Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj,
už začínám být vážně dost nešťasná, konečně jsem se rozhodla pro kočárek Bumbleride Indie a oni ho nikde nemaj
. Nemáte někdo nějáké info co se s tímto suprovým kočárkem stalo, proč ho slibují až příští rok.
Ty kočárky to je boj.
Tak budu muset bojovat dál a zase vybírat ![]()
Máte zkušenost s Bumbleride Indie Twin?
Přidejte zkušenost s Bumbleride Indie ...A co tady, dostupnost zbozi maji uvedenou 14dni.
http://www.pro-deticky.cz/detail.php?…
Me se libi bumbleride queen B, tak doufam, ze az to bude aktualni, bude k sehnani. ![]()
Týká se to dvojčecího kočárku Bumbleride indie twin… třeba tě blbě pochopili… mono kočárek by měl být většinou skladem
Zkus jiný shop ![]()
Ahoj,od jedne firmy mi prisla tato informace:COI zpochybnila atesty kocarku a tak se musely delat znovu, z toho duvodu kocarky nejsou k sehnani..Na objednavku by jejich vyroba trvala tri mesice,coz by bylo na podzim, kdy by se představila už nová kolekce - v 10/2010 v Los Angeles a poté na evropském veletrhu v KOlíně a poté se už dělá obj. na tuto novou kolekci, která příjde na jaře 2011. Další kolekce už bude mít nové barvy a vzory a jelikož se musí objednat velký objem kočárků, je obava, že by se neprodaly a maminky by čekaly na novou kolekci, která by hned na to opět přišla.
Příspěvek upraven 21.06.10 v 12:14
Miry,
a co takhle:
Třeba se ti nějaká sada zalíbí ![]()
Teď je jen otázka, jestli jsi chtěla kolekci 2009 nebo 2010 ![]()
Příspěvek upraven 21.06.10 v 12:14
Jo,aha, ja si tam to twin domyslela
Pardon
No, pokud je omylem nevratili taky,mely by byt ![]()
Děkuji,
tak já to zkusím. Snad kočárek mají, když to píšou.
Mě totiž docela zarazila reakce z Malvíka, kde vím, že je měli. Malvík:„Dobrý den,
tento typ kočárku bude dostupný až příští rok, v tuto chvíli se nedá koupit.“
Tak zatím díky.
posilam odkaz:
kkarca píše:
posilam odkaz:http://www.babyweb.cz/…BLERIDE.aspx
jedná se o twin a o už výše zmiňovaný test, který provedla COI.
podle mých informací výrobce pak řadou nezávislých testů zpochybnil rozhodnutí COI - a není první ani poslední.
COI v poslední době šlape vedle docela dost často.. jenže jako „správná státní instituce“ nemá zodpovědnost za svá rozhodnutí, nikdo ji nekontroluje, nikdo nic neřeší.. že dorel (výrobce quinny apod.) nejspíš vysoudí odškodné na ČR je každému jedno..
dost o jejich testech teď pochybuju.. bohužel..
Kočárek se opravdu nedá koupit, ani jediný dovozce pro ČR je skladem NEMÁ. Prostě nejsou, bude až nová kolekce. to na co se ptáte, je kolekce 2009, je vyprodána. Kolekce 2010 vůbec nebyla díky zdržení s atesty pro EU.
s pozdravem
Petra
www.pro-deticky.cz
Ahoj holky
Taky s přítelem čekáme mimi a jsem v 11 týdnu.
Pokukujeme po kočárcích a moc se nám líbí Bumbleride Indie 2012 ,takže po mnoha zhlédnutí a přemýšlení jsme rozhodnutí pro tento kočárek a to jak vzhledově,tak i po praktické stránce /velká korba,velký nákupní košík at.d./ jen jsem zjistila,že není moc známý a dost mě to udivuje
Chtěla jsem se zeptat,mátě s ním někdo zkušenosti? Předem díky ![]()