Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj všem.
Chtěla bych najít tábor na jeden týden, pro skoro 9ti letého syna. Na táboře nikdy nebyl. Prosím, poradíte mi? Děkuji ![]()
@Eva 13 porozhlédni se po přímestském. V této době už bude všechno solidního na týden obsazeno ![]()
@martina.se píše:
@Eva 13 porozhlédni se po přímestském. V této době už bude všechno solidního na týden obsazeno
Jo, příměstský už mám taky vybraný, ale chtěla jsem na celý týden, včetně spaní. Ale díky.
@Eva 13 píše:
Jo, příměstský už mám taky vybraný, ale chtěla jsem na celý týden, včetně spaní. Ale díky.
touhle dobou kvalitní fakt těžko
to je problém sehnat už někdy v lednu ![]()
Ahoj, mrkni sem , ale mají skoro plno, musíš mrknout..jestli by to tedy byl tábor podle tvých představ. Mají tam varianty i na 7 a 14 dní.
@Dafné píše:
Ahoj, mrkni sem , ale mají skoro plno, musíš mrknout..jestli by to tedy byl tábor podle tvých představ. Mají tam varianty i na 7 a 14 dní.
díky ![]()
@Dafné píše:
Tak objednáno, riskla jsem to. Snad nebude syn zklamaný.
Super by bylo, kdyby měl někdo os. zkušenost a napsal by jí, předem díky.
@Eva 13 píše:
Tak objednáno, riskla jsem to. Snad nebude syn zklamaný.
Super by bylo, kdyby měl někdo os. zkušenost a napsal by jí, předem díky.
Ty tábory pořádá můj brácha už asi tak 20 let, jen to dřív dělal na jiném místě pod jinou firmou, takže zkušenosti s dětmi a programem pro děti má bohaté.
Zkušenosti jsou strašně individuální. Jedna moje kamarádka tam posílá 10-ti letého syna už po 3. a je nadšený. Druhá tam poslala svého stejně starého syna a za pár dní si pro něj jeli, protože to nedal a stýskalo se mu…jsou doma 3 děti a on nikdy nebyl bez nich nebo bez rodičů sám…
Takže se to prostě nedá srovnat, každé dítě je jiné.
Tak snad mě pak neukamenuješ
![]()
Příspěvek upraven 03.06.14 v 11:08
@j.a.n.i1 píše:
Tedy možná je to OT, ale ty ceny myslí vážně
co se Ti na tom nepozdává?
bohužel - za kvalitu se i platí. My teď platili holčině, 10 dní, tábor zaměřený na muziku - sborové zpěvy, taneční škola, 7600kč
u nás tedy dost dělají Ti odborní učitelé, ovšem minulý rok byla na koňském, ten na 14 dní vyšel na 6 tis ![]()
@j.a.n.i1 píše:
Bohužel je to tak, dneska už ti nepojede nikdo dělat vedoucího na tábor za pár stovek jako to bylo za nás. Mladí mají tisíc možností kam jet, poznávat, pracovat, cokoliv, takže když chceš trochu schopné lidi, tak je musíš prostě zaplatit.
A dneska už jsou děti tak zmlsané možnostmi a tím co můžou zažít, že jim nestačí jen běhat po lese a večer si zazpívat u táboráku. Vím, že třeba vloni v rámci hry měli na táboře velblouda, nebo bazének, kde mohli vyzkoušet potápěčskou techniku…no a to něco stojí..
@Dafné píše:
Ty tábory pořádá můj brácha už asi tak 20 let, jen to dřív dělal na jiném místě pod jinou firmou, takže zkušenosti s dětmi a programem pro děti má bohaté.Zkušenosti jsou strašně individuální. Jedna moje kamarádka tam posílá 10-ti letého syna už po 3. a je nadšený. Druhá tam poslala svého stejně starého syna a za pár dní si pro něj jeli, protože to nedal a stýskalo se mu…jsou doma 3 děti a on nikdy nebyl bez nich nebo bez rodičů sám…
Takže se to prostě nedá srovnat, každé dítě je jiné.Tak snad mě pak neukamenuješ
Příspěvek upraven 03.06.14 v 11:08![]()
Super, díky za info.
Honzík taky nikdy na táboře/ pod stanem nebyl, ale jezdí na ŠVP a byl týden v Polsku na soustředění…a pojede zase v srpnu.
Je dost živej a nemá problém se seznámit…
@martina.se píše:
co se Ti na tom nepozdává?bohužel - za kvalitu se i platí. My teď platili holčině, 10 dní, tábor zaměřený na muziku - sborové zpěvy, taneční škola, 7600kč
u nás tedy dost dělají Ti odborní učitelé, ovšem minulý rok byla na koňském, ten na 14 dní vyšel na 6 tis
No, nepozdává se mi na tom to, že my za tuhle cenu jezdíme 3 týdenní… pravda, nemám tam odborné učitele, ani angličtinu, ale to mi podle popisu u zmiňovaného taky nepřišlo.
@j.a.n.i1 píše:
No, nepozdává se mi na tom to, že my za tuhle cenu jezdíme 3 týdenní… pravda, nemám tam odborné učitele, ani angličtinu, ale to mi podle popisu u zmiňovaného taky nepřišlo.
jasné.. ono jak kde a jak co, to je fakt. Čím odbornější, tím horší ta cena je
![]()
@j.a.n.i1 píše:
Cca 30 Kč/h za hlídání dítěte, s ubytováním, stravou a organizovanou zábavou, mi přijde v současné době docela přiměřené. ![]()