Bulharsko v červnu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
457
21.5.15 22:52

No já se toho taky bojím, aby to nebyly vyhozené peníz. :zed: Já nemám problém jet na týden, ale kamarádka to asi nedá :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15811
22.5.15 08:47
@deeni píše:
Já nemám problém jet na týden, ale kamarádka to asi nedá :lol: :lol:

To se bojí, že se děti nezabaví? Toho bych se tam fakt nebála.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
457
27.5.15 09:15

@pvmr Néé, to néé, my chceme jet sami bez dětí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15811
27.5.15 11:20
@deeni píše:
@pvmr Néé, to néé, my chceme jet sami bez dětí :lol:

no tak tím spíš bych jela na co nejdelší dobu :mrgreen: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
457
8.6.15 13:10

@pvmr No to já taky :D:D:D:D na co nejdelší dobu a co nejdál :D:D:D:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
13.6.16 05:17

Obnovují diskuzi…tento týden letíme s dvouletym synem do Bulharska. Nemáte někdo info o teplotě moře?…třeba se už někdo z dovolené vrátil…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
13.6.16 07:08

Kamarádka, je tam, Zlaté písky, teplotu nevím, psala jen, že moře je ledové. Vezmi mu župánek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
13.6.16 08:33

Děkuji, my letíme do Primorska. Tak to nejsem moc ráda, že je ještě moře tak chladné :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
13.6.16 09:10

Byli jsme v Primorsku před pár lety první týden v červenci a moře bylo hodně studené. Pro dospělé ok, děcka tam nechtěly ani pětileté. Ročák tam ani nohu nestrčil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1118
13.6.16 10:25

Ahoj, bude záležet, jaké bude počasí - když bude vedro, tak tam určitě vlezete :) A buďte rádi, teplejší moře - víc medúz. Tam na kraji, kde je moře mělké se i rychleji oteplí. My jsme byli loni, na konci června a byli jsme spokojení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
13.6.16 11:11

Ahoj, dneska a zitra ma byt teplota podobna jako v Cesku, ale od stredy uz maji byt tricitky. Jinak minuly rok jsem se poprve koupala uz 23. kvetna, ale tento rok to nehrozilo, protoze cele jaro a zacatek leta teploty nic moc, v Cesku bylo casteji vetsi teplo jak zde v Bulharsku. Lidi jsem zacala videt se koupat v mori tak pred tydnem. Podle internetu je dneska teplota more ve Varne 20 stupnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
13.6.16 12:04

Díky za odpovědi. Tak snad bude alespoň hezké počasí a do moře skocime jen na chvilku…třeba to nebude tak zlé. Dam pak info…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.6.16 18:33

Teploty moře v červnu jsou dlouhodobě mezi 17-22 stupni. Minulý týden sem viděl zprávu z Varny o 19°. A v Burgasu mělo být dnes 21°. Tak doufej a příště nevybírej dovolenou v černu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
21.6.16 14:14

Tak nám ta dovca vychází krásně. Od minulé středy stále třicítky, moře teplé, jen od neděle jsou větší vlny. Zitra letíme zpět do cz a teploty mají být vysoké do konce června určitě. Takže dovolená vyšla na jedničku :palec: :palec: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
26.5.25 22:52

Bulharsko červen dovolená

Dobrý večer. Jedeme 14.7.2025 už po třetí do Bulharska. Jelikož jsem s manželkou starší generace tak nám počasí a hlavně klid od dětí tuze vyhovuje. Počasí nám v této době vždy vyšlo a hlavně hotel Dit Majestic super (údajně nejlepší na Slunečném pobřeží). Nic neošizené (jídlo, pití, pláž atd.). Řecko, Itálie, Arabské emiráty se mohou hodně učit. :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí