Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Nejnovější recenze z kategorie Pleny a přebalování
Máte zkušenost s Happy Mimi Dětské pleny?
Přidejte zkušenost s Happy Mimi Dětské...Aha, tak ty mi tedy moc vyhodne neprijdou…
jedna plena za 4.96Kc…
ja kupuji tyhle: http://www.mall.cz/…-31-megapack - jsou za 4Kc kus a jeste k tomu kupuji treba ubrousky nebo neco, abych rozlozila postovne (nebo to udelam tak, abych mela zbozi za 1000,– a pak je postovne zadarmo)…
A opravdu jsou super.. ![]()
@zabkakvak @griet01 ohledne toho vyrezu na pupik, meli to miminka vazne na pupiku? Ja mela pro malou Huggies taky s tim vyrezem na pupik, byly drazsi nez bily Pamparsky, ale ten vyrez ji zacinal az nad pupikem. A to nebyla zadnej mrnous, mela pres 3,5 kila. Musela jsem ju to ohybat.
Dekuji za odpoved ![]()
@celipipka54 píše:
@zabkakvak @griet01 ohledne toho vyrezu na pupik, meli to miminka vazne na pupiku? Ja mela pro malou Huggies taky s tim vyrezem na pupik, byly drazsi nez bily Pamparsky, ale ten vyrez ji zacinal az nad pupikem. A to nebyla zadnej mrnous, mela pres 3,5 kila. Musela jsem ju to ohybat.Dekuji za odpoved
tak prcek mel 2kg, kdyz se narodil (mel nedonosenecke plenky) a mala mela 2.3kg (taky nedonosena, ale uz mela c.1) a ano, mela to presne tak, jak to mit mela… ![]()
Tak to je super, dekuju. Planujeme druhy mimco, tak se takova informace hodi ![]()
@celipipka54 píše:
Tak to je super, dekuju. Planujeme druhy mimco, tak se takova informace hodi
musim rict, ze ja jsem s nimi byla fakt hodne spokojena, hlavne proto, ze jsem nemusela „siroce“ balit jeste pres plenku, protoze krasne drzi kycle, takze stacila Bella Happy Baby plenka a byla to „nahrada“ sirokeho baleni… naprosto uzasne… ![]()
Jinak, uzasne akce na ne maji v teto drogerii, jestli jsi z Prahy: http://www.drogeriemartina.cz/…nky/newborn/
nebo tady: http://www.mall.cz/plenky-bella/
Z Prahy nejsem, na Mallu objednavam pravidelne
a kupuju i ty Magics, jak jsi o nich psala, ty jsou taky dost dobry
jen dotaz - taky ti tak jakoby krupou, kdyz vezmes dite na ruku? ![]()
@celipipka54 píše:
Z Prahy nejsem, na Mallu objednavam pravidelnea kupuju i ty Magics, jak jsi o nich psala, ty jsou taky dost dobry
jen dotaz - taky ti tak jakoby krupou, kdyz vezmes dite na ruku?
jj, taky…
Ale mala po nich neni opruzena, nic, takze ja jsem s nimi spokojena… Kamoska rikala (ma chlapecka), ze ji z toho ta „krupicka“ vypadavala, me se to nestalo ani jednou…
My mame zatim trojky, ale kdyz byla akce, tak jsem naobjednala i ctyrky, takze mame doma zasobu…
A jsou fakt super, kdyz se ted mala hodne hybe… ![]()
@celipipka54 ale prave od narozeni do posledni kontroly na kyclich jsem pouzivala jenom Bella Happy Baby, prave kvuli tomu, ze nahrazuji siroke baleni…
A kdyz se deti zacaly vic hybat, tak jsem zacala pouzivat jine (u maleho Huggies a u male prave Magics, kdyz vysly na trh).. ![]()
@pelikan21 Jo to ja jsem s nima taky spokojena
my mame uz 5ky, mala poradne lita a nijak ji neomezujou ![]()
Holky, nechcete některá na zkoušku plenky z Alberta Šmoulí? mám posledních 7 plen a malý má z nich vyrážku, tak je klidně pošlu dál. je to 4+ velikost,. Ale spíš bych řekla, že jsou menší než Pampersky, spíš bych je tipla na 4ku velikost
Ty jsme měli taky magics premium a jsou dobrý
akorát mi přišly že smrděly tak trošku
@iwetka05 píše:
Ty jsme měli taky magics premium a jsou dobrýakorát mi přišly že smrděly tak trošku
me teda nesmrdi…
Me hrozne smrdely Pampers Sleep&Play… ty mi smrdely teda hrozne… ![]()
@celipipka54 píše:
@pelikan21 Jo to ja jsem s nima taky spokojenamy mame uz 5ky, mala poradne lita a nijak ji neomezujou
ja jsem s prckem na 5-tkach skoncila, takze pohoda… Ale pro nej jsem kupovala v Lidlu, protoze uz rok jsme meli jenom na spani, takze pohoda… ![]()
A pro malou jsem taky brala ted ty tenke v Lidlu a jsou taky super… ![]()
Holky za me Happy naprosto super plinky
,dokonce i dobre saly, kdyz uz je dite vetsi, neprotecou ![]()
@celipipka54 píše:
@zabkakvak @griet01 ohledne toho vyrezu na pupik, meli to miminka vazne na pupiku? Ja mela pro malou Huggies taky s tim vyrezem na pupik, byly drazsi nez bily Pamparsky, ale ten vyrez ji zacinal az nad pupikem. A to nebyla zadnej mrnous, mela pres 3,5 kila. Musela jsem ju to ohybat.Dekuji za odpoved
Naše malá měla taky přes dvě kila a otvor měla přímo u pupíčku. Byla jsem za to hrozně ráda, protože jim na JIP seřezávali pupíčky až po delší době, tak tam měla ještě i kus zaškrcené pup. šňůry a maminky s jinýma plenkama to tam musely složitě ohýbat, aby to mrňatům nevadilo
Dokud malá měla nedonošeneckou vel.0 tak jsme používali tyhle. Ale pak jsme přešly na Pampers PC, těch jsem měla totiž doma obrovskou zásobu z těhotenství ![]()