Přebalování na zemi

315
12.9.13 19:35

přebalování na zemi

Přemýšlím jak a kde budu přebalovat. Určitě v koupelně (dostatek místa a hlavně voda na dosah), ALE - mám strašný strach, že až mimino trochu povyroste a začne se otáčet, tak mi při přebalování spadne z komody nebo pultu. Slyšela jsem o několika případech, kdy se to stalo a s mojí šikovností jsem si jistá, že se mi to povede. Říkám si, že bych mohla koupit jen tu podložku a přebalovat na zemi. Máme v podlaze topení, zima tam teda od spoda nebude. Viděla jsem to u kamarádky (té právě málem holčička spadla - chytla jí na poslední chvíli, proto se pultu zbavila) Myslíte si, že je to reálné i u úplně malinkýho miminka? Že třeba nenastydne? Ještě si říkám, koupit ten ten pult a až trochu povyroste, tak se přesunout na zem, ale zase se mi nechce kvůli té chvilce utrácet - peněz poslední dobou nemáme opravdu nazbyt. A pračka je dole v prádelně. :nevim:

Příspěvek upraven 12.09.13 v 19:36

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
12.9.13 19:36

@Loudy úplně v pohodě. Pokud máte podlahové, kup jen tu omyvatelnou podložku. bude to max nepříjemné pro Tebe, bo si budeš muset čapnout, ale proč by ne :palec: Já přebalovala na posteli :think: pod kluka jednorázovku a hurá.. taky jsem měla strach, že mi z přebalováku hupne dolu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10137
12.9.13 19:37

@Loudy nenastydne, spíš to bude nápor na tvoje záda, až bude větší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86

Já teda přebalujii na posteli a pod ním mám přebalovací podložku, ale kde v koupelně to neporadím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pipa.k

Já většinou přebalovala všechny děti na naší posteli.

• Citovat
  • Upravit
315
12.9.13 19:38

Já si to právě bez vody neumím moc představit. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1659
12.9.13 19:39

Já také přebaluji na posteli a pod ním mám podložku :) Koupelnu máme miniaturní, takže tam já nemám kde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
12.9.13 19:39

@Loudy teď přemýšlím, proč potřebuješ vodu? jako omýt dítko? tak ho drapneš, dojdeš s ním a pak se s ním vrátíš na podložku :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1659
12.9.13 19:41

@Loudy Tak já když ho chci umýt, když je třeba trochu pokaděný, tak mám v lavoru vodu s žíňkou a je to…když je pokaděný hodně, tak jde rovnou pod sprchu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3175
12.9.13 19:41

A proc neprebalovat treba na gauci nebo na posteli? Tvuj plan je sice fajn, ale pokud by jsi byla po cisari, tak zvedani z podlahy nebo z postele je velky rozdil. Koupila bych omyvatelnou podlozku a prebalovala na posteli nebo sedacce. Ja tak prebaluju od ctyr mesicu ze stejneho duvodu, ktereho ty se bojis. Samozrejme jsem maleho i tak vzdy jednou rukou pevne drzela, ale bylo to pohodlnejsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
12.9.13 19:42

Taky si myslím že by prcek neměl nastydnout… ale pokud nechcete ze začátku přebalovat na zemi, tak co takhle koupit podložku s pevným spodkem. Ta by se měla vejít na postýlku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3175
12.9.13 19:43

Pardon, ted jsem pochopila, teprve, ze ti jde o prebalovani v koupelne… :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
205
12.9.13 19:43

Prebaluji na zemi, mam jednorazovy podlozky a jednu pratelnou, takze kdyz se mi zaspini ta pratelna vezmu jednorazovku nebo plinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
12.9.13 19:44

Já si koupila tu přebalovací podložku s tvrdým dnem a měla jsem ji položenou na postýlce, později až vyrostl, začala jsem přebalovat všude možně - v posteli, na gauči, i na zemi. Ta podložka má zespoda takové kolíčky, jako nožičky, takže z postýlky mi nepadala, dáváš si je tam až doma, aby ti seděly přesně na tvoji postýlku, takže pohoda :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5063
12.9.13 19:45

Obě děti jsem přebalovala na posteli a pod nima měla přebalovací podložku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí