Bulka v předloktí

58
30.5.24 13:17

Bulka v předloktí

Dobrý den, našla jsem si bulku v levém předloktí. Samozřejmě když to nezmizelo ani po 3 týdnech, šla jsem k doktorce. Ta mi dala Fastum gel a nimesil. Prý je to zánět svalů, ale CRP jsem měla 10. Ani po dvou týdnech mazání to nezmizelo, nimesil jsem teda nebrala protože mám citlivý žaludek. Každopádně ani po opravdu velké fyzické zátěži se bulka nezvětšuje, nezmenšuje, NEBOLÍ. Doktorka mě poslala na další vyšetření a tím byl ultrazvuk. Tam mi ale doktor řekl, že tam nic ani není, ani nevidí. Že to je tuková tkáň. Fajn, tak dobře. Samozřejmě jsem ráda, že mi (aspoň údajně) nic není, ale ta bulka tam pořád je a mně to nedá spát… Když to není nic a nic tam není, proč ji tam teda mám? :lol: v tomhle českým zdravotnictví nemám žádné dobré zkušenosti, nevím jak se k tomu teď postavit. Řešit u jiného doktora nebo to nechat být že to nic není? Máte někdo něco podobného?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11763
30.5.24 14:29

Pokud máš problém, vrať se k praktikovi.
Pokud se mu to nebude zdát, pošle tě někam znovu.

Tak já jsem českému zdravotnictví vděčná, oproti jiným zemím máme dobrou péči.

Pokud nejsi spokojená, můžeš si najít lékaře soukromě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
30.5.24 15:35

@Evkad české zdravotnictví je super v extrémních případech jako jsou autonehody atd… Ale co se týká běžné péče, tak je to jedna velká katastrofa. No spíš z toho mám respekt, je to něco co tam být nemá a vadí mi to a doktor mi tvrdí, že to je v pořádku. Za mě to v pořádku není, když mám na ruce něco co jsem tam donedávna neměla. S tím soukromým doktorem mě to nenapadlo, a popravdě nevím kde a koho hledat, ale zkusím to. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11763
30.5.24 17:34
@Kvet1ka píše: Více

V tom případě si zjisti, jak to funguje třeba v Anglii, Polsku, Finsku.
A třeba takové Bulharsko, Řecko, Rumunsko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí