Burzy dětského oblečení

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1253
25.3.15 16:19

Burzy dětského oblečení

Holky moc prosím o pomoc. Ať už chodíte na burzy jako prodávající nebo kupující, napište mi prosím orientační ceny za oblečky, jaké jsou běžné. Já jdu na burzu poprvé jako prodávájící a nemám absolutně žádnou představu, tak nechci být s cenami úplně mimo mísu:-) Je mi jasné, že záleží na kvalitě oblečků, ale tak vezměme běžné konfekční značky, čisté a nepotrhané oblečení (mikiny, svetry, kalhoty, body, trička, šatičky, pyžamka…) velikosti 50-80cm. Moc děkuji za každý postřeh :mavam: Hodí se mi i další rady, co na burze funguje, abych prodala co nejvíc věcí, už se mi toho doma vrší obrovská kupa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4918
25.3.15 16:43

@Manonka
Abys prodala rychle a co nejvíce, musela by jsi dát jednotnou cenu tak max. 15-20 korun za kus. Oblečků je plný internet, bazárky, často pěkné sady kdy kus vyjde i na 5,–kč.
Pokud na prodej nespěcháš, hoď to na net a ceny si dej jaké chceš, třeba se to časem prodá. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2242
25.3.15 16:46

@Manonka Tyhle malé velikosti se prodávají nejhůř, všude jsou toho mraky. Chce to fakt velmi hezké věci a symbolické ceny. Když jsme pořádali burzy, z těch mrňavých se obvykle prodalo minimum, zato školkové věci šly na dračku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5301
25.3.15 16:46

@Manonka kupuji obyčejné oblečení do školky, trička 10-20, tepláky 20-30, mikiny 20-30, rifle 30-50, bunda do 100kč, Miminkovské oblečení tam bývá po 5-20kč záleží co, ale moc se většinou neprodává. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1253
25.3.15 16:50

@BAZÁREK ANGIE Děkuji za radu, na netu jsem měla pár věcí, ale neměla jsem možnost foťáku a fotky z mobilu jsou prostě nic moc a nevypadá to oblečení na nich dobře. 20,– za body a trička asi proč ne, to jsem si tak nějak říkala, ale třeba mikiny a kalhoty to už mi přijde málo :think: Vím, že toho je všude plno. Ale na burzu jsem také párkrát zašla ještě jako těhotná a něco tam nakoupila, jen ty ceny si právě vůbec nepamatuji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1253
25.3.15 16:52

Holky díky, tak já to zkusím s nižšími cenami a uvidím, zda se něčeho zbavím… Chtěla jsem vzít jen opravdu pěkné věci, když je na něčem flíček tak to nechám doma, ale i tak toho mám hodně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2873
25.3.15 16:53

@Manonka jednou jsem byla na burze. Snažila jsem se prodat po dceři oblečení 62-86. nejdříve jsem mela vše za 40-' pak jsem snižovala az vše za 20_- abych to zase netahla vše pěšky domů. No propadák.:-( a to oblečení jsem kupovala v tescu. Nic mu nebylo. Žádné vady.

Tohle je těžké.!!! Je prehadrovano. Drtí to obrovské baliky z te Anglie. To se třeba prodá. co já vím. Ale co já koupim a pak se snažím prodat, nemám šanci. Tak to dam na charitu.

Takže prodávat jen super kusy za super cenu a hlavně mít štěstí na lidi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4918
25.3.15 16:56

@Manonka
Jdeš poprvé, udělej si prostě ceny jaké myslíš a uvidíš, příště budeš chytřejší. Kupuji na 6 letou značkové věci v sekáči za 15,–kč a to i bundy. Do jejích 4 let jsem ještě sekáče nenavštěvovala, co já mohla ušetřit :cert:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1253
25.3.15 16:57

@BabyBella No ty jo to mě děsíte, tak to vypadá, že to bude úplná ztráta času :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2873
25.3.15 17:01

@Manonka to nechci:-) zkuste za to nic nedate. :-) hodně štěstí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
25.3.15 17:41
@Manonka píše:
@BabyBella No ty jo to mě děsíte, tak to vypadá, že to bude úplná ztráta času :-(

Jako jestli tam pojedeš autem. budeš platit za místo atd. tak skoro je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35320
25.3.15 21:53

Mne osobne to nestoji za to. Na internetu to jeste jde, ale jsem lina premerovat, popisovat a behat na postu. Takze ja prodavam jen boty a obleceni kde to opravdu stoji za to, protoze se to slusne proda - treba vetsi oteplovaky kvalitnich znacek, lyzarske bundy apod…
S kojeneckym oblecenim bych nikam nesla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat