Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
@zvědavá borůvka píše:
Dobré recenze jsou na Bella Háppy
Bella Happy za mě NEBRAT. Nedávno mi manžel přivezl dvě balení a asi je budu dávat do bazaru do prodeje, protože to je děs běs, už mám durch pročůrané matrace - to se mi za celé dva roky života mých dětí nikdy nestalo.. A ty opruzené nožičky, co mají
![]()
Tesco zelené nebo Rossmann. Používali jsme tesco od narození, ale pak začaly smrdět, tak jsme přešli na Rossmann. Oproti DMkovým mi přijdou o něco lepší. Zkoušeli jsme i z Lidlu, ty mi přišly nejhorší. Spokojená jsem nejvíc s těmi Rossmannovskými, nesmrdí mi.. jako jasně, Pampers to nejsou, ale ony ty velké velikosti vyjdou už fakt hodně draho a když děcko nemá problém s pokožkou a dobře je snáší, tak pro nevidím důvod, proč nepoužívat nějaké obyčejnější..
@kudrnka89 tak to se Ti ty zelené Tesco moc líbit nebudou, pže jsou dost tvrdý a tuhý. Ty Babydream jsou na omak těm Pampers zeleným podobný, je fakt že smrdí…ale mě teda upřímně jednorázovky smrdí všechny
, dávám je jen na noc, přes den měl (na procházky a spaní má) látkovky. U těch BD je výhoda, že se dají koupit vzorečky po 2ks, tak můžeš zkusit, bude to investice za 10kč nebo kolik stojí a uvidíš ![]()
Každýmu vyhovuje něco jinýho. Náš nesnesl pampersky. Nejvíc mu vyhovovaly Gaga z Tesca, pak zelený Tesco a Bella Happy.
Babydream z Rossmanna.. dá se koupit minibalení dvou plínek, na vyzkoušení dobrý, ne?.-)
Z Lidlu byly dobrý ty starý Toujours, teď po inovaci je to předraženej děs.
Ono je to tezky. Kdyz jich je tolik druhu. A vyzkousek pakl za 350kc nebo tak a pak je nevyuzivat je blby..
Je to drahy jak blazen..
Uz, aby umela na nocnik a to nam taky nak mmoc nejde..
![]()
@hofka píše:
Babydream z Rossmanna.. dá se koupit minibalení dvou plínek, na vyzkoušení dobrý, ne?.-)
Z Lidlu byly dobrý ty starý Toujours, teď po inovaci je to předraženej děs.
přesně, já právě jela najisto do Lidlu, ptz si pamatuju, že na dcerku jsem je používala a byly super, ale jednak mi přišlo to balení nějaké jiné a o kvalitě už se ted mluvit nedá vůbec. Pak jsem se dočetla, že jsou inovované… hrůza, nepoužitelné.
Někdo tu psal, že tesco jsou tužší než Rossmann, tak to můžu potvrdit. V Rossmannovi mají často akci, když koupíš dvě balení, jsou levnější, navíc já dostávám kupony na 10% slevu, tak to se pak dá už docela vydržet i ve velikosti 5 (když mládě striktně odmítá konat potřebu kamkoliv jinam než do plíny
)
Pouzivame zelene pampers, mela jsem na zkousku koupeny jeden balik plinek z Rossmannu a byly tem zelenym Pamperskam hodne, hodne podobne ![]()
Tak Rossmann a DM pohoda. Já kupuju Euroshoper - kvalita sice horší, ale stačí to a ani jedné přes noc neprotečou. Ty jsou zatím pořád nejlevnější na trhu.
Tak ono neznamená, že levnější pleny budou horší, než ty dražší, to v první řadě. Na druhou stranu Ti tady X mamin napíše, že jim sedí takové a nesedí onaké a Tobě to stejně nic nedá, protože co dítě, to originál. Takže zkrátka něco vyzkoušej. První kluk byl splachovací, co se plen týče, tomu sedělo úplně všechno, s vyjímkou Bella Háppy. Po těch se mi šíleným způsobem oprudil až do krve. U druhého teda látkuji, ale jednorázovku dávám na noc a na ven a třeba z nejdražších Pampers Premium care měl šílené opruzeniny.
My jsme kupovali z DM, potom šmoulí z alberta, ale teď, když už používáme vel.4 jsou za mě nejlepší Pampers zelené. Malý je dost živý a s těmito nemám žádný problém.
Zkoušeli jsem plíny z Tesca i z Rosmannu a oboje byli v pohodě.
Pozor ale na ty úplně nejlevnější, jednou jsem vzala v Tescu malý balík nějakých bílých tuším a to byla hrůza. Místo „suchých zipů“ lepicí pásky, které se absolutně nedaly odlepit (natož aby se člověk jen do pleny podíval), vždycky se musel silou utrhnout celý přední díl i s těma páskama. Takové měla má sestra před dvaceti lety… Netušila jsem, že se něco takového ještě vyrábí.
Ahoj, ale zelene s tesca vyjdou 4,96kč za kus, vyplati se v akci, za nas jedine pampers activ baby cenove nejsou na tom podobně o maličko víc ![]()
@elanaa píše:
@kudrnka89 tak to se Ti ty zelené Tesco moc líbit nebudou, pže jsou dost tvrdý a tuhý. Ty Babydream jsou na omak těm Pampers zeleným podobný, je fakt že smrdí…ale mě teda upřímně jednorázovky smrdí všechny, dávám je jen na noc, přes den měl (na procházky a spaní má) látkovky.
U nás zatím na zadek vyhovovalo vše (zelené i bílé pampersky, pleny z Lidlu, DM, Huggies i vzorkové Bella Happy). Ale já mám na ně poměrně nízké požadavky, protože když už je v papíru, tak max. 2-3 hodiny. Počůranou plínu přebaluji, jinak mi dítě smrdí. ![]()