Předprat i nové vlňáčky?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
170
16.9.13 20:12

Předprat i nové vlňáčky?

Ahoj, ráda bych se zeptala, zda jste předpírali vlněnou výbavičku pro miminko. Všude píšou, že látkové pleny se musí před prvním použitím vyprat, u vlňáčků je jediná informace, a to, že by se neměly prát často. Konkrétně se mi jedná o vlňáčky Disana, Hans Natur, vlněné vložky do podprsenky Disana, a vlněné botičky a rukavičky Engel Natur. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16365
16.9.13 20:15

@DidierK urcite jsem prala vsechno. Peru i nam dospelym dle hesla nevim kde se to valelo :mavam:
A prat to budes jeste mnohokrat tak se toho neboj. Ona tim ta vlna ziska patinu ale nicemu to nevadi :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
16.9.13 20:16

Přeprat všechno, zvlášť když je to na miminko. Z výroby jsou v tom hrozné sajrajty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3678
16.9.13 20:25

I kdyz to je vec vlnena, tak prat. Ja tdn mrnouskovi koupila par vlnenych veci a je tam psany „prat minimalne, vlna ma samocistici schopnost“, ovsem prvni prani musi probehnout vzdy, fakt nevim kde se to valelo a kdo to prede mnou osahal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1166
16.9.13 20:26
@quinny píše:
@DidierK urcite jsem prala vsechno. Peru i nam dospelym dle hesla nevim kde se to valelo :mavam:
A prat to budes jeste mnohokrat tak se toho neboj. Ona tim ta vlna ziska patinu ale nicemu to nevadi :mavam:

K tomu heslu já ještě mám:… a kdo na to sahal (a na co sahal předtím) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3780
16.9.13 20:26

No a taky ty vlňáčky musíš nalanolinovat - to se dělá taky za mokra ;-)
peru vše nové, kromě Anav

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81477
16.9.13 20:40

Oni sice píšou, že to nalanolinované je, ale já to vždycky projedu echtsilnou lanoinovou kůrou, tak 2 lžičky lanolinu z lékárny na jedny vlňáky. takže se to beztak muselo namočit, jsem to před tím lechce vymáchla v troše šamponu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí