Bulka vlevo na pochvě

Anonymní
27.1.20 21:34

Bulka vlevo na pochvě

Dobrý den,
trápí me bulka vlevo nahoře na pysku na pochvě, nemáte s tim nekdo zkušenosti? Na gynekologii jsem jeste nikdy nebyla :(
Jsem panna, takže jsem vyloučila, že to buse nějaká nemoc, kterou bych mohla od někoho chytit ;) Někde jsem četla, že to je čípek, jinde, že mám jít na gyndu a nechat si to vyříznout… opravdu se toho bojim! :zed: Bulka je veliká asi tak jako pecka od třásně.
Děkuji za odpovědi holky! :srdce: :*

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36404
27.1.20 21:39

Cipek je uvnitř pochvy, takže jestli máš něco na psyku nech se zkontrolovat na gynekologii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
512
27.1.20 21:47

@JancaS84 Dnes to tu je samy pysk…🤣 🤣 nebo pisek 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36404
27.1.20 21:53
@Dragonsqueen píše:
@JancaS84 Dnes to tu je samy pysk…🤣 🤣 nebo pisek 😁

Jj ještě chybí nějakej ten pytel :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
27.1.20 22:16

Stejne tema tu bylo pred 14 dny.Je to ucpana mazova zlazka.Mela jsem to v 15 letech, nepolibena, vydesena, mama me vzala na gyndu.Tam ji doktor rekl, ze se to da s umrtvenim rozriznout a vycistit. Jelikoz jsem na uhriky a podobne mackani jak delana, nalozila jsem se do vany, rozmocila se a jehlou politou slivovici si to rozpichala-ani to neboli nejak moc, je tam jen tenka kuze.Nic se ale nedelo.Asi do 3 dnu mi to zhnisalo a ruplo.Br.Svedilo to mesic jak cert, delala jsem si pak koupele s hermankem. A mela jsem to teda jak dve pecky. Takze nebud vydesena a zvol si sama, jakou cestu si vyberes. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
27.1.20 22:50

Zánět Bartoliho žlázy. Pokud to nepraskne samo, jakože asi ne, tak na gyndu. Stejně tam jednou musíš… ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa