Svrchní kalhotky Batolini

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
70
4.9.13 09:49

svrchní kalhotky batolini

Ahoj holky, chtěla bych se zeptat, jestli používáte svrchní kalhotky batolini a jestli jste s nimi spokojené. Náhodou jsem je našla na mimibazaru. Nové se prodávají asi za 145,–-. To se mi zdá levné, tak nevím, jestli by byly kvalitní. Je to asi nová značka, mé dceři bude 5 let a když bylá malá, tak se ještě nevyráběly. Díky moc za Vaše odpovědi. Mějte se hezky.
ahoj Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3HE
22413
4.9.13 09:53

Ty neznám, ale díky za tip :lol: zrovna jsem si říkala, že bych nějaké rostoucí synkovi pořídila, ale ceny kolem 300kč, jak většinou stojí mě odrazují… a tyto jsou levné - za zkoušku to stojí. Byůo by dobré zjistit, jaké mají gumičky kolem nožiček- zdvojené/jednoduché…)… zdvojené jsou lepší ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.9.13 09:54

@Jamalu mam od nich plenkove kalhotky a jsem spokojena, ale nemohu srovnavat s jinymi znackami :nevim: mam ozkousene jen tyto :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
4.9.13 10:02

Vypadají jako thirstees. Cena je trochu podezrela, podle me to z číny, za tuhle cenu ty kalhotky tady nikdo neusije…

ale za vyzkouseni to asi stoji za tu cenu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2242
4.9.13 10:55

Neznám, cena je hodně podezřelá. Šiju a na tuhle cenu mě vyjde materiál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
4.9.13 13:41

A to vadí, že jsou z číny? (jestli teda jsou :think: - zkusím si napsat té prodávající o výrobce), však si maminky i objednávají plenky z číny… :think: Nevím teda, jestli ty čínské plenky jsou závadné nebo ne…, ale ty kalhotky jsou až na plenkách, takže b to sand nemuselo vadit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
4.9.13 13:41
@zuzkasim píše:
Neznám, cena je hodně podezřelá. Šiju a na tuhle cenu mě vyjde materiál.

No, šití doma je bždy dražší než sériová výroba :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
4.9.13 13:46
@smilestrawberry píše:
@Jamalu mam od nich plenkove kalhotky a jsem spokojena, ale nemohu srovnavat s jinymi znackami :nevim: mam ozkousene jen tyto :)

a nevíš toho výrobce? (čína?)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.9.13 13:56

@3HE hele 100% si nejsem jista, ale myslim že Polsko :think: zkusim nekde najit ten letak ktery jsem k nim dostala, kupovala jsem je na jare na veletrhu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
4.9.13 14:00
@smilestrawberry píše:
@3HE hele 100% si nejsem jista, ale myslim že Polsko :think: zkusim nekde najit ten letak ktery jsem k nim dostala, kupovala jsem je na jare na veletrhu

No, tak Polsko je lepší než Čína, ne? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
4.9.13 14:01
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
4.9.13 14:01

Kdes to našla? Na batolini.cz? Mně odrazuje ta cena za Českou poštu.

• Citovat
  • Upravit
4.9.13 14:08

@3HE mam tyto http://www.batolini.cz/…og-3-classic bohuzel letak jsem asi vyhodila, mam jen uctenku a kupovala u stanku plinky.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
4.9.13 14:13

@smilestrawberry to nevadí, já jsem paní na MMB psala dotaz, tak uvidíme, co napíše ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
6.9.13 10:40

Odpověď od paní z MMB.
omlouvám se, že odpovídám až nyní, byla jsem mimo domov. Tyto kalhotky jsou zn. Batolini, jedná se o českou značku a plenky, svrchní kalhotky, pytlíky této značky atd. jsou velice kvalitní a přitom za příznivou cenu. Osobně je máme vyzkoušené a mohu jen doporučit Veselý obličej Nevím, zda jsem přesně pochopila otázku ohledně gumiček, kolem nožky jsou dvě gumičky v rozestupu 1 cm, resp. 2 gumičky jsou ve spodní polovině (pod stehýnkem), v horní polovině je pouze 1 gumička. Musím říct, že kalhotky velice spolehlivě zadržují vlhkost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí