Bulharsko v červnu?

457
20.5.15 08:46

Bulharsko v červnu??

Zdravím vás :kytka:

Chtěli bychom jet na konci června do Bulharska, odlet předpokládám ne dříve jak 20.6, ale mám trochu hrůzu z počasí. Byli jste někdo takto na konci června? My vždy jen v létě, přelom července a srpna, což je počasí luxusní. Budu moc ráda za všechny připomínky :) Chci jet s kamarádkou, jen na 5-6 dní :) Takže pokud máte někdo i zkušenost se zkráceným termínem dovči, budu taky ráda za poznatky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3863
20.5.15 08:49

S počasím neporadím, ale pokud hledám něco ohledně dovolené vždy využiji server orbion.cz Najdu tam vše co hledám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14983
20.5.15 08:49

@deeni jezdili jsme vzdy konec cervna a uz je tam skvele, vsechno je jeste levnejsi, neni tam takove vedro.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
20.5.15 08:50

Vloni jsme byli poslední týden v červnu a počasí super (teda jednou nám v noci zapršelo). Nebylo přehnaný vedro, ale na koupání už to bylo. Moře bylo už taky teplý. A to týden před naším příjezdem téměř celý propršel.

• Citovat
  • Upravit
15811
20.5.15 09:29

@deeni Švagrová byla začátkem června (tuším 5.-15.6) a počasí jim moc nevyšlo, pršelo jim asi 3dny a potom měli zataženo, asi dva dny z 10dnů měli pěkné, ale to koupání nebylo ono. Ale koncem června, si myslím, že už by mělo být příjemně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3743
20.5.15 09:38

Naše zkušenost z opakovaných návštěv:
Na začátku července a vždy bylo počasí perfektní.
A posledních 14 dní v srpnu může zapršet - prostě přeháňka.

Z toho co jsem zaslechla, tak to počasí v červnu vychází tak půl na půl. Nicméně, to se může stát i o prázdninách.

My máme zase špatnou zkušenost z Itálie, byli jsme 2×, jednou se nedalo koupat celý týden, jak bylo moře rozbouřené, podruhé něco podobného. Prostě jsme si to vybrali jinde ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
20.5.15 09:57

Červen je super. Byla jsem tam 3× v druhé polovině června a počasí parádní. Klidněji jak v sezóně prazdnin. Takže za mě ano :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
20.5.15 11:23

Na konce června je super. Počaší - perfektní, není tak moc vedro jako v srpnu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
457
20.5.15 11:34

Moc děkuju za rady a tipy.. a s tím zkráceným pobytem nevíte někdo?? Kamarádka má 2 děti a tak nechce jet na týden pryč, ale já se bojím, že těch 5 dní - kdyby náhodou změnili lety - bude málo a budou z toho třeba jen 2-3 dny :nevim: a v ceně na týden nebo na 5 dní je rozdíl asi 1500,– :nevim: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15811
20.5.15 11:56

@deeni Jak to máte zařízené - hotel máte zvlášť a letadlo taky zvlášť? Za mě je pět dní málo, aspoň ten týden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
457
20.5.15 12:15

@pvmr Nene, to takhle nabízí přímo cestovka, je to prostě zájezd na 5 dní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15811
20.5.15 12:17
@deeni píše:

Aha, ale krátit by vám to neměli, teda pokud to nemají nějak ošetřeně ve smlouvě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
20.5.15 12:31
@deeni píše:

to bych úplně neriskovala… odlet může být klidně ve 23 večer a odlet z Bulharska ve 3 ráno a počítá se to jako den. Takže by vám zbyly 3 dny. to bych radši jela na celý týden. Pro ty děti už to nebude o tolik delší a vy si to víc užijete. Chartery, kterými lítají cestovky, mají většinou úplně blbý časy těch odletů/příletů (obsazují volné sloty, které nechtějí klasické linky).

• Citovat
  • Upravit
15811
20.5.15 12:40

@deeni no tak takhle, jak popsala @lucenka vám to zkrátit můžou, to je fakt, a že to poslední dobou hodně dělají. Já bych jela alespoň na těch sedm dní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14983
20.5.15 13:15

Jj, s temi lety je to na nic. Snad jeste nikdy se mi nestalo, ze by charter letel jak mel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí