Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Dobrý den. Mám dotaz az do ted jsme pouzivali pampers pleny, ale uz bych chtela zkusit neco levnejsiho.. Mate nekdo zkusenost s levnejsima plynama? A popripade jak se jmenuji..? dekuju..
Babylove z DM, ale až se slevovýma kuponama vyjdou dobře cenově. Babydream z Rossmanna..
@Ráďa81 píše:
@kudrnka89 za nás pleny z DM nebo Rossmannu
Přikláním se k Rossmann plenám, používáme je už půl roku a nemohu si stěžovat.
Nevím odkud jsi, ale teď (až do pondělí 7.10.) mají v akci v Polsku v Carefoure pampers premium care za 36,99 zlotých, to je cca 230-240kč podle kurzu http://www.carrefour.pl/…-promocyjna/ u nás pořád vedou pampers, žádné levnější nebyly dost dobré a když sleduju akce v polsku, tak ta cena je OK (a jsou stejné jako ty v ČR, není pravda, že polské zboží je šmejd)
Já pro malýho vyzkoušela plenky z penny - nic moc, jsou dost silný. Pak plenky z Rossmannu, no ty mě nesmí přes práh, nejen že je malý pročural, ale ten smrad z plenek byl šílený, to se nedalo, pak jsem koupila huggies a ty mi malej taky pročurá, no a poslední co jsme vyzkoušeli, byli oranžové Pampers, a ty jsou taky šílený, přes noc se celý rozpadli. Takže už jsem skončila s experimentama a kupuju jedině zelené pampersky
Hm..verim no..me take zadny jine nevyhovovali. Svagrova mi obcas naky da..ona malo bali do cehokoliv. No uvidim ja zkusim ty tesco a pak se vratim k pampers. Oni jsou takovy mekkoucky a ne moc silny..takovy prijemny na dotek!