Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Ahoj holky, chtěla bych se zeptat, jestli používáte svrchní kalhotky batolini a jestli jste s nimi spokojené. Náhodou jsem je našla na mimibazaru. Nové se prodávají asi za 145,–-. To se mi zdá levné, tak nevím, jestli by byly kvalitní. Je to asi nová značka, mé dceři bude 5 let a když bylá malá, tak se ještě nevyráběly. Díky moc za Vaše odpovědi. Mějte se hezky.
ahoj Jana
Ty neznám, ale díky za tip
zrovna jsem si říkala, že bych nějaké rostoucí synkovi pořídila, ale ceny kolem 300kč, jak většinou stojí mě odrazují… a tyto jsou levné - za zkoušku to stojí. Byůo by dobré zjistit, jaké mají gumičky kolem nožiček- zdvojené/jednoduché…)… zdvojené jsou lepší ![]()
@Jamalu mam od nich plenkove kalhotky a jsem spokojena, ale nemohu srovnavat s jinymi znackami
mam ozkousene jen tyto ![]()
Vypadají jako thirstees. Cena je trochu podezrela, podle me to z číny, za tuhle cenu ty kalhotky tady nikdo neusije…
ale za vyzkouseni to asi stoji za tu cenu ![]()
Neznám, cena je hodně podezřelá. Šiju a na tuhle cenu mě vyjde materiál.
A to vadí, že jsou z číny? (jestli teda jsou
- zkusím si napsat té prodávající o výrobce), však si maminky i objednávají plenky z číny…
Nevím teda, jestli ty čínské plenky jsou závadné nebo ne…, ale ty kalhotky jsou až na plenkách, takže b to sand nemuselo vadit ![]()
@zuzkasim píše:
Neznám, cena je hodně podezřelá. Šiju a na tuhle cenu mě vyjde materiál.
No, šití doma je bždy dražší než sériová výroba ![]()
@smilestrawberry píše:
@Jamalu mam od nich plenkove kalhotky a jsem spokojena, ale nemohu srovnavat s jinymi znackamimam ozkousene jen tyto
a nevíš toho výrobce? (čína?)
@3HE hele 100% si nejsem jista, ale myslim že Polsko
zkusim nekde najit ten letak ktery jsem k nim dostala, kupovala jsem je na jare na veletrhu
@smilestrawberry píše:
@3HE hele 100% si nejsem jista, ale myslim že Polskozkusim nekde najit ten letak ktery jsem k nim dostala, kupovala jsem je na jare na veletrhu
No, tak Polsko je lepší než Čína, ne? ![]()
@smilestrawberry Máš tento typ? http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
Kdes to našla? Na batolini.cz? Mně odrazuje ta cena za Českou poštu.
@3HE mam tyto http://www.batolini.cz/…og-3-classic bohuzel letak jsem asi vyhodila, mam jen uctenku a kupovala u stanku plinky.cz
@smilestrawberry to nevadí, já jsem paní na MMB psala dotaz, tak uvidíme, co napíše ![]()
Odpověď od paní z MMB.
omlouvám se, že odpovídám až nyní, byla jsem mimo domov. Tyto kalhotky jsou zn. Batolini, jedná se o českou značku a plenky, svrchní kalhotky, pytlíky této značky atd. jsou velice kvalitní a přitom za příznivou cenu. Osobně je máme vyzkoušené a mohu jen doporučit Veselý obličej Nevím, zda jsem přesně pochopila otázku ohledně gumiček, kolem nožky jsou dvě gumičky v rozestupu 1 cm, resp. 2 gumičky jsou ve spodní polovině (pod stehýnkem), v horní polovině je pouze 1 gumička. Musím říct, že kalhotky velice spolehlivě zadržují vlhkost.