Bulka v prsu,sekrece z prsu

12505
25.9.10 18:40

bulka v prsu,sekrece z prsu

ahoj už jsem sem asi před týdnem psala,ale nějka se mi to zhoršilo u z lévého prsa mi už asi 14dní teče bílá tekutina,a na pravém mam malou bulku jako by pod bradavkou,ketrá bolí…prsa mě dost bolí,mám je nateklá a svědí mě bradavky..rok se snažíme o miminko,ale od května sem dělala jen jeden test a ten je negativní ms má přijít tak za tři dny..sem celkově moc unavená a ubrčená..je mi 22let tak nevím zda to není jen nějaká porucha.měla ste to některá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
19494
25.9.10 18:44
sunnyho.motylek píše:
ahoj už jsem sem asi před týdnem psala,ale nějka se mi to zhoršilo u z lévého prsa mi už asi 14dní teče bílá tekutina,a na pravém mam malou bulku jako by pod bradavkou,ketrá bolí…prsa mě dost bolí,mám je nateklá a svědí mě bradavky..rok se snažíme o miminko,ale od května sem dělala jen jeden test a ten je negativní ms má přijít tak za tři dny..sem celkově moc unavená a ubrčená..je mi 22let tak nevím zda to není jen nějaká porucha.měla ste to některá?

Takhle jsem to nemela, ale prsa me bolely jako bych to mela dostat a uz to nedostala.
Ovsem u tebe to muze byt jiny. Udelala bych si test a i pres negativni bych zasla na gyndu. Nechci strasit, ale radsi plasit zbytecne nez neco podcenit. Hodne stesti :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
25.9.10 19:30

Taky tak- počkej do případné MS, či udělej test a dyžtak zkus gyndu, ta bulka se mi nelíbí, zvlášt, když je bolestivá. uvidíš, držím pěsti, aby to byl začátek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43031
25.9.10 19:57

no taky bych to radej nekde ukázala. bulka snad bude jen nejaka cysticka v ramci toho mlekotoku, ale stejne, normalni to nejni. Mozna zvyseny prolaktin? Predchozi diskuse mi unikla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
26.9.10 12:08

Ahoj,já si taky nasla bulku v prsu,hned jsem se objednala do screeningového centra v Praze, našli mi fibroadenom,musí se hlídat.Být tebou,pokud jsi z Prahy,objednej se hned do toho centra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
27.9.10 18:18

ahoj tak se si dělala test a je to nějaký baby něco a je tam slabouliká druhá čárka…tak snad bude sílit…skoro nejde vidět,ale je tam radši bych mamtest snad ho seženu ms by měla přijít tak za dva dny tak snda nepřijde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
27.9.10 18:23
sunnyho.motylek píše:
ahoj tak se si dělala test a je to nějaký baby něco a je tam slabouliká druhá čárka…tak snad bude sílit…skoro nejde vidět,ale je tam radši bych mamtest snad ho seženu ms by měla přijít tak za dva dny tak snda nepřijde

jaká to byla citlivost? Najdeš to na obale nebo v návodu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
27.9.10 18:27

25

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
27.9.10 18:56

tět sem si dělala ten druhej a je silnější malinko než ten ranní ta druhá čárka,ale po uschnutí asi po 7min to asi neplatí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
27.9.10 19:22

teda blbě sem to napsala…druhá tam je když byl mokrej pak uschnul a skoro nic tak sem ho trošku navlčila prstem a zse tam je a pořad jen když je vlhký je silnější..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
28.9.10 12:47

No tak super, zkus použít 10jednotek- mamatest tedy například a pokud na 25byla slabá čárka, mohla by na 10být jasná :-)Moc ti to přeju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.11.17 14:16

Zdravím..nvm jestli mi zde někdo poradí :think: přes dva roky trpím na zánět prsa, spustili se to po porodu, kojit jsem nemohla a prso když bolelo tak jsem pořád mačkala, dva roky do mě s přestávkami cpali Abt a nakonec operace.. hnisavé ložisko..teď při druhém ditku mě se to vrátilo už v těhotenství a třikrát jsem skončila pod kudlou..je jasné, že jsem po porodu teď kojit zas nemohla, dali mi prášky na zastavení, ale z jizvy po operaci mi pořád vytéká hnis..Už je to úplně na bednu, dávám obklady aby ta dírka nezarostla, mám strach, aby se z toho zase nerozjel abces, další operaci už nedám, hlavně že operace mi vlastně vůbec nepomohla a když tak jen na chvíli :,( :,( :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí