Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
No já se toho taky bojím, aby to nebyly vyhozené peníz.
Já nemám problém jet na týden, ale kamarádka to asi nedá
![]()
@deeni píše:
Já nemám problém jet na týden, ale kamarádka to asi nedá![]()
To se bojí, že se děti nezabaví? Toho bych se tam fakt nebála.
@deeni píše:
@pvmr Néé, to néé, my chceme jet sami bez dětí
no tak tím spíš bych jela na co nejdelší dobu
![]()
Obnovují diskuzi…tento týden letíme s dvouletym synem do Bulharska. Nemáte někdo info o teplotě moře?…třeba se už někdo z dovolené vrátil…
Kamarádka, je tam, Zlaté písky, teplotu nevím, psala jen, že moře je ledové. Vezmi mu župánek.
Děkuji, my letíme do Primorska. Tak to nejsem moc ráda, že je ještě moře tak chladné ![]()
Byli jsme v Primorsku před pár lety první týden v červenci a moře bylo hodně studené. Pro dospělé ok, děcka tam nechtěly ani pětileté. Ročák tam ani nohu nestrčil.
Ahoj, bude záležet, jaké bude počasí - když bude vedro, tak tam určitě vlezete
A buďte rádi, teplejší moře - víc medúz. Tam na kraji, kde je moře mělké se i rychleji oteplí. My jsme byli loni, na konci června a byli jsme spokojení.
Ahoj, dneska a zitra ma byt teplota podobna jako v Cesku, ale od stredy uz maji byt tricitky. Jinak minuly rok jsem se poprve koupala uz 23. kvetna, ale tento rok to nehrozilo, protoze cele jaro a zacatek leta teploty nic moc, v Cesku bylo casteji vetsi teplo jak zde v Bulharsku. Lidi jsem zacala videt se koupat v mori tak pred tydnem. Podle internetu je dneska teplota more ve Varne 20 stupnu.
Díky za odpovědi. Tak snad bude alespoň hezké počasí a do moře skocime jen na chvilku…třeba to nebude tak zlé. Dam pak info…
Teploty moře v červnu jsou dlouhodobě mezi 17-22 stupni. Minulý týden sem viděl zprávu z Varny o 19°. A v Burgasu mělo být dnes 21°. Tak doufej a příště nevybírej dovolenou v černu ![]()
Tak nám ta dovca vychází krásně. Od minulé středy stále třicítky, moře teplé, jen od neděle jsou větší vlny. Zitra letíme zpět do cz a teploty mají být vysoké do konce června určitě. Takže dovolená vyšla na jedničku
![]()
Dobrý večer. Jedeme 14.7.2025 už po třetí do Bulharska. Jelikož jsem s manželkou starší generace tak nám počasí a hlavně klid od dětí tuze vyhovuje. Počasí nám v této době vždy vyšlo a hlavně hotel Dit Majestic super (údajně nejlepší na Slunečném pobřeží). Nic neošizené (jídlo, pití, pláž atd.). Řecko, Itálie, Arabské emiráty se mohou hodně učit.
![]()