Teplota se stále vrací

595
7.1.11 20:27

Teplota se stale vraci

Ma nekdo podobnou zkusenost? Mala ma jiz tyden teploty okolo 38,5-39. Docela hodne kasle, rymu ma jen mirne a posledni 2 dny trosku i prujem. Nema prilis chut na jidlo, piti ji musime nutit. Byli jsme u dr.mame kapky proti kasli a paralen na horecku, nekdy misto paralenu davame detsky nurofen, jelikoz me prijde, ze ji boli i zoubek, ktery se nam prodira bezmala 2 mesice :zed: Teplota vzdycky na nekolik hodin spadne na normal, ale pox hodinach se zase vrati. Nijak bych to neresila, ale uz takhle teploty trvaji tyden a to je na tom, co se me nezda. Proc se porad teplota vraci? Zazila jste to nektera u svych deti? Mam jit radeji zpatky za dr.? Myslite ze je to pocatek nejake jine nemoci nez nachlazeni? Ci to vypada na teplotu od zoubku? Dekuji za vase napsane zkusenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3542
7.1.11 20:30

tak tyhle teploty jsme měli když se klubaly stoličky.. ječela jak tur, a vyspala se jen po paralenovém čípku… srazil teplotu a utlumil bolest.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4254
7.1.11 20:46

syn měl kolem 16 měsíců virozu a k tomu týden takový teploty jak píšeš.
byli jsme u dr, udělala crp, které bylo v normálu…
takže dostal jen ty atb kapky do nosu, už nevim jak se jmenujou. řekla nám, že máme vydržet, že to může u takto malých dětí déle trvat, a měla pravdu, nakonec se z toho dostal
byla jsem ráda, že bez atb

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5579
7.1.11 20:59

Zasla bych k dr. Nevim jestli male brala krev nebo tak neco… chtela bych to vysetreni krve z prstu (CPR nebo CRP se tomu tusim rika). Z toho uvidi jestli se jedna o neco jineho nez napr. zuby. Teplota by mela do 3 dnu zacit ustupovat, jinak je neco spatne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1226
7.1.11 21:07

Určitě bych raději zašla k Dr. Malý měl taky „virózu“ - projevovala se jako každá jiná - rýma, trochu kašel. Až na ty teploty, co se pořád vracely. A byl to zápal plic. Absolutně bych to nepoznala - když mu to zjistili na rtg, tak skoro nekašlal (rozhodně míň, než při jiných virózách). Lepší zajít k doktorovi pro nic, než něco zanedbat. Držím palec, ať je to v pohodě. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12959
7.1.11 21:32

Moji kluci to teda maji oba, teploty uz jak dlouho a i ten kašel, trošku rýmu a mají oba zánět průdušek…v pondělí jsme byli u dr. a říkala,že je to viroza a v úterý v noci už jsme jeli na pohotovost… A kvůli těm teplotám dostal mladší atb a zítra jedeme se starším,dostane je taky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Neprihlasena Jaruna
7.1.11 23:07

Ahoj,syn hodne marodi a kdyz byl mensi,cca 8 az 9 mesicu,tak mel sileny kasel,ale fakt dost hnusnej,horecky presne 8dni!Byla jsem s nim 2krat na CRP a vse v poradku,na poslech dobry,takze viroza.
Bylo to silene!Kluk byl jak tuberak,nespal,nejedl,hodne plakal,ale pomoci nebylo.

• Citovat
  • Upravit
2100
7.1.11 23:43

Ahoj, jestli to u vás trvá už týden, raději bych za dr. znovu zašla, aby z toho nebyl zánět průdušek. My teď právě s oběma syny řešíme něco podobného, u staršího teploty, rýma a kašel trvaly už týden, doktorce se nelíbila především rýma, že byla žlutá, hustá, byl hodně zahleněný, tak ho poslala na kontrolu na ORL a dostal antibiotika. U mladšího zatím čekáme, co bude dál, ale už má 4 dny téměř permanentně teplotu 38-39 :-(
Tak ať jste brzy ok!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
595
8.1.11 00:26

Hmm, pockame jeste 2 dny a kdyz se to nezlepsi, pojedeme klidne i na pohotovost :think: Bylo nam receno, ze je to jen viroza, zadne testy nedelala. Chrchle taky jak tuberak a tak jsem se bala, aby to nemela na pruduskach nebo neco horsiho, ale pry je vsechno o.k. V noci vubec klidne nespala, dnes to vypada lip, uvidim jak bude vypadat rano, snad uz se ji konecne ulevi. Holky diky a hlavne pevne zdravi :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Neprihlasena Jaruna
8.1.11 00:38

To znam,jako kdybych cetla o nasem klukovi.Ja taky tenkrat silela,protoze jsem neverila,ze to nema na pruduskach,ten kasel byl hroznej a byla jsem s nim na pohotovosti pro jistotu a nic.V noci ani ve den nespal,nemohl jak ho porad budil ten kasel,ani prothazin nezabral,takze byl jak telo bez duse,uplne vycerpany.
Tak at je mala brzy zdrava.

• Citovat
  • Upravit
20.3.11 19:19

my máme pět měsíců a začal se nám před 14 dny klubat dole první zoubek,do toho druhá dávka hexavakcíny a drhej zoubek..pořád horečkujeme,doktorka už nám 2× pro jistotu dělala sedimku jestli není někde nějaký zánět…jen ty zoubky…taky jsme střídali nurofen pro děti a čípky paralenu… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
636
18.5.15 13:27

Ahoj, chtěla bych se zeptat zda nemáte někdo zkušenosti s vracející se teplotou… Mám ročního kluka, před dvěma týdny měl v noci téměř 39, a přes den kolem 38, teplota šla dolu po podání panadolu, jak nám řekla po telefonu doktorka. Druhý den jsme přeci jen k doktorce šli, ta na něm nic zvláštního nenašla a nejspíše to mohlo být i zuby, ikdyž předtím s tím problémy neměl. Dva dny na to začal kašlat a dostal rýmu( ode mě). Přes týden jsem odsávala, a dávala mucosolvan, teplotu měl občas ale nikdy ne nad 38. Nyní je již téměř ok, občas mu jen trochu teče z nosu, ale poslední týden je vždy tak dva -tři dny ok, a najednou zničeho nic má večer nebo v noci teplotu cca kolem 37,2-37,5 po odečtu a třeba za hodinu už je zase uplně ok(ničím jí samozřejmě nesrážím). Má cenu s tím jít k doktroce? nebo to může ještě doznívat to nachlazení? Moc se mi nechce dvě hodiny čekat v čekárně s nemocnýma dětma…a po telefonu mi doktroka nic neřekne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí