Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Aklama my taky máme rádi kempy, bydlíme v rodinném domě a léto trávíme na zahrádce od rána do večera, takže zavřít nás do hotelu pro nás není dovolená ![]()
Taky máme rádi kempy
Ale chceme jet s vlastním karavanem. Neměl by někdo tip na Chorvatsko? Díky. A omlouvám se, že lezu do tématu.
@Elantra píše:
My byli na konci srpna v kempu v mobilhomu na Istrii, mala mela2,5 a super. Ciste more,2 bazeny, obchody, sprchy a wc ciste, tepla voda cely den. Mobilhome stal 12000tis +doprava a poplatky, jidlo jsme meli svoje. Doporucuji jet blizko kvuli poplatkum a hledat kemp s modrou vlajkou
Letos jedeme na cely srpen do mobilhomu taky na Istrii
, tak doufam, ze budeme spokojeni. Malemu bude tou dobrou rok a 4 mesice, tak snad to zvladne v pohode. Zvlast se bojim cesty autem, uz ted dvouhodinova jizda s nim je horor, natoz nejakych 8-10 hodin do HR!!
@rychnov3 píše:
Taky máme rádi kempyAle chceme jet s vlastním karavanem. Neměl by někdo tip na Chorvatsko? Díky. A omlouvám se, že lezu do tématu.
Podívej se na http://www.caravan24.cz/news.php tam se probírají každý den trasy na dovolenou. ![]()
![]()
loni jsme byli tady http://www.victoria-ck.cz/…sko_Solaris/
byli jsme posledních 14 dní v září a za nás naprostá spokojenost bylo tam nádherně a našli jsme si pláž kam nikdo nechodil a holky si tam pěkně hrály…jeli jsme vlastním autem.
Letos tam jedem opět ale od CHERRY TOUR protože Viktorka trochu podražila…nás na těch 11 nocí to vyjde 6500 ubytování ![]()
Jak můžeš napsat bychom a by jsme v jedné větě?
Promiň, neber to ve zlém. Byli jsme v Chorvatsku třikrát, pokaždé na Rabu v kempu Padova, dvakrát v karavanu, jednou ve stanu, vždy s CK Victoria. Je to tam moc fajn, kemp je mezi borovicemi, takže je tam hodně stínu, je to blízko k vodě (asi 100 metrů), sociálky vždy čisté s dostatkem toaletního papíru a teplé vody ve sprchách. V kempu je samoobsluha, pekárna, několik pizzerií, samozřejmě zmrzlina, suvenýry, směnárna… Pláž je malá, takže to máš k vodě vždy blízko, polopísčitá a hlavně hned zabraná
, ale místo se našlo vždycky. Jela bych hned znovu, ale letos musíme vynechat, tak snad další rok.
@Safrane píše:
Podívej se na http://www.caravan24.cz/news.php tam se probírají každý den trasy na dovolenou.
Díky, kouknu tam. ![]()
Zdravím, ráda bych oživila téma. Letos se mi podařilo našetřit nějaká suma a právě jsem chtěla jet poprvé někam k moři s přítelem a s dětma (7,5) jeli bychom autem na poloostr. istrii. Tak bych se chtěla zeptat na nějaké pěkné cenově dostupné kempy, ráda bych do chatky či tak. Jeli by jsme poslední týden v červnu. Či poraďte dobrou cestovku… jsou zde staré příspěvky z r. 2014 od té doby se mohlo lecos změnit.
Děkujii za odpovědi ![]()
@TereuliJa píše:
Zdravím, ráda bych oživila téma. Letos se mi podařilo našetřit nějaká suma a právě jsem chtěla jet poprvé někam k moři s přítelem a s dětma (7,5) jeli bychom autem na poloostr. istrii. Tak bych se chtěla zeptat na nějaké pěkné cenově dostupné kempy, ráda bych do chatky či tak. Jeli by jsme poslední týden v červnu. Či poraďte dobrou cestovku… jsou zde staré příspěvky z r. 2014 od té doby se mohlo lecos změnit.
Děkujii za odpovědi
Kamarádka jezdí s mužem sm a děsně si to chválí. Oni jezdí na 14 dní pod stan, ale myslím, že jsou tam i chatky. Kolik to stojí ale nevím.
http://lagunaporec.com/…laguna-porec
@TereuliJa my jsme byli v létě v kempu, sice pod stanem, ale chaty tam byly, v Lanterna kemp v Taře (Tara). Máme stejně staré děti, 7 a 5 let, vloni když jim bylo 6 a 4 si tam užily bazény určené pro děti. Odkaz nyní nemám, ale zkus dát vyhledat kemp Tara chorvatsko a mělo by ti to najít.
Byla jsem s mladsim synem v kempu v Zelene Lagune a v Biele Uvale, ta je hned vedle. My jeli sami se stanem, ale je tam dost mobilhomu a velkych vybavenych stanu kde stala ceska auta, urcite to nejake cestovky organizuji. Je to tam pekny, hriste, obchody, bazeny, restaurace, jen se hodi mit s sebou kolo, kolobezky nebo skate, jsou dost rozlehle.
Z Uvaly nekolikrat denne jezdi lod do Porece.
Děkuji moc za recenze a návrhy
Většina docela drahá nad 10tis..Medulin hodně levný oprati těm ostatním… a vypadá pěkně. Je ale dost dole. To by ani tak asi nevadilo ale mají možnost jen od so-so my by jsme chtěli od středy do středy..jestli to někde vůbec dělají:) čas ještě máme tak určitě budu koukat dál. Uvidíme =)
@TereuliJa Tak my jezdíme vždycky od soboty do soboty, protože jsou ty kempy plné, tak v jiný den je to problém, to byste museli jedině do svého stanu, pak je to jedno. Medulin se dá sehnat za docela dobré peníze, letos mi jinak přijde, že Chorvatsko hodně podražilo. A moc dole není, je to pořád na Istrii, to není tak daleko ![]()
@Monchichik já bych klidně od so do so jela ale řidič nechce kvůli přecpaným silnicím mimo jiné