Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Ahoj, potřebuju poradit. Mám měsíční mimi a zatím jsme látkovali klasické čtverce a svrchni kalhotky (pulky a flísové). Teď jsem podědila sadu bambino mio - svrchní pul kalhotky a vícevrstevné pleny. Nejsem si jistá, jak do toho ty pleny mám dávat a kolik. Mám dát jednu nebo dvě a složit je na ty třetiny jak je to šité a vložit je tam jen tak? To ale musí protéct pokaždé když bude kadit ne? Prosím o radu.
Tak já už Bambino mio prodala, ale ukážu ti to na jiné vícevrstvé. Našla jsem to tak na internetu a bylo to o něco lepší než jen tak na rovno. Tak trochu se z toho udělaly „kalhotky“.
Ta plenka Bambino mio je trochu větší než tato, takže to jde o něco lépe udělat.
Jo, BM jeprimárně myšlené na plínu na rovno. Ono pod ty jejich kalhotky toho moc nenacpeš, maximálně tak sklad na novorozence, ten se ti při troše dobré vůle podaří upěchovat pod kalhotky, aby nekoukal žádný kousek a nevlhlo od něj oblečení. Zkusila bych dát ten sklad, do kalhotek vložit vícevrstvou na rovnou a dát to na ten novosklad, kakání by ti mělo zůstat uvnitř a zároveň se ti zvýší savost. Nedokážu odhadnout, jak moc velký to bude balík ![]()