Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
malej to občas dělal, brečí zřejmě protože má hlad a nebo potřebuje přebalit, či bolí bříško. Občas si spokojeně brblal. Plně kojen nebyl, byli jsme na UM.
Ahojky, sice máme ještě malé miminko, ale většinou pláče hladem, bolením, prdíkama nebo chce přebalit ![]()
Jo a většinou je to takhle večer. To je bolení a prdíky… zrovna jako teď… ![]()
mne mala taky breci, kdyz se probudi- co jsem se docetla, je to tim, ze se vzbudi v jine situaci nez v te, co usinala, a lekne se a breci- chytre knizky radi neuspavat u prsa a nechat usnout dite samo- pak se lekat udajne prestane..
ale to je teorie, u nas bohuzel ne praxe..
pazitka píše:
mne mala taky breci, kdyz se probudi- co jsem se docetla, je to tim, ze se vzbudi v jine situaci nez v te, co usinala, a lekne se a breci- chytre knizky radi neuspavat u prsa a nechat usnout dite samo- pak se lekat udajne prestane..
ale to je teorie, u nas bohuzel ne praxe..
jj tak vis co ja mam prvni mimco a tu chybu sem udelala,ze sem ji uspavala u prsa,ted uz je 11.mes stara a asi se to jen tak neodnauci.
Boleni briska to neni,na to sme netrpely a,ze neni prebalena,taky ne,ji nevadi,ani,kdyz je pokadena az po uši:-).To bude tim leknutim,jak pises.
Tak Matyášek usníná v postýlce…od narození.....
a v noci se budí a brečí taky…
Petra Z píše:
Tak asi mozna jim chybime holky,to bude to ![]()
Malej pokud si když byl větší nesedřel koleno tak vubec neplakal.Jako miminko ani nepípnul.Bála sem se že je němej.Kojenej byl do 3.
Myslím že se tvá malá spíš lekne proto že usne u tebe a vzbudí se sama ![]()
janibubi píše:Petra Z píše:Tak asi mozna jim chybime holky,to bude to
Asi jo ![]()
Kamčo.....máš vzorné dítko ![]()
ale díky tomu že furt spal,byl hodnej,neřval,nic nechtěl jen kozu
nás tahala dr po všech čertech.Nikdo tomu nechtěl věřit že je normální ![]()
Kamča.dalmatinka píše:
Mám já vim.Je to zlato hodný![]()
![]()
asi po mámě
No jasně,že po mamince ![]()
Ale je pravda,že matese mi kamarádky snad i záviděly…jedl,spal,jedl spal.....když nespal,koukal kolem až z toho usnul ![]()
janibubi píše:pazitka píše:
ale to je teorie, u nas bohuzel ne praxe..ja mam druhy a je to jeste vetsi zavislak na kojeni a mame nez starsi syn- a to jsem mela predsevzeti, ze budu prisnejsi a studovala literaturu a tak… ja myslim, ze je to hodne v tom diteti, kdyz proste chce mit mamu u sebe, tak s tim nehnem- teda pokud nechces praktikovat vyrvani, to asi zabira, ale kazdy na to nema zaludek…
jinak s tim starsim asi v jeho 14-15 mes. zacal spat tatinek a spani se mu dost zlepsilo, ale klidne se v noci probudi s placem i ted…
jj tak vis co ja mam prvni mimco a tu chybu sem udelala,ze sem ji uspavala u prsa,ted uz je 11.mes stara a asi se to jen tak neodnauci.
Boleni briska to neni,na to sme netrpely a,ze neni prebalena,taky ne,ji nevadi,ani,kdyz je pokadena az po uši:-).To bude tim leknutim,jak pises.
Holky,tak ta moje pres den moc spava neni od zacatku,v noci spala dobre,ted jak kdy,nekdy jak spalek,nekdy se furt budi…vrti…
Holky zajima me ,jestli vase mimco pri buzeni place.
Moje mala,mi usne na rukama,pak ji dam do postele…postylky a kdyz se probudi ,tak vetsinou place.nekde sem cetla,ze to delaji vetsinou kojene deti…
Myslite,ze je to tim,ze usne na rukama,nebo vedle me a pak se probudi sama? jak to mate vy? Diky