Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Anonymní píše:
Zdravím![]()
Včera dopoledne jsem na jedné silnější strii na podbřišku takovou měkkou bulku. Strie byla červenější než obvykle, bulka nafialovělá. Řekla jsem si, že to třeba do dalšího dne zmizí..No a dnes je to ještě horší, bulka se zvětšuje, už je hodně fialová a občas bolí (někdy při chůzi, nebo když si na to zatlačím). Vůbec nevím od čeho to je, nemám ani žádné nové prádlo nebo kalhoty, od kterých by to mohlo být..
Nevíte, o co by mohlo jít?
Budu moc vděčná za odpovědi
Jednou se mi podobná bulka udělala, taky na břiše, já zvíře jsem si ji zkoušela propíchnout jehlou.
Nedoporučuju, udělala se ještě větší, ale nakonec zmizela, nikde jsem s tím nebyla.
@Cuarentena Aspoň trochu uklidnění
přítel vyletěl s tím, že mám jít k doktorovi, ale nechci být za hysterickou plašilku ![]()
@ejmy píše:
@Cuarentena Aspoň trochu uklidněnípřítel vyletěl s tím, že mám jít k doktorovi, ale nechci být za hysterickou plašilku
Haha, tak to můj manžel by mě posílal k doktorovi, až by ta boule měla tak dvacet centimetrů v průměru a měla bych horečky dvaačtyřicítky.
Je to tvrdý chlap, k sobě, ale bohužel i k ostatním. ![]()
To nic nebude. Pockala bych tyden a jestli se to nezlepsi teprve bych sla.
Shodou okolností jsem dneska ráno ve sprše objevila o co popisuješ, bulečky ani jakékoliv pupínky nesnesu, takže jsem to chtěla zlikvidovat a nešlo to až jsem se naštvala a pořádně to podebrala a byl to vřídek, a ne malý(může se to zdát nechutné, tak se omlouvám), zkus to zmáčknout jako uher
Zdravím
Včera dopoledne jsem na jedné silnější strii na podbřišku takovou měkkou bulku. Strie byla červenější než obvykle, bulka nafialovělá. Řekla jsem si, že to třeba do dalšího dne zmizí..No a dnes je to ještě horší, bulka se zvětšuje, už je hodně fialová a občas bolí (někdy při chůzi, nebo když si na to zatlačím). Vůbec nevím od čeho to je, nemám ani žádné nové prádlo nebo kalhoty, od kterých by to mohlo být..
Nevíte, o co by mohlo jít?

Budu moc vděčná za odpovědi