Problém v oblasti intimních partií

Anonymní
27.1.20 11:37

Mám problém na pisku

Dobry den chtela bych vas pozadat o radu pred 3 dny se mi na pisku neco objevilo dole na prave strane a boli to kdyz jsem se koukla tak to vypada jako plisen ale ja se myji kazdy den a boli to povlak toho je bily a kolem trochu zarudle je mi teprve 15 tak mi prosim poradte :,(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2474
27.1.20 11:39

Nevím, plesnivý písek jsem ještě neviděla. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
27.1.20 11:43

Je ti 15, máš zdravotní problém, svěř se rodičům. Pokud už jsi někdy byla na gynekologii, tak si tam zavolej a objednej se. Opravdu nikdo ti takhle na dálku neřekne, co to tam máš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65519
27.1.20 11:43

Jako na pískovišti?? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14723
27.1.20 11:44

I když je ti teprve 15, tak si můžeš zajít k lékaři. Při čekání na řadu se douč vyjmenovaná slova po P.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
766
27.1.20 11:46
@Anonymní píše:
Dobry den chtela bych vas pozadat o radu pred 3 dny se mi na pisku neco objevilo dole na prave strane a boli to kdyz jsem se koukla tak to vypada jako plisen ale ja se myji kazdy den a boli to povlak toho je bily a kolem trochu zarudle je mi teprve 15 tak mi prosim poradte :,(

Myslíš asi na pysku… Může to být jen pupínek, který se udělá, když se utřeš a stačí, když se pipiny dotkneš prsty.. A taky to může být herpes, což je genitalní opar. My ti takhle na dálku těžko něco poradíme. S tím musíš na gynekologii a svěřit se i mámě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36403
27.1.20 11:49

Jsem čekala podle nadpisu, že bude mít nějaká maminka problém s dítětem na pískovišti. Bez na gyndu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4521
27.1.20 11:58
@Anonymní píše:
Dobry den chtela bych vas pozadat o radu pred 3 dny se mi na pisku neco objevilo dole na prave strane a boli to kdyz jsem se koukla tak to vypada jako plisen ale ja se myji kazdy den a boli to povlak toho je bily a kolem trochu zarudle je mi teprve 15 tak mi prosim poradte :,(

Nejen na pIsku, ale i na mozku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
27.1.20 12:02
@Anonymní píše:

no jako ano písek nebo na pysku? někomu zase dělá problém i a y

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37906
27.1.20 12:05

Tak jezdi jenom po asfaltu! :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
27.1.20 12:06
@Anonymní píše:

To jsou asi kvasinky. Řekni to mamce, dojdete na gynu a budeš to mazat canestenem. Žádný problém. Ale měl by to vidět doktor. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7674
27.1.20 12:18

Mě by zajímalo jak se 15ti leté slečny dozví o emiminu? že tady vůbec zavítají… Nebo zadají na seznamu dotaz „problem na pisku“ a ono jim to vyhodí…už rozebírají maminky na emimunu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
27.1.20 13:15

@Veru1987 jo to se mi kolikrát taky stalo že jsem potřebovala něco vyhledat nebo tak a vyjelo mi to tak… to už rozebírají maminky na emiminu ))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78489
27.1.20 13:19

Když máš problém na písku, choďte do herny nebo do lesa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7674
27.1.20 13:20
@suchanci píše:
@Veru1987 jo to se mi kolikrát taky stalo že jsem potřebovala něco vyhledat nebo tak a vyjelo mi to tak… to už rozebírají maminky na emiminu ))))
… nooo ale pysky tu ještě nejsou :-) asi jedině ten písek :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria