Bunda Lennylamb - jak obléci?

82
12.12.12 22:39

bunda Lennylamb - jak obléci?

Poridila jsem si bundu Lennylamb (pres net) a neumim si ditko do toho napasovat. Mate nekdo zkusenost?
Predni vsadka mi prijde jak pro mimozemstana :nevim: :nevim:,ten panel, co je mezi mnou a ditetem je podelne prisity, takze mu to vazne na ramenou, nejde posunout niz, vsechno se to krabati.No nechapu to :cert:
Prostrci otvorem hlavicku a co pak? kdyz je to po stranach prisite a zarazi se to na ramenou?
Poradte nekdo…diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
81532
12.12.12 23:00
@šotolka píše:
Poridila jsem si bundu Lennylamb (pres net) a neumim si ditko do toho napasovat. Mate nekdo zkusenost?
Predni vsadka mi prijde jak pro mimozemstana :nevim: :nevim:,ten panel, co je mezi mnou a ditetem je podelne prisity, takze mu to vazne na ramenou, nejde posunout niz, vsechno se to krabati.No nechapu to :cert:
Prostrci otvorem hlavicku a co pak? kdyz je to po stranach prisite a zarazi se to na ramenou?
Poradte nekdo…diky

bundu nemám. ale nějak nechápu, jak může být řešená. všechny bundy co jsem kdy viděla mají navíc jen vsadku, která se jedním ziem připne k zipu bundy, tím se zvětší obvod bundy. dítě navážeš, bundu oblečeš jako obyklou bundu a zapneš druhý zip vsadky k zipu bundy. Jak to má tadle bunda?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6398
12.12.12 23:14

Opravdu to má přišité? Mám jinou, ale tady u té vaší píšou, že má normálně 2 přídavné panely, tak by nic nemělo být napevno… Našla jsem ji na e-shopu Malvík : http://www.malvik.cz/…hell-Novinka
„…Ke každé bundě dostáváte dva přídavné panely – pro přední a zadní nošení. Lze také využít pro těhotenské bříško. Nebo pro těhotenské bříško a nošení na zádech současně. Bunda má kapucu pro rodiče i dítko. Kapuca je zakončena šálovým límcem – takže vám do bundy nebude foukat. U dětského krčku můžete bundu stáhnout gumičkami –aby ani dětem nefoukalo na krk a nasadit jim kapucku…“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
13.12.12 08:14

No ta bunda ma ten predni dil jakoby s dirou (jsou to vlastne dva kusy latky, ktere se castecne prekryvaji, po stranach jsou sesite dohromady a uprostred volne),no a tim otvorem se ma prostrcit hlava ditete.No a ta horni vsadka,(polovina) ma chranit krk nositele. Jenze ty dily se prekryvaji cca 20 cm a kdyz tim tedy prostrcim tu hlavu, tak tech 20cm drzi na ramenou dite…nejde to posunout dolu, vadi tomu satek ci popruhy nositka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
13.12.12 08:16

Ta fotka na Malviku toho moc neukazuje, neni tam videt, jak je bunda ke krku nositele, lepsi fotky jsou na lennylamb.com , babywearing coats

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81532
13.12.12 08:20
@šotolka píše:
No ta bunda ma ten predni dil jakoby s dirou (jsou to vlastne dva kusy latky, ktere se castecne prekryvaji, po stranach jsou sesite dohromady a uprostred volne),no a tim otvorem se ma prostrcit hlava ditete.No a ta horni vsadka,(polovina) ma chranit krk nositele. Jenze ty dily se prekryvaji cca 20 cm a kdyz tim tedy prostrcim tu hlavu, tak tech 20cm drzi na ramenou dite…nejde to posunout dolu, vadi tomu satek ci popruhy nositka

jsi si jistá, že se má někde prostrkávat hlava. navaž dítě, obleč bundu mezi oba zipy bundy vepni vsadku a dítě nikam neprostrkuj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
13.12.12 08:22

Urcite ma, protoze je tam i kapucka pro dite, na te nizsi polovine dilu.
Hledala jsem i videa na youtube, je tam podobna bunda, taky lennylamb, ale ta ma ten otvor bez prekryti…proste jen takovu diru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81532
13.12.12 08:49

Nemůžeš to nějak nafotit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81532
13.12.12 08:56

Zkus se poptat tady: www.nosenideti.cz/china.php?…

Ještě mi napadá, jestli nemáš dítě navázané moc vysoko. Když bude nízko, stačí prostrčit hlavu. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
13.12.12 09:30

Vecer to zkusim nafotit…ditko urcite neni moc vysoko.
Ta bunda mi fakt nejde do hlavy…uz jsme si i rikala, ze to po stranach snad rozparu, aby to nevadilo. Zkusim se poptat na nosenideti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
14.12.12 17:42

Tak uz jsem to vyresila…tam kde to bylo tak blbe sesite, ze to na tom vazlo, tak jsem to rozparala a je to…Asi to tak nebylo zamysleno a ted to alespon funguje.
Vcera jsem to nestihla nafotit, byla jsem sama doma s detma, a dneska jsem uz bundu potrebovala zprovoznit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí