Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj, já to taky měla, když jsem byla malá a nic to nebylo. Ani nevím, prostě to časem buď zmizelo a nebo, jak mi začaly růst prsa…
teď už mi bude přes 30 a zatím bez problémů ![]()
Taky mám, sledují mě už asi 10 let, zajděte s ní k doktorce, ať napíše žádanku na utz, pravděpodobně to bude jen tukového původu nebo zduřelá prsní žláza.
Když mi začínala růst prsa, taky jsem tam měla bulku. Vlastně pořád trochu mám i po třech odkojených dětech. Na sono chodím a vše je v pořádku. Je teda pravda, že v osmi letech je asi ještě brzo, ale možné je vše. Já bych k doktorce raději zašla.
Když mi začínala růst prsa, to mi bylo 9 let, takže jsem byla přibližně stejně stará jako dcerka… Pamatuji si, že jsem z toho měla vítr, ale když prsa rostla víc, zmizelo to.
Takže podle mě to nic není, ale pro klid, pokud máte strach, klidně zajděte k lékaři. ![]()
Já jsem to u sebe řešila tehdy taky,přesně si to pamatuju.Nic to není
Dcera (8let) dnes za mnou přišla, že už ji asi rostou prsa - v jednom prsu našla tvrdou bulku. Nebolí. Ve druhém nic. Prý si ji všimla asi včera. Setkal jste se s tím někdo? Dcera je velmi drobná, na svůj věk není vůbec vyspělá. Děkuji za zkušenosti.