Bulka v prsu u 8leté dcery

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
24.1.19 21:30

Bulka v prsu u 8leté dcery

Dcera (8let) dnes za mnou přišla, že už ji asi rostou prsa - v jednom prsu našla tvrdou bulku. Nebolí. Ve druhém nic. Prý si ji všimla asi včera. Setkal jste se s tím někdo? Dcera je velmi drobná, na svůj věk není vůbec vyspělá. Děkuji za zkušenosti.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
24.1.19 21:33

Ahoj, já to taky měla, když jsem byla malá a nic to nebylo. Ani nevím, prostě to časem buď zmizelo a nebo, jak mi začaly růst prsa… :nevim: teď už mi bude přes 30 a zatím bez problémů ;)

• Citovat
  • Upravit
380
24.1.19 21:36

Taky mám, sledují mě už asi 10 let, zajděte s ní k doktorce, ať napíše žádanku na utz, pravděpodobně to bude jen tukového původu nebo zduřelá prsní žláza.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.1.19 21:41

Když mi začínala růst prsa, taky jsem tam měla bulku. Vlastně pořád trochu mám i po třech odkojených dětech. Na sono chodím a vše je v pořádku. Je teda pravda, že v osmi letech je asi ještě brzo, ale možné je vše. Já bych k doktorce raději zašla.

• Citovat
  • Upravit
291
24.1.19 21:52

Když mi začínala růst prsa, to mi bylo 9 let, takže jsem byla přibližně stejně stará jako dcerka… Pamatuji si, že jsem z toho měla vítr, ale když prsa rostla víc, zmizelo to. :mavam: Takže podle mě to nic není, ale pro klid, pokud máte strach, klidně zajděte k lékaři. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7205
24.1.19 22:35

Já jsem to u sebe řešila tehdy taky,přesně si to pamatuju.Nic to není

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie