Buzení co hodinu u 3 měsíčního

Napsat příspěvek
Velikost písma:
837
26.6.14 09:10

Nevím ale mě přijde ze u 3mesicniho je jedna flašky za noc málo… Moje dítě tohle mělo od roka…budil se kazdou hodinu a vyžadoval mléko…trvalo to asi pul roku nežli jsem e to ukončilo ale na 2 flašky v noci a pak až ve třech letech začal spát celou noc…
Taky byl zvykli usinal sám a spal sám v pokoji mu od 4 měsíce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
26.6.14 09:11

@evulkanov snad se nám to taky upraví.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
26.6.14 09:12

@tučňačka když mu jí dám dříve tak skoro nic nevypije… Přes den mi baští co 3 hodky, ale v noci jednou a pak ráno bud kolem 6 nebo 7…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7332
26.6.14 09:15
@markeky píše:
@Nina Filipi já mám postýlku hned vedle sebe, a jsem u něj hned jak mě potřebuje, jen stím že na mě nevidí a kdyby to tak bylo tak si myslím, že by to začal dělat už dřív a ne až ted…:-)

já pochopila že malý je někde mimo v pokojíčku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7332
26.6.14 09:15

Tak mě napadlo, že to může být růstový SURT!!! Tři měsíce, to je tak akorát…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1008
26.6.14 09:19

@markeky Neporadím, mám to doma stejně a malej to ješte vylepšíl, že to občas zvládne i po 30min. Tohle trvá od jeho narození a je mu 8m. Víš co je na tom ale nejhorší?… že si zvykneš :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
26.6.14 09:20

@Nina Filipi @Nina Filipi sám ještě ne :-)) Spurt by asi netrval skoro měsíc nebo může? já si právě myslím, že to začlo zubama a on si a to zvykl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
26.6.14 09:20

@klenice :D já právě dneska říkala, že si už pomalu zvykám :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7332
26.6.14 09:22
@markeky píše:
@Nina Filipi @Nina Filipi sám ještě ne :-)) Spurt by asi netrval skoro měsíc nebo může? já si právě myslím, že to začlo zubama a on si a to zvykl

to je fakt :think: tak a už nevím na co to „svést“  ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
26.6.14 09:24

@Nina Filipi :D no právě.. jen by mě zajímalo jak ho udržet spát alespom 3 hodky v kuse :D a přes den to taky max. hodku, ale je zajímavé když mi usne ve vajíčku tak spí i 3hodiny…:-O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1008
26.6.14 09:25

@markeky Nehledej příčinu, nepřijdeš na ni :hug: oni si ty mršky prostě jedou to svoje a ty se mužeš na hlavu postavit a nezjistíš to. Já Xkrát řešila, zkoušela vše možné, 2 noci jsou lepší, já se začnu radovat a pak zase očistec. Smířila jsem se s tím, že se PROSTĚ nevyspím :D. Říkám si, že ať zlobí, brečí, nespí, ale hlavně, že je zdravý! Ale je to kolikrát fakt za palici!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
26.6.14 09:27

@rozmary no už má prořezané 2 spodní a tuším že lezzou stoličky :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7332
26.6.14 09:29
@markeky píše:
@Nina Filipi :D no právě.. jen by mě zajímalo jak ho udržet spát alespom 3 hodky v kuse :D a přes den to taky max. hodku, ale je zajímavé když mi usne ve vajíčku tak spí i 3hodiny…:-O

Ve vajíčku hajá, jo? No tak mě napadla ještě jedna věc…potřebuje pocit bezpečí, protože se mu ve vajíčku líbí. Zkus mu dát dokola takový ten kulatý polštář ;-) nebo ten polohovací, zkus mu vytvořít takové hnízdo na spinkání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
26.6.14 09:30

@klenice to máš naprostou pravdu :) říkám si že ten čas tak rychle letí a že zachvíli mu bude 15 a to se už možná konečně vyspím :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7332
26.6.14 09:30
@markeky píše:
@klenice to máš naprostou pravdu :) říkám si že ten čas tak rychle letí a že zachvíli mu bude 15 a to se už možná konečně vyspím :-D

nevyspíš, to budeš čumět z okna, kdy už přijde domů :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko