Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Ahojky máte někdo zkušenost s Happy mimi plínkami? Teď jsem je viděla v akci v Tetě, chtěli by jsme je zkusit, ale aby stály za to ![]()
Nejnovější recenze z kategorie Pleny a přebalování
Máte zkušenost s Happy Mimi Dětské pleny?
Přidejte zkušenost s Happy Mimi Dětské...Ahoj, já je kupuji teď na mimi, protože mají výřez na pupík. Akce je super asi 2,6 za plenku
@iwetka05 píše:
Ahojky máte někdo zkušenost s Happy mimi plínkami? Teď jsem je viděla v akci v Tetě, chtěli by jsme je zkusit, ale aby stály za to
Bella Happy Baby? My je kupovali pro maleho (byl nedonoseny) az do posledni kontroly s nozickami (na kycle) a pro malou take do posledni kontroly…
Jsou super, maji siroke baleni (zajistuji velmi dobre) a fakt hodne vyhovovali…
Ted jsme zacali kupovat pro malou Magics (z mall. cz) a ty jsou uzasne v tom, ze jsou mekoucke a neprekazi ani kdyz se mala chce hybat… ![]()
@iwetka05 píše:
A myslíte ty stejný? v oranžovém obalu?
ja myslim, ze vsechny myslime tyto:
@pelikan21 jj, ty jsem malé nedonošené dávala taky, ještě nějakou nedonošeneckou velikost z lékárny a byly super…kráně seděli a ten výřez na pupíček byl taky super ![]()
Tak já myslím jiné
jsou teď v letáku Teta v akci mají oranžový obal
Nám je dávali i jako první plínky v nemocnici. Za mne super. Jsou bez postranních gumiček, takže pozor, až se mimi začne hýbat, chce to změnu. ![]()
@iwetka05 Holky z jedné skupiny tady psaly, že jsou na prd, taky jsem se na ně chystala.
Myslím, že iwetka05 má na mysli tady tyto: http://www.lekarna.cz/…axi-50-kusu/.
Taky jsem o nich uvažovala, ale nenašla jsem recenze a nechci je kupovat, pokud jsou naprd ![]()