Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj, je tu někdo, kdo se chystá v červnu do Londýna?
A taky jsem se chtěla zeptat, jak je to s dopravou z letiště do centra, jestli je o tolik dražší koupit jízdenku přímo na místě oproti internetu.
Našla jsem si nějaké autobusy GreenLine.
Díky za rady.
Jestli chceš poradit s dopravou, tak by se hodilo napsat, na jaký letiště letíš, my nemáme křišťálovou kouli…
Myslela jsem všeobecně.
Jinak letím na Luton. Díky za připomínku…
, stane se.
Tak z Lutonu jsem jela http://www.easybus.co.uk/ - vyhodí tě v centru na Baker Street a přišli mi nejlevnější (pokud se nic nezměnilo). Ale tohle je potřeba koupit přes net… Jinak z Lutonu se dá i dojet na vlak a tím jet do centra, ale s tím nemám zkušenosti, nechtěli jsme přestupovat…
Ahoj, Luton je dost daleko od centra, lepsi by bylo vzit vlak a pak metro.ten bus Green line jezdila na Victorku, to je v centru.
Jo jinak ten Easybus je super v tom, že pokud mají místo, vezmou tě i dřív/později.. ale jezdí takové minibusy jenom, tak místo bohužel moc není
my si dali rezervu po příletu, a stihli jsme i dřívější spoj, ale bohužl byl už plný.. na cestu zpátky jsme ale jeli dříve, tam místo bylo
Ještě bych dodala, že jedu na Victorii, kde mě bude (doufám) čekat kamarádka.
Z Lutonu jezdi busy do centra, rychlejsi je to ale vlakem, cenove to vyjde nastejno.
@Daninka ahoj, můžu se zeptat, jak jsi dojela? Chystáme se letět v září do Lutonu a chtěli bychom pak busem(nebo jiným rychlejším a levnějším spojem do centra Londýna.) Děkuji
(případně i ostatním)
Ahojky,
takže letecky z Brna do Lutonu, odtud busem GreenLine (10liber) přímo na Victorii.
Zpátky jsem letěla ze Standstedu a opět busem GreenLine z Victorie přímo na letiště.
Vše jsem zvládla na 1 ![]()
![]()
Ja se toho celkem obavam. Prave se rozhoduji, zda koupit jizdenky u greenline nebo easybus ![]()
Ja koupila jizdenky primo na letisti, chytla jsem druhy bus, prvni uz byl naplneny. Cekala jsem tedy asi 20 minut. Cesta z letiste pak neco pres hodinu.
@Daninka ahoj. Prosím Tě, tys jela easybusem tam i zpět? Koupila jsem zpáteční jízdenky na easybus, zastávka Baker street, ale na mapě jejich stránek mi to ukazuje, při cestě tam výstup na Baker street nr UG a při cestě zpět nástup na Gloucester Place(Baker street).
jedná se o zastávku na stejném místě nebo je jinde? Ať pak nehledám a nestresuji, už tak jsem nyní četla na jiném portálu, že easybus je dost nespolehlivý, že se často stává, že vynechá i na několik hodin ![]()
@grokat píše:
@Daninka ahoj. Prosím Tě, tys jela easybusem tam i zpět? Koupila jsem zpáteční jízdenky na easybus, zastávka Baker street, ale na mapě jejich stránek mi to ukazuje, při cestě tam výstup na Baker street nr UG a při cestě zpět nástup na Gloucester Place(Baker street).
jedná se o zastávku na stejném místě nebo je jinde? Ať pak nehledám a nestresuji, už tak jsem nyní četla na jiném portálu, že easybus je dost nespolehlivý, že se často stává, že vynechá i na několik hodin
Ne ne, já jela busem společnosti Greenline na Victorii a potom zase z Victorie na letiště.