Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
@Jindra Princová
a nejsou jí malé? plenky, které nejdřív vyhovaly a pak přestaly někdy stačí vyměnit za větší velikost ![]()
Ale já používám na děti převážně látkové plenky, takže jinou zkušenost než tuto s jednorázovkami nemám.
@Jindra Princová to se nám občas stává taky bez ohledu na to jaké plenky používáme
někdy se to stalo i několikrát denně..:) myslím že je to tím jak to doslova vylítne pod tlakem ne tím že by plenky neseděli…jinak nejradi mam pempers active baby,…:)
Ja pouzivam pampers a tohle se mi nikdy nestalo, maximalne plena protekla, kdyz uz byla uplne plna ![]()
Na takhle malinky mimi jsme pouzivali Pampers new baby 1, pak premium care 1, kdyz trochu odrostla tak jsme zdelali 1 balik Babydream 2 - po tech se ke konci oprudila, 3 baliky Babylove 2, pak jsme zkusili zeleny pampers 3, ale na ty je jeste mala, curani drzej v pohode, ale poradnou chemickou aloz nezvladly a trochu kolem stehynka protekly, tak ma ted zeleny pampersky vel. 2 a spokojenost, jedna protekla, ale protoze uz byla moc nacucana, jinak nemam zkusenost ![]()
Já jsem malé kupovala vždy pemprsky ale kolem 14měsíců sem koupila obyč a měla o hodně věci spotřebu plen protože je rychle procurala zkus jiné pleny nebo věci
Ja mam miminko dva tydny stare a zkousela jsem pampers zelene ale ty nam kolem nozek protekly, pak happy bela v tech se mala nejak necitila takze nakonec u nas zvitezily pampers ty bile a u tech se nestalo, ze by protekly. navic kdyz ma vodnatejsi stolicku tak i tu plinka pekne vsakne do sebe.
Pro takhle male mimi bych pouzila kvalitnejsi plenky :-/ asi bych radejj volila oblibenou klasiku pampers. V nizke cenove relaci se mi velice zamlouvaji polske plenky Dada premium. Myslim, ze kvalitove prevysuji i pampersky. Nikdy nam neprotekly, dcera neni opruzena a hlavne chemicky nesmrdi jako treba pampersky.
Nejlepší jsou pampers premium care. Maji speciální vrstvu na pohlcení ty jejich nálože, na začátek se fakt vyplatí -mjsou dražší, ale aspoň na noc to za to stoji
Taky se pridavam, pro uplne male mimco Pampers Premium. pozdeji zelene Pampers.
kdyz clovek vychyta akce, tak to jde i cenove a rozdil je poznat.
Asi do pul roku jsem take pouzivala pampers premium, protoze jsem pro dceru chtela to nejlepsi, ale nakonec mi neprisly o nic lepsi nez pampers active baby :-/
@Jindra Princová Nám se teda spíš stávalo, že to měla malá na zádech, ale jinak bych asi zkusila změnit plíny. My dávali Pampers nebo Babylove a s těma Babylove jsem bylo možná i víc spokojená než s Pampers. Lip seděly a neprotékaly jako Pampers, navíc jsou i za dobrou cenu a prodávají je i po menších balíkách - což je na tom začátku dobrý, když nevíš, jak dlouho je budeš dávat. Já je vlastně koupila poprvé kvůli tomu malýmu balení jen jako nouzovku, ale nakonec se mi zdály lepší jak Pampersky
Babylove dávám i dnes, když už je dceři rok a jsem s nimi spokojená. Jen jsou teda trošku menší než Pampersky. A když teď dáváš ty Tesco plíny, sedí jí dobře gumičky na nožičkách?
Nesmí být volné, to pak proteče. Ty Tesco plíny bývají zase myslím o něco větší…
Zapomněla jsem… Když byla novorozenec, tak jsme dávali Pampers Premium Care - později až od vel.3 Pampers Active baby - vydržela jedna celou noc… A ty Babylove jsme dávali vel.1, 2… Ty jedničky byly ve žlutým obale - jsou to taky nějaký jejich Premium, mají víc druhů… Jak jsou trošku manší, tak jsem je dávala na přechody mezi Pamperskama, když 1 byla malá a 2 velká - tak jsem dala Babylove 2 a ta byla akorát ![]()
My jsme u našeho synátora, když byl takhle maličký, použivali Pampers Premium Care.
Synovi je podobně a dáváme pempers premium care.. pořád velikost 1, zkoušela jsem dát i 2, ale ty nám právě protekly, takže myslim, že to určitě může být špatně zvolená velikost!
Používám pleny Tesco jednorázovky.
Ale Poslední dobou to má Elišky mimo plínu čím to
Vyteče to okolo nožiček ven je to v dupačkách
nikdy se nám to nestávalo já už nevím co mám dělat