pes. Hledáme přímo kontakty na majitele, přes žádný agentury, cestovky určitě ne…Min. rok sme platili konec srpna 50 eur na noc, letos sme viděli od 65 eur až do 200 eur za noc 8o, to už myslí vážně? A vybavení jak z roku raz dva…my kvůli prckovi budem hodně trávit i na pokoji tak chci aby trošku vypadal, aby nebyl jen na velkou postel, ale trošičku prostoru…
Chtěli sme jet letos v půlce července do Vodice, ale myslím že přehodnotíme datum…
Sme náročnější apartmán chceme teda přímo u moře, max druhou řadu :oops: :mrgreen:Příspěvek upraven 04.06.14 v 08:51

Na místě seženeš levněji, ale s malým dítětem bych do toho nešla, jezdili jsme tak bez dětí. My jsme letošní pobyt zrušili (zamluvený od listopadu), měli jsme platiti 45/dvoulůžkový apartmán s klimou. Měl být za 50, ale jdeme tam podruhé a mělo to být na dva týdny, tak dali slevu. Teď jede moje sestra, apartmán si zamluvila dva týdny předem, jde o apartmám 2+1 s klimou, tedy velký, přímo u moře ve vyhlášeném letovisku (Tučepi,) za 40.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
4.6.14 09:12

Jedou sem, vybavení apartmánu taková klasika, mě by nevadilo, někdo může čekat víc.
 http://www.tucepi.net/…/3_a22k1.htm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
4.6.14 09:14

Jo, je to teda červen, v našem zrušeném případě byl taky. V sezoně to bude dražší, ale to my nikdy neřešíme, v sezoně bych tam nejela. Druhá půlka června je ideál :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
4.6.14 09:15

My jedeme taky kousek od Omiše, apartmán 40 m od moře 53 E. Dalo by se v pohodě sehnat i levněji, nabízeli nám u Primoštenu 2+2 za 45 E. Ale známí, kteří jedou s námi jsou asi trochu líní,200 m od moře jim přišlo moc daleko :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
4.6.14 09:18

@berry4 To by mně přišlo taky. Naši jeli takhle jednou do 200m vzdáleného apartmánu od moře. Ano, byl, vzdušnou čarou :-D Pěšky to bylo půl kilometru. Ono se jim v tomhle nedá moc věřit. Já vybírám do 50m, většinou to je druhá řada od moře a to se dá v pohodě. Když něco zapomenu nebo tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1724
4.6.14 09:33

My jezdíme za 60eur na noc, ale platí se to na patro, ne na osobu. Většinou nás jezdí 6-8 a když se to rozpočítá, tak to vyjde na 1500,– za týden-no nádhera! Je to Omiš, vesnička Naklice. Je to v horách 10 minut autem do Omiše. Nám to vyhovuje je to obří vila s několika terasamy, k dispozici hrozny, rajcata, brambory, broskve.. A ten božský klid tam! Pro mladé lidi super a pro dítka značka ideál <3

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12327
4.6.14 09:38

@jessikka jj přesně píší 100-200m a nejlépe k tomu přidat nulu :mrgreen:, my taky hledáme max 50m a to už je těch 100…a přesně vzdušnou čarou, ale když se podíváš na mapy tak vidíš že musíš to tam obejít a než dojdeš k moři tak je to dálka…což nechceme..my jedem k moři, aby sme vyšli a byli na pláži, nikam jezdit..sme povaleči dřív sme se vyplácli ráno na pláži a odcházeli sme pouze na jídla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1801
4.6.14 10:02

Tak my jedem nejdřív přelom červen/červenec - apartmán 2+1, 35 éček za noc. Murter Jezera (kousek od Šibeniku), moře cca 500m, ale stejně jezdíme autem na pláž několik km vzdálenou.
A pak od 23.8. na dva týdny - apartmán 4+2 (jedeme celkem čtyři rodiny každá s jedním dítětem, takže budeme mít tyto apartmány dva vedle sebe) první týden (srpen) 50 za noc, druhý týden (září) 35 za noc, na rodinu tedy ještě děleno dvěma. Pag Mandre, 200m od moře (i podle mapy to vypadá max na čtvrt km).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí