Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
ahoj maminky,
od kdy jste přešly na praní dětských věcí v normál prášku a aviváži s ostatním vaším oblečením?
v pul roce pouzivala jsem lovelu + sensitive avivaz ted peru v kaslich od arielu nebo v gelu +sensitive avivaz
zatim zadny problem a vypere to lip jak lovela
Příspěvek upraven 07.01.11 v 15:53
Monjie píše:
v pul roce pouzivala jsem lovelu + sensitive avivaz ted peru v kaslich od arielu nebo v gelu +sensitive avivaz
zatim zadny problem
A jakou značku té sensitiv aviváže? Nejlíp hoď odkaz ![]()
Od narození používám ariel nebo persil+aviváž sensitive.Nikdy problém nebyl ![]()
Asi od dvou týdnů věku, bylo to hop nebo trop a zvládla to v pohodě. Ale pokud bychom měli v rodině někoho s problémem s kůží apod., vyčkala bych déle.
zuzouš píše:
Asi od dvou týdnů věku, bylo to hop nebo trop a zvládla to v pohodě. Ale pokud bychom měli v rodině někoho s problémem s kůží apod., vyčkala bych déle.
Souhlasím ![]()
No on má právě občas ložiska takového jako exému po tělíčku, časem to zmizí díky Excipialu, ale někde se to pak zas objeví, není to vyloženě exém, spíš taková červenavá hrubá kůže, blbě se to popisuje.
Jenže ta lovela není zrovna zázrak a pere některé skvrny docela blbě. Navíc nevím, kde se stala chyba, ale prádlo mi poslední dobou po ní spíš smrdí než voní jak předtím. Aviváž jsem nepoužívala nikdy, od narození Lovelu gel.
normalni silan sensitive http://www.drogerie-matous.cz/…almond-milk/
Ahoj. Nakoupila jsem Lovelu v akcích, takže teď používám spíš proto, abych ji sdělala. Když peru jen Maruščino prádlo, dám Lovelu, když je tam i naše, dám Ariel. Pokud bude Lovelu chtít moje švagrová (v únoru mají termín porodu), tak jí dám všechno, co máme doma a budu používat jen Ariel/Lanzu.
mary: presne, lovela je strasna ja teda od srajdy kdyz to bylo na bodicku jsem to jeste namacela ale stejne hruza.Ariel senzacni i gel i kapsle prasek nepouzivam vubec
lanzu mam ten gel na skrvny .. .je to to tekute mydlo kdysi se tomu rikalo jelen:D
a prepsala jsem se pouzivam ariel po sestinedeli
Ahojky, já jsem používala, tuším, nějaký persil sensitive + Lovelu aviváž. Teď jsem ale někde v testech četla poměrně negativní hodnocení Lovely, tak nevím, co budu používat pro druhé mimi, uvidíme. Jinak i dnes peru jen v Arielu nebo Persilu - myslím, že to jsou tak kvalitní prací prášky, že by neměl nastat žádný problém, pokud dítko netrpí exémy a vyrážkami, popř. alergiemi… Jinak ten dětský prací prášek dodělávám až teď, mamka mi ho tehdy koupila do zásoby šílené množství, ale myslím, že kolem půl roku bych zkusila vyprat společně s naším prádlem v kvalitním prášku…
můžeš od půl roku v pohodě, ale raději sensitiv aviváž, pokud ji používáš.
Prala jsem v Lovele do doby nez jsme zacali prikrmovat, protoze ta fleky od prikrmu nevypere.
Takze cca od pul roka jsem prala mimi vecicky s nasima. Peru v Persilu Sensitive nebo Ariel Kids a jako avivaz davam Silan Sensitive.
Asi do roka jsem prala v lovele,teď peru v Arielu nebo Persilu sensitiv a aviváž mám Silan sensitiv.
Ahoj, my teda jeste batole nemame, takze zatim porad peru v detskem prasku. Pouzim Batole prasek i avivaz. Moc hezky to voni a rekla bych, ze i dobre pere.
Zvladne dobre i zaschle mimi kakani - obcas hold plina vse neudrzi a protece to az na body a dupky (kdyz bylo siroke baleni, tak i na pliny).
Lovelu jsem pouzivala pri Riky, ale spokojenost zadna ![]()