Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Přemýšlím jak a kde budu přebalovat. Určitě v koupelně (dostatek místa a hlavně voda na dosah), ALE - mám strašný strach, že až mimino trochu povyroste a začne se otáčet, tak mi při přebalování spadne z komody nebo pultu. Slyšela jsem o několika případech, kdy se to stalo a s mojí šikovností jsem si jistá, že se mi to povede. Říkám si, že bych mohla koupit jen tu podložku a přebalovat na zemi. Máme v podlaze topení, zima tam teda od spoda nebude. Viděla jsem to u kamarádky (té právě málem holčička spadla - chytla jí na poslední chvíli, proto se pultu zbavila) Myslíte si, že je to reálné i u úplně malinkýho miminka? Že třeba nenastydne? Ještě si říkám, koupit ten ten pult a až trochu povyroste, tak se přesunout na zem, ale zase se mi nechce kvůli té chvilce utrácet - peněz poslední dobou nemáme opravdu nazbyt. A pračka je dole v prádelně. ![]()
Příspěvek upraven 12.09.13 v 19:36
@Loudy úplně v pohodě. Pokud máte podlahové, kup jen tu omyvatelnou podložku. bude to max nepříjemné pro Tebe, bo si budeš muset čapnout, ale proč by ne
Já přebalovala na posteli
pod kluka jednorázovku a hurá.. taky jsem měla strach, že mi z přebalováku hupne dolu..
@Loudy nenastydne, spíš to bude nápor na tvoje záda, až bude větší
Já teda přebalujii na posteli a pod ním mám přebalovací podložku, ale kde v koupelně to neporadím ![]()
Já také přebaluji na posteli a pod ním mám podložku
Koupelnu máme miniaturní, takže tam já nemám kde ![]()
@Loudy teď přemýšlím, proč potřebuješ vodu? jako omýt dítko? tak ho drapneš, dojdeš s ním a pak se s ním vrátíš na podložku ![]()
@Loudy Tak já když ho chci umýt, když je třeba trochu pokaděný, tak mám v lavoru vodu s žíňkou a je to…když je pokaděný hodně, tak jde rovnou pod sprchu ![]()
A proc neprebalovat treba na gauci nebo na posteli? Tvuj plan je sice fajn, ale pokud by jsi byla po cisari, tak zvedani z podlahy nebo z postele je velky rozdil. Koupila bych omyvatelnou podlozku a prebalovala na posteli nebo sedacce. Ja tak prebaluju od ctyr mesicu ze stejneho duvodu, ktereho ty se bojis. Samozrejme jsem maleho i tak vzdy jednou rukou pevne drzela, ale bylo to pohodlnejsi.
Taky si myslím že by prcek neměl nastydnout… ale pokud nechcete ze začátku přebalovat na zemi, tak co takhle koupit podložku s pevným spodkem. Ta by se měla vejít na postýlku.
Pardon, ted jsem pochopila, teprve, ze ti jde o prebalovani v koupelne…
![]()
Prebaluji na zemi, mam jednorazovy podlozky a jednu pratelnou, takze kdyz se mi zaspini ta pratelna vezmu jednorazovku nebo plinu.
Já si koupila tu přebalovací podložku s tvrdým dnem a měla jsem ji položenou na postýlce, později až vyrostl, začala jsem přebalovat všude možně - v posteli, na gauči, i na zemi. Ta podložka má zespoda takové kolíčky, jako nožičky, takže z postýlky mi nepadala, dáváš si je tam až doma, aby ti seděly přesně na tvoji postýlku, takže pohoda ![]()
Obě děti jsem přebalovala na posteli a pod nima měla přebalovací podložku ![]()