Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj já vím, že to sem asi moc nepatří, ale i tak se zeptám na názory ještě jsem nebyl u moře a tak bych rád vycestoval, ode mě z okolí však nemám nikoho kdo byl jel se mnou.
Tak se chci zeptat na názor zde přítomných mamin zda byla některá z nich už u moře např na týden sama? a zda to není pitomost jed moři sám, a hlavně se bojím aby mě to tam nebylo samotnému hodně dlouhé i když jde o týden ![]()
A tajně doufám, že se tady nějaká pěkná svobodná ke mně přidá, aby jsme tam nebyli tak sami…
Pardon, to prostě nešlo nenapsat.
ale abych nebyl úplně OT, klidně bych jel sám bez rodiny, veget.
@clovicek841 já nad dovolenou taky uvažuji a chtěla bych jet sama (veget od rodiny
), ale nevím, jestli bych to tam sama vydržela, jestli by mi nebyla dlouhá chvíle
takže mám v podstatě stejný dotaz
já sice k moři jezdívám, ale nikdy ne sama, tak se bojím i toho, kdyby třeba nastal jakýkoliv problém, jestli bych ho v zahraničí sama vyřešila ![]()
@Patejl1 píše:
A tajně doufám, že se tady nějaká pěkná svobodná ke mně přidá, aby jsme tam nebyli tak sami…
@clovicek841 Nebyla a sama bych nikdy na dovolenou nejela, by mi bylo smutno a balit nejaky mistni seladony nebo ozralce na stag party neni muj styl
.
@AdelaHores Ono záleží jak je člověk založen, jestli je alespoň trošku samotář tak to není problém.
Co se týká problémů - sám bych jel asi spíš s cestovkou - člověk tam má aspoň toho delegáta když něco potřebuje.
Tak asi záleží jaký jsi člověk, já bych sama nejela, jsem introvert a 100% bych se tam nedokázala s nikým seznámit. Ale pokud se ti fakt nechce samotnému, tak dneska není problém najít někoho přes inzerát na netu, nebo přes facebook. Stačí trochu googlit. A moje nejlepší dovolená byla ve třech…já a moje dvě kolegyně, do té doby jsme se moc neznaly, ale ta dovolená byla super!
Jela bych sama klidně
Miluju moře, a letos je mi tak blbě, že ho asi vynechám.
Ale kdybych mohla jela bych klidně sama, akorát bych asi nejela na týden ale ty 4 dny. Leteckých zájezdů k moři na 4 dny je dost.
@Patejl1 píše:
@AdelaHores Ono záleží jak je člověk založen, jestli je alespoň trošku samotář tak to není problém.
Co se týká problémů - sám bych jel asi spíš s cestovkou - člověk tam má aspoň toho delegáta když něco potřebuje.
Tak ja jsem treba taky rada sama, na prochazky rada chodim sama a tak, ale na dovcu bych sama nejela, k mori urcite ne. Mozna na nejaky tury, ale to bych se asi zase bala
.
Ja byla takhle sama 2× pred 2 a 3 lety a neskonale jsem si to uzila. Nejela jsem tam na lov ale za relaxaci. Kdyz jsem chtela, tak jsem si sla zacvicit nebo projit, u more porad, miluju ho. Zadne vyvarovani a hlidani deti. Krasne jsem si odpocala a dospala se. Za me klidne znova. ![]()
Byla jsem před lety s kamarádkama u moře ale na místě jsem se tak trochu trhla a nejezdila s nimi na výlety. Do teď vzpomínám na ty celé dny strávené sama pod slunečníkem jenom s knížkou. To mi teď s dětma vážné nehrozí ![]()
U moře jsem byla sama 2× a bylo to dokonalé…mohla jsem si dělat, co jsem chtěla
navíc jsem tam poznala dost kamarádů, se kterými se bavím doteď ![]()
@ivašot. To je ale neco trochu jineho; taky jsem to tak mela, kdyz jsem jezdila s kamaradkou/ kama, ze jsme netravily dny jen spolu. Ale kdyz te knizka omrzi, tak jdes za nima se zase pobavit, spolu na veceri,…
Až budeš mít ženu, několik dětí a k tomu náročnou práci, budeš si mlátit hlavou o zeď, jak jsi mohl položit tak přiblblý dotaz
![]()
To je přeci jasný!!! Jeď!!! A i kdyby sám, určitě tam sbalíš nějakou krasavici ![]()
Hlavně vybírej hotely podle doporučení, a by jsi nevyrazil do nějakého rodinného hotelu, kde budeš mít od rána do večera pod okny poletující děti a jejich vyčerpané rodiče ![]()
Já jednou byla s kamarádkou a jelikož její hlavní náplní dovolené bylo spát v pokoji, tak jsem vše absolvovala sama a byla to po 2 dnech pekelná nuda… pak jsem ale narazila na známé z našeho města a pak to teprve byla paráda.
Ja se letos chystam na dovcu sama. Jeste nevim, jestli k mori, do hor nebo jinam, ale strasne se tesim. Zadne starani o deti, o chlapa, nikdo me nebude rano budit, nikdo mi nebude ujidat sladkosti
uz aby to bylo ![]()