Buzení co hodinu u 3 měsíčního
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Nevím ale mě přijde ze u 3mesicniho je jedna flašky za noc málo… Moje dítě tohle mělo od roka…budil se kazdou hodinu a vyžadoval mléko…trvalo to asi pul roku nežli jsem e to ukončilo ale na 2 flašky v noci a pak až ve třech letech začal spát celou noc…
Taky byl zvykli usinal sám a spal sám v pokoji mu od 4 měsíce…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@tučňačka když mu jí dám dříve tak skoro nic nevypije… Přes den mi baští co 3 hodky, ale v noci jednou a pak ráno bud kolem 6 nebo 7…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@markeky píše:
@Nina Filipi já mám postýlku hned vedle sebe, a jsem u něj hned jak mě potřebuje, jen stím že na mě nevidí a kdyby to tak bylo tak si myslím, že by to začal dělat už dřív a ne až ted…:-)
já pochopila že malý je někde mimo v pokojíčku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak mě napadlo, že to může být růstový SURT!!! Tři měsíce, to je tak akorát…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@markeky Neporadím, mám to doma stejně a malej to ješte vylepšíl, že to občas zvládne i po 30min. Tohle trvá od jeho narození a je mu 8m. Víš co je na tom ale nejhorší?… že si zvykneš ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nina Filipi @Nina Filipi sám ještě ne
Spurt by asi netrval skoro měsíc nebo může? já si právě myslím, že to začlo zubama a on si a to zvykl
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@markeky píše:
@Nina Filipi @Nina Filipi sám ještě neSpurt by asi netrval skoro měsíc nebo může? já si právě myslím, že to začlo zubama a on si a to zvykl
to je fakt
tak a už nevím na co to „svést“ ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nina Filipi
no právě.. jen by mě zajímalo jak ho udržet spát alespom 3 hodky v kuse
a přes den to taky max. hodku, ale je zajímavé když mi usne ve vajíčku tak spí i 3hodiny…:-O
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@markeky Nehledej příčinu, nepřijdeš na ni
oni si ty mršky prostě jedou to svoje a ty se mužeš na hlavu postavit a nezjistíš to. Já Xkrát řešila, zkoušela vše možné, 2 noci jsou lepší, já se začnu radovat a pak zase očistec. Smířila jsem se s tím, že se PROSTĚ nevyspím
. Říkám si, že ať zlobí, brečí, nespí, ale hlavně, že je zdravý! Ale je to kolikrát fakt za palici!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@rozmary no už má prořezané 2 spodní a tuším že lezzou stoličky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@markeky píše:
@Nina Filipino právě.. jen by mě zajímalo jak ho udržet spát alespom 3 hodky v kuse
a přes den to taky max. hodku, ale je zajímavé když mi usne ve vajíčku tak spí i 3hodiny…:-O
Ve vajíčku hajá, jo? No tak mě napadla ještě jedna věc…potřebuje pocit bezpečí, protože se mu ve vajíčku líbí. Zkus mu dát dokola takový ten kulatý polštář
nebo ten polohovací, zkus mu vytvořít takové hnízdo na spinkání.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@klenice to máš naprostou pravdu
říkám si že ten čas tak rychle letí a že zachvíli mu bude 15 a to se už možná konečně vyspím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@markeky píše:
@klenice to máš naprostou pravduříkám si že ten čas tak rychle letí a že zachvíli mu bude 15 a to se už možná konečně vyspím
nevyspíš, to budeš čumět z okna, kdy už přijde domů
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit