Bulka na dlani

6131
1.2.12 18:09

bulka na dlani

Ahoj maminky, s mým půlročním synem jdu zítra k chirurgovi, ale chci se i tak zeptat, jestli nemáte zkušenost s tvrdou nepohyblivou bulkou jakoby na kloubu pod prstem v dlani? Malý to má asi od narození, byla to maličká kulička, ale teď už je to o dost větší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
TehotnaTerezka
1.2.12 18:34

nevim, jestli to bude to same, mela jsem neco podobneho pred par lety, byla jsem s tim na ortopedii, tam to pojmenovali ganglion, dostala jsem primo do toho injekci s kortikoidama a do par tydnu to zmizelo
ale nevim, jestli se to muze objevit i u takhle malych deti :think:

• Citovat
  • Upravit
29350
1.2.12 19:16
1pipa píše:
Ahoj maminky, s mým půlročním synem jdu zítra k chirurgovi, ale chci se i tak zeptat, jestli nemáte zkušenost s tvrdou nepohyblivou bulkou jakoby na kloubu pod prstem v dlani? Malý to má asi od narození, byla to maličká kulička, ale teď už je to o dost větší.

Jé, to jsem měla jako dítě tak asi v deseti jedenácti letech… na ukazováčku u toho kloubu u dlaně… a pak se to nějak samo ztratilo, u doktora jsem s tím nebyla, to mě ani nenapadlo… ale vím, že jsem si to pořád osahávala a přemýšlela, co tam mám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
975
1.2.12 19:57

Ahoj, naozaj to vyzera na ganglion…ale pochybujem, ze s tym u tak maleho babena budu nieco robit. Bud praskne sam, alebo sa to vyriesi neskor :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35330
1.2.12 20:17

Bude to ganglion a mivaji ho i deti… bezne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6131
1.2.12 20:43

Díky moc za reakce, to víte, jsem z toho vyděšená…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
1.2.12 23:43

Někdy se ovšem gangliony rádoby vracejí…udělají se znovu..Je potřeba s tím taky počítat.A dobře pečuj o jizvu, mazat sádlem, různými doporučenými mastmi, dlaň jako taková je jiná kůže než třeba na hřbetu ruky. Bude dlouho růžová. Ale neboj, bude vše v pořádku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6131
2.2.12 07:42
pannda píše:
Někdy se ovšem gangliony rádoby vracejí…udělají se znovu..Je potřeba s tím taky počítat.A dobře pečuj o jizvu, mazat sádlem, různými doporučenými mastmi, dlaň jako taková je jiná kůže než třeba na hřbetu ruky. Bude dlouho růžová. Ale neboj, bude vše v pořádku

Díky, snad to bude ono.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+