Bulky v intim.partiích

Anonymní
1.6.23 21:42

Bulky v intim.partiích

Dobry den,
Na začátek prosím anonym, zdrav. potíže.

Objevily se mi bulky na pysku a zasahovaly až do trisel. Bylo jich několik kusu nashromážděných jedna u druhé, většina z nich samovolně “dozrala” a praskla, vytekl hnis.
Zůstala jedna hlavní, na pohmat velika, tvrdá a netvoří se nikde žádná cepicka, netvari se, ze by samovolně zmizela.
Byla jsem u praktika (dlouhodobě hledam náhradu), ten me poslal na gynekologii. Na gynekologii mi rekla, ze se jedna o tukové buňky, propichla, které mohla a tu největší mi nechala, ze tam by byl potreba dren a vypustit a napsala zadost na kožní (sama si nebyla jistá jestli ne spis na chirurgii)Na kožní mi řekli to same co na gynekologii, ze je to tuk, co na sebe navázal vazivo a ztvrdl a ze je to fakt hluboké a vypsali mi zadanku na chirurgii. A na chirurgii me odmítli, ze mám jít znova za gynekologem, aniž by se na cokoliv podívali. Proste me po dvou hodinách v čekárně poslali domu. Mám male dítě, nemůžu u doktoru trávit 7 hodin jak dnes.
Tak se ptám vas, nemate nějakou radu? Nebo tip, jak a čím to nechat samovolně “roztat”?
 Dekuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35326
1.6.23 21:45

Vyraz na gynekologii do nemocnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
526
1.6.23 22:10

Určitě gynekologie. Na chirurgii nemají vybavení na ošetření takové oblasti - nemají tam gynekologický stůl apod.
A gynekologii v nemocnici, tam mají větší zkušenosti a vybavení na chirurgické zákroky v gynekologii než běžný gynekolog.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí