Tehotna,ale tehu test negativni

31
25.9.10 14:11

Tehotna,ale tehu test negativni

Ahojky..tak jsem vam vsem chtelarict tu radostnou novinku…v patek jsem byla u sveho gynekologa a ten mi zdelil,ze jsem tehotna :srdce: a pritom tehotensky test..negativni :-? takze nezoufejte…vse neni stracene:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3627
25.9.10 14:22

Moc moc gratuluji.
V kolikátém jsi týdnu, jak dlouho ses snažila, povídej :o)) Jaké testy sis dělala, v který DC apod.?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
25.9.10 14:23

Já měla těhu test také negativní a přitom příznaky těhu.Až den před kontrolou na gyndě se mi objevila slaboučká čárka.Docela to byli nervy.Testovala jsem snad každý den asi 4× :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
25.9.10 14:24

Jo velká gratulace :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
25.9.10 14:43

Ahojky..snazili jsme se 10 mesicu :-? a az ted konecne to vyslo:-)…ted jsem to opravdu vebec necekala,protoze opravdu test negativni…jsem v patem tydnu..a dnes jsem si chtela udelat na pamatku tt…a opet jen slaba carka…takze opravdu tehotenske testy nejsou stoprocentni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
25.9.10 14:45

dekuji,dekuji,dekuji…strasne moc jsem si to vymodlila..prisla jsem uz o tri babetka..nic prijemneho…ale ted se opravdu citim fajn:-)A jsi tehotna??Nebo byla??kdyz ti vysla ta slaba carecka??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
25.9.10 14:46

jinak testik..mamatest 10…a opravdu zadna carka…dnes slaboucka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
carpediem.2006
5.10.10 18:13

GRATULUJU,JE TO ÚŽASNÝ.SMÍM SE ZEPTAT V KOLIKÁTÝM TÝDNU SE TĚ NEUKÁZALA GRAVIDITA NA TĚHU TESTU?????

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.3.14 15:36

Ahoj miminky. S přítelem se při sexu chráníme kondomem. HA brát nemůžu kvůli zdravotním problémům. Od porodu dcery jsme nikdy neměli nechráněný styk. Pd prosince nemám MS. první měsíc jsem to vůbec neřešila. Mám hodně nepravidelný cyklus a stává se mi že celý měsíc nemám menses. Když jsem MS nedostala ani v lednu začala jsem být nervozní tak jsem si udělala těhotenský test. Byl negativní. Tak jsem vesele dál nic neřešila. V únoru opět nic tak jsem udělala další těhu těst a negativní. Projistotu jsem koupila ještě jiný a negativní. Šla jsem na gynekologii tam jsem dostala tzv. provokačku ale MS stejně nepřišli. V březnu jsem se vrátila po několika provokačkách a krevních testech a dostala jsem tablety na vyvolání menstruace pan doktor mi projistotu i přes mé negativní testy odebral HCG a druhý den volal s veselou zprávou JSTE TĚHOTNÁ! je to vůbec možné? :-D a jsem v 18tt :-D

• Citovat
  • Upravit
4620
24.3.14 15:49

8o Mazec :) gratuluju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
24.3.14 15:59

Tak to je síla, gratuluju! :) Mně vyšlo 9 negativních testů, krev pozitivní, Hcg 49. Za pět dní to ale kleslo na 4, takže z toho nic nebylo. A to jsem si dělala testy s citlivostí 10, a stejně ani jednom ani duch. Takže od té doby prdím na testy, raději si dojdu na krev :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
24.3.14 16:14

Gratuluji. Známí to měli taky tak, zjistili těhotenství v 18.tt, jen s tím rozdílem, že celou dobu brala antikoncepci pro kojící.. Co neudělá jedna zapomenutá tabletka. Byl to pro ně obrovský šok, třetí neplánovali. A ještě měli doktoři strach, aby bylo mimčo Ok, když do sebe celou dobu ládovala hormony, takže jí hnali na plodovku.. Mají chlapečka a je v pořádku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
24.3.14 16:16

Akorát mně teda překvapuje, že ti píchal doktor opakovaně vyvolávačku aniž by zkontroloval ultrazvukem, že nejsi třeba těhotná. Musel by to okamžitě poznat 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
24.3.14 16:55

@Lenka 80 mně ne, známým se to stalo :) Měli doma tou dobou 9ti měsíčního kojeného prcka, takže cyklus a hormony ještě tak všelijak rozházené, navíc brala tu antikoncepci..fakt to nepoznala :lol: Jo a tloustnout začala, to jo, tak začala cvičit a držet dietu :mrgreen:
Sama uvidíš, že ten první rok po porodu je leccos jinak a lze tak i leccos přehlédnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.3.14 17:03

Můj super doktor na vesnici nemá ultrazvuk takže mi žádný nedělal jen mě vyšetřoval a tvrdil že se vůbec nic neděje vše ok.. ale co si budem povídat poznat by to tedy měl.. když jsem byla těhotná s dcerou poznala jsem to hned bolely mě prsa bylo mi zle ale ted mi bylo super nic necítám prsa taky nic. a přibrala sem 1,5 kg ale to sem zjistila až ted vůbec sem se nevážila. Dceři je rok a po porodu mi zůstalo pár kilo takže pupíík pod tou mou pneumatikou vidět moc není i když ted jak už se pozoruju je fakt že těsné kalhoty teda nedopnu. Jo to ale to já si jen řekla že musím držet dietu a taky sem jí držela tak možná proto sem moc nepřibrala.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex