Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
CK Gargano zkus, ale je to dál než přes noc, tuším 24h.
Nebo České kormidlo ![]()
U zvířat jsme byli na víkend na safari ve Dvoře Králové. Fakt krásný zážitek, ale není to úplně levná záležitost.
@Anonymní píše: Více
Včera jsme našli Chorvatsko přes Čedok.
Využíváme ho. Přítel, jako malý jezdil jen přes Čedok busem.
Poslední autobusovou výpravu jsme si užili s rozbitým autobusem.
@Bytsamsebou chatky bývají už obsazené v těch zadaných místech, třeba nechce pod stan
České Kormidlo má asi největší nabídku, ale cestovek, které nabízí zájezdy autobusem k moři, jsou mraky. Můžeš zkusit treba vyhledávač zajezdy.cz, tam si zadat parametry. U toho, co tě zaujme, se pak mrkni přímo na stránky cestovky.
Hodně si lidi chválí euvikendy.cz, mají stálou nabídku do Chorvatska a dobré recenze.
@Anonymní píše: Více
Zájezdy autobusem mají skoro všechny cestovky, včetně Čedoku.
Jen bych se vyhnul nízkonákladovým, které jezdí 30 let starými vozy.
@Samina007 píše: Více
Zakladatelka píše, že chatky kempech už jsou obsazen, což není pravda.
Chtěla bych letos s dcerou jet na dvě dovolené. Jednu klasickou letecky, ale jednu nízkonákladovou, busem. Jsme spolu samy, babičky nemáme, tak abychom se celé léto nenudily. Kempy v Čechách jsem už propásla (chatky) a pod stan se asi úplně necítím. Vzpomněla jsem si, že jsem takhle jela jako malá přes noc někam do Itálie a žádná hrůza to nebyla. Jenže vůbec nevím, jaké cestovky toto s ubytováním zajišťují. Neporadili byste mi prosím? Asi to budou jiné, než ty letecké (Čedok, Exim a tak.) Díky.
A ještě jedna věc - neznáte někdo ubytko na farmě, kde by byly fakt blízko dostupná zvířata (krávy, prasata, kozy, králíci, slepice atp.?