Buzení co hodinu u 3 měsíčního

131
26.6.14 08:38

buzení co hodinu

Prosím o pomoc. Už to trvá dýl jak měsíc. Mému synovi jsou 3 měsíce a nevydrží spát déle jak hodinu. Ať už přes den tak i v noci.. Přes den mi to ani tak nevadí, ale horší noc. Usíná sám, jen vydrží spát hodinku -když se zadaří tak dvě. Začne plakat přijdu k němu a stačí mu dát napít čaje, pohladit a nebo přetočit nabok a hned zase spí, je to otázka max. 2 minut, nepotřebuje dlouho uspávat, ale ten přerušovaný spánek mě ničí. Nesetkal jste se někdo stím? Nebo nemáte nějaké rady. Syn už není kojený je na UM a baští jen 1 za noc..Nevím čím to už může být. Zkusili jsme snad vše- zavinutí, nezavinutí, přetočit matraci, dát postýlku jinam, koupat, nekoupat a já nevím co ještě všechno.
Za každou radu budu vděčná, Děkuji
( vím že na toto téma už tady pár diskuzí bylo, ale bylo to o kojených dětech)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
rozmary
26.6.14 08:42

@markeky Starší dcera byla taky taková, trvalo to pomalu do dvou let.Radu nemám, ale soucítím s tebou, vím jak je to zničující. Drž se :kytka:

• Citovat
  • Upravit
1266
26.6.14 08:43

Já bohužel neporadím, jen si myslím, že si chce jen zadudat z tý lahvičky. My měli zase dudlík a budil se když mu vypadl, ale takhle malej nebyl. A co ho zkusit nechat (chvíli), zda si nezabere zase sám.. možná už ví, že pokaždý přijdeš, tak na to spoléhá. Ale spíš poradí jiný, já už mám větší dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1266
26.6.14 08:45

A nebo nemá opravdu hlad? Přece jen je maličkej na to, aby už v noci neměl mléko. Zkus mu dát UM místo čaje a uvidíš, kolik toho vypije.. třeba se nabaští a pak bude spát až do rána!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7332
26.6.14 08:46

Naše Ema to taky zkoušela, nechala jsem ji, párkrát si pořvala a zjistila že za každým uprdnutím máma nepřiběhne a naučila se spát celou noc :kytka:

JO aháá jsou mu teprve 3 měsíce, tak to už naše Emma bylo o hodně větší. U tak malinkého miminka…vydržet :?
A jak se zde radí, dej si postýlku s miminkem k posteli a miminko bude klidnější

Příspěvek upraven 26.06.14 v 08:47

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4838
26.6.14 08:46

Nezminujes moznost dat si ho k sobe do postele.. ja vim, nekdo rekne, ze si zvykne a to je konecna.. Pro mne naprosto prirozena vec, ze tak male dite potrebuje citit blizkost maminky :) nase mala ma 3 tydny a tohle ji uklidni za kazdych okolnosti.. snad to bude fungovat i pozdeji :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
26.6.14 09:01

@rozmary Do dvou let. páni.. Tak to máš muj obdiv.. Děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
26.6.14 09:02

@lussinka1984 Hlad nemá baští jednou za noc okolo 2 nebo 3… Stou lahvičkou jsem si to taky myslela tak mu zkouším 2 dny v noci čaj nedávat..Ale stejně se budí a chce třeba jen pohladit..:-// Zkoušelaj jsem chvíli k němu nejít, ale propuklo to v hlasitý pláč a já nevydržím dlouho kvůli sousedům, nechci je v noci nějak obtěžovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
26.6.14 09:03

@nadus do postele si jej dávám ráno okolo 5..Přítel má dost hluboké spaní a všichni 3 v posteli - to je dost na těsno :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
26.6.14 09:04

@Nina Filipi postýlku jsem si chtěla dát k posteli jako poslední možnost, bojím se aby si na to nezvykl a pak třeba nebude umět někdy v budoucnu spát v pokojíčku sám 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
26.6.14 09:06

Ono to začlo jak se mu začali prořezávat zoubky, ale ted už je má prořezané, ale pořád s ebudí, tak jestli si nato nějak nezvykl no… S takovou ho nemůžu ani třeba dát babičce na noc na pohlídání když se budí tak často…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1803
26.6.14 09:07

U nas to bylo od 3 do 6 mesicu kazdou noc - syn se budil co hodinu, dve. Odmital cumel, lahev s UM, ignorace, hlazeni atd. Jen prso… Radim vydrzet… Od pul roku jako kdyz utne a spal celou noc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7332
26.6.14 09:07
@markeky píše:
@Nina Filipi postýlku jsem si chtěla dát k posteli jako poslední možnost, bojím se aby si na to nezvykl a pak třeba nebude umět někdy v budoucnu spát v pokojíčku sám 8o

Ema spala s námi v ložnici doteď a úplně plynule teď přešla do svého pokojíčku v téměř 15měsících.
Takové malé miminko aby bylo samo je hloupost, ono potřebuje cítit mámu. Vezmi si, že s tebou bylo 24 hodin denně, je na tebe zvyklé cítít z tebe bezpečí a tys mu to vzala. JE neklidné protože začíná vnímat svět…a hledá tě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
26.6.14 09:10

@Nina Filipi já mám postýlku hned vedle sebe, a jsem u něj hned jak mě potřebuje, jen stím že na mě nevidí a kdyby to tak bylo tak si myslím, že by to začal dělat už dřív a ne až ted…:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
26.6.14 09:10
@markeky píše:
Ono to začlo jak se mu začali prořezávat zoubky, ale ted už je má prořezané, ale pořád s ebudí, tak jestli si nato nějak nezvykl no… S takovou ho nemůžu ani třeba dát babičce na noc na pohlídání když se budí tak často…

Už se mu prořezávají zoubky? 8o Ty bláho, to je teda rychlík, holkám narostly zuby až v deseti měsících.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí

3 batolecí mléko