Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Ahojík všem nemáte někdo zkušenost? S plenkama Bum Genius Freetime
http://www.latkovky.cz/…na-patentky/
díky moc za názory ![]()
Bum Genius mam, ale ty organic a jsem s nima naprosto spokojena. Jsou stejne jako Fretime, akorat to save jadro je sesite. Hezky drzi a neprotekaji, k vetsimu batoleti na noc je potreba vkladacka.
@mamulinka Já taky nemám tyhle, ale klasické kapsovky od nich a super, nedám na ně dopustit, plus pak mám i jejich svrchní kalhotky a jiné PUL nepoužívám.
Holky díky
Já právě hledám plenky které mají vše v jednom zvládne to přeblit každý
Tyhle se mě líbí moc
Už mám teda 4ks v košíku dvě ty orgnic a dvě ty fretime ![]()
pokud budou vyhovovat tak dokoupim ![]()
Ještě dotaz na praní?? čím perete? a můžou plenky do sušičky? Díky
@mamulinka Tak na přebalování pro každého mě přijdou lepší klasické kapsovky než skládací jádro, to prostě nacpeš a je to jak jednorázovka… http://www.latkovky.cz/…-0-patentky/
A peru v ariel gelu a házím do sušičky.
@j.a.n.i1 já právě kapsovky mela u druhé dcerky a manžel s tím zápasil
proto me toto prislo lepsi
@j.a.n.i1 píše:
@mamulinka Tak na přebalování pro každého mě přijdou lepší klasické kapsovky než skládací jádro, to prostě nacpeš a je to jak jednorázovka… http://www.latkovky.cz/…-0-patentky/A peru v ariel gelu a házím do sušičky.
ty dáváš aio do sušičky? A jak se na to tváří ten zátěr? Já teď nelátkuju, dvojka to nesnese, ale chystám se zase u trojky. Jedničce jsem to právě sušila na sušáku a bylo to pak jak prkno, tak proto mě to zaujalo. Ze sušky by to přeci jen bylo jemnější
Ježiš ty jsou krásný! Já je chci! Ale co budu proboha dělat s těma Totskama
Že já vůbec do těch látkovejch diskusí lezu ![]()
@Antonie Bolavá Jojo, dávám, měla jsem je nové a aktuálně jedou druhé dítě a zatím drží
razím teorii, že co nepřežije sušičku, nemá doma co dělat
akorát tedy ty samostané PUL svrchňáky většinou suším bokem, neb jsou suché asi za půl hodiny, ale občas skončí v sušičce taky, jak je tam mrsknu zamotané v dalším prádle.
@j.a.n.i1 takže do sušičky i to co sem vybrala a klasický prášek
na jaký stupen do sušičky?? Díky
a jeste dotaz jake jsou ještě dobré plenky tohoto typu co sem vybrala je jeste nejaká dobrá značka?? se kterou by se mohlo kombinovat??
@mamulinka prášek nevím, ale gel jo, hlavně na to nesmí aviváž. A teploty mám pouze dvě a suším na tu menší. Ale tedy používám je jako výletové, takže jsou prané tak jednou týdně.
@j.a.n.i1 jsem na půl rozhodnutá jít jen do těhle pak najit jim podobné
ale mám docela obavu zda jsem vybrala dobře ![]()
@mamulinka Jako jsou super, ale nevím, jestli je vhodné mít pouze AIO ![]()
@j.a.n.i1 no právě tuhle otázku jsem si taky položila chtěla jsem to řešit pouze takto při druhé sem tu měla ty slovenské plenky baby lucy ale pouzivala jsem je jen já nikdo jiný takže se to pak vzdalo
Takže tohle mě přišlo jako dobrý nápad, že by to používal z rodiny kdokoli
ale ted fakt netuším zd do toho takhle jít ![]()
@mamulinka No, nevím jak u vás, ale u nás z 95% stejně přebaluju já, takže já jedu ve čtvercích a AIO mám na výlety a když přebaluje někdo další… nemusí jich být tolik.