Chorvatsko - do kempu:)

1429
2.6.14 21:11

Chorvatsko - do kempu:)

Ahoj:)
Dneska jsme s manželem řešili téma dovolená. Po ročním šetření jsme dospěli k závěru, že máme tak 20 000 na dovolenou.
Na cestu letadlem to není (jsme my 2 + 1,5 roků dcerka), tak jsme přemýšleli a na Chorvatsko by to snad stačilo..
Dívala jsem se na různé kempy (v nějakých chatkách nebo mobilehomech) by se mi líbilo daleko víc, než třeba v apartmánu, jídlo bychom si brali sebou a jeli by jsme autem.
Ale chtěla jsem se zeptat, jezdíte do takových kempů na vlastní pěst, nebo přes nějaké cestovky? Případně jaké? Mě to na vlastní pěst přijde riskantní, ale někdo tak třeba jezdí běžně, tak se ptám, jak to máte vy?
A jste s nějakým kempem v Chorvatsku spokojení? Mě jde hlavně o to, aby tam byla pláž, na které zvládne malá v pohodě chodit, a čistota v kempu, jinak myslím že nejsme nijak extra nároční:)Ráda bych, aby kemp měl nějaké nabídky sportovního využití, ale obejdu se i bez:)
Děkuju moc :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Hr4sek22
2.6.14 21:17

My byli v Chorvatsku 4×. Jednou v kempu ve velkým stanu a pak třikrát v hotelu a můžu říct, že ve stanu se mi líbilo nejvíc :P Kousek od pláže, bylo to fajn.. :dance:

• Citovat
  • Upravit
5826
2.6.14 21:19

A těch 20 tisíc máte na všechno jako včetně pohonných hmot, výměny peněz na jídlo, pití, dárky atd..,nebo jenom na to ubytování? A chcete jet o prázdninách, nebo mimo sezonu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1429
2.6.14 21:22

@krtek7489 No tak rádi bychom právě na všechno.. Něco ještě ušetříme z výplaty a tak, ale možná tak na výměnu peněz :) Jinak rádi bychom jeli někdy v srpnu, klidně poslední týden, s dcerkou jsem doma a manžel si v práci může vybrat. takže je to celkem jedno, hlavně aby bylo teplo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2442
2.6.14 21:39

My byli na konci srpna v kempu v mobilhomu na Istrii, mala mela2,5 a super. Ciste more,2 bazeny, obchody, sprchy a wc ciste, tepla voda cely den. Mobilhome stal 12000tis +doprava a poplatky, jidlo jsme meli svoje. Doporucuji jet blizko kvuli poplatkum a hledat kemp s modrou vlajkou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1120
2.6.14 21:48

@soleile Jezdím s CK Victoria, nabízí poměrně dost variant v kempu. Za sebe doporučuji cestovku, ale vlastní dopravu. Potraviny a vše je v kempu dražší, ale stačí zajet do blízkého supermarketu a hned se dá mnohé ušetřit. Stejně jako výlety, kam oni předraženě busem, tam Vy kdykoliv.

S ohledem na dítě bych nebrala chatičku (nemají klimatizaci a špatně se větrají) a karavan (strašně malinký). Mobilhome je v sezóně hodně drahý, ale je dost luxusní s vlatsní sociálkou. Často mají klimatizaci a výhoda, zavřeš dveře a dítě ti neuteče :andel: Já osobně mám nejraději stan, je vybaven sporákem, lednicí, varnou konvicí a komplet nádobím. Rychle se k večeru vyvětrá. Navíc se dá plno her hrát i v mokrých plavkách u stanu. Zatím jsem nenarazila na kemp, kde by bylo špinavo. Sociálky jsou čisťounké, jen se může stát, že v době hlavního náporu z pláže teče studená voda. Což se řeší buď dřívějším odchodem a nebo pozdějším sprchováním.

Vzhledem k tomu, že máš také hodně malé dítě, volila bych mobilhome mimo sezonu. Ať můžeš malé, alespoň na chvíli pustit z očí. Kolem 3 let už se dá s přehledem zvládnout stan.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1120
2.6.14 21:49

@soleile Tak nejezdi poslední týden v sprnu, ale na začátku září, ceny jdou rapidně dolů!!! Počasí pořád krásné a daleko méně turistů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8268
2.6.14 21:49

Mrkni na basko polje byly jsme tam ve velkým stanu a super, byly jsme s cestovkou adrialand, mají výhodné last minute ;) je to pár kilometrů od makarske a kemp se rozkládá v piniovem lese
Jinak jsme ještě byly v kempu tomi na ostrově pag a tam se nám moc nelíbilo, ale zase když tam budete autem tak se budete mlčet někam podívat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
2.6.14 21:57

Spokojenost s kempem DOLE od cestovky Viktoria, mají tam bezva chatičky, vyjdou levněji než mobilhome.Kmp čistý, moc tam neutratíš, protože tam nic není:))))pár posezení, nějaká zmrzlina. Prostředí super, blízko v Makarské koupíš v Lidlu to co u nás za podobné peníze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1429
2.6.14 21:58

@Elantra Ahoj, a kde jste byli? Nevíš přesně? :kytka:
@Aklama děkuju moc za podrobnější rady :) :kytka: :kytka:
@Aklama jojo, klidně pojedeme, nám je to celkem jedno a taky jsem se dívala že je to o fakt dost peněz:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15448
2.6.14 22:03

Pokud můžete jeďte začátkem září, ubytování levnější a o dost míň lidí, což je hlavně na pláži příjemné. Dokud dcera nechodila do školy, tak jsme jezdili v září na 3 týdny a bylo to prima.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1120
2.6.14 22:08

@soleile A ještě mě napadlo. Neberte ostrovy, trajekty jsou hodně drahý. Kdybys měla dotaz, ptej se. Já nedám na kempy dopustit, jsem jimi tak rozmazlená, že se mi v hotelu nelíbilo :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
2.6.14 22:37

S mrňouskem doporučuju toto http://www.victoria-ck.cz/…_san_marino/

Byli jsme tam předloni s 10ti měs. v karavanu a super. Jeli jsme taky s Victorkou (na kempy bych řekla nejlepší cestovka - mají dobré vybavení ubyt. zařízení).

Rab je celkem blízko (cca 800 km z Pardubic), písečné pláže, dlouho mělčina (pro dospěláky asi až otrava, ale kvůli dětem je to zase výhoda).
Sociálky mají nové a čisté. Kemp je pěkný a v okolí kempu je dost restaurací i zmrzlináren, asi 2 pekárny. Do Rabu je to asi 20 km. Tam je i levnější nákupní centrum (letos jedeme přímo do Rabu-taky do kempu). A taky doporučuju září. My teď už jezdíme kvůli školákovi v červnu, ale září nám vyhovovalo víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
2.6.14 22:41

Tak Rab je zrovna ostrov, ale trajektem se pluje jen kousek (asi půl hodiny) a až tak drahé to nebylo, přesto je pravda, že cenu za dopravu to trochu zvýší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
2.6.14 22:42

Loni jsme jeli pres adrialand na Pag a dovca byla super. Po tehle zkusenosti bych klidne jela i na vlastni pest, ale pac nas loni bylo vic, radsi jsme to brali pres cestovku.
Doprava vlastni a plna penze (nic moc, ale aspon jsme nemuseli varit) = asi 10tis - 2 dospeli, 1 dite

Na pisecnou plaz to teda bylo asi 15minut pesky, ale dalo se prejet autem.
Pres poledne jsme byli u stanu, deti krasne spaly a kupodivu tam bylo i v tom vedru prijemne. Stany byly v borovicovem haji, ve stinu.

Nejvic se mi libilo, ze jsme nebyli vazani na jednu mistnost (jak v apartmanu nebo hotelu), ale decka mohly pobihat mezi stany a my v klidu pit kaficko :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí